Piłka nożna

Ale dzisiaj piękny występ zaliczyła Odra Opole w Pruszkowie. Do przerwy było 2-0, w 92 Odra strzeliła na 2-3! Rycerze Wiosny! Teraz to już pójdzie z górki. XD
Byłem kiedyś na wyjeździe Odry w Pruszkowie, jak jeszcze Robercik tam kopał w piłkę. Kiedyś to było...

O kurwa ale sędzia przekręcił Inter:damjan:
Pierw przerywa wrzutke z rogu jak padł gol dla Interu, a później nie gwiżdże ewidentnej reki na karnego :damjan:

udało się wygrać i awansować do ćwierćfinału.

mecz w tvp i karne były!
:dobry:

kelleher umie bronić karne bardzo dobrze, bo już to w lidze pokazał.
dlatego tym bardziej warto popatrzeć, jak podeszli do sprawy piłkarze west ham.
szczególnie ten ostatni, decydujący.
brawo.

Turas na spalonym przy 2-0 niby brał udział w akcji i spalonego gwiżdże, ale jeszcze niedawno Ekitike jak na spalonym bierze udział w akcji i blokuje obrońcę Nottingham to sędzia nie widzi problemu i żadnego spalonego nie ma

:DC:

Tutaj to Urbana odkleiło trochę bo chłop gra już drugi rok na wysokim poziomie i nie wiem skąd on wziął to pół rundy/kilka meczów u Oskara

Dokładnie to samo pomyślałem jak to przeczytałem. Chłopak gra ostatnio w pierwszym składzie FC Porto, strzela gola przeciwko Benfice, a Urban pierdoli jakbyśmy mieli nie wiadomo jakie bogactwo i masę wyborów za niego. Czasami się zastanawiam, czy oni specjalnie tego nie robią na przekór opinii publicznej.

Dokładnie to samo pomyślałem jak to przeczytałem. Chłopak gra ostatnio w pierwszym składzie FC Porto, strzela gola przeciwko Benfice, a Urban pierdoli jakbyśmy mieli nie wiadomo jakie bogactwo i masę wyborów za niego. Czasami się zastanawiam, czy oni specjalnie tego nie robią na przekór opinii publicznej.
Bo to selekcjoner kadry to musi na siłę pokazać, że ma odmienne spojrzenie na futbol od reszty czipsożerców którzy się nie znają

Urban sie zakiwał, o ile brak powołania Pietuszewskiego jesienią miał sens, że był potrzebny U-21 to teraz wychodzi z niego leśny dziadek. No ale pismaki forowały Urbana i bedą bronić jego powołań - w końcu Grosicki i Wszołek mają lepsze perspektywy a nie jakiś tam nastolatek z FC Porto.

Szczerze to niech młody gra w Porto na razie i zbiera kolejne dobre występy. Taki Puchacz, Jóźwiak czy Skóraś na kadrę jeździli i za bardzo im to nie pomogło. Jakis czas temu był cały artykuł o tym ilu młodych szybko debiutowało w reprezentacji i teraz nikt zbytnio o nich nie pamięta

Piękny wieczór się zapowiada

tenor.gif

Tutaj to Urbana odkleiło trochę bo chłop gra już drugi rok na wysokim poziomie i nie wiem skąd on wziął to pół rundy/kilka meczów u Oskara

Zasługa grzania tematu przez dziennikarzy, tak to Jan by sam go powołał, i by cmokali, a teraz jak powoła, to będzie że "mu kazali" kwestia ego tu działa jak nic u legendy Pampeluny xD

Nie rozumiem tych zasad co do spalonego, Brahim strzelał będąc na spalonym, piłka wyszła na róg i normalnie grają rzut rożny? O chuj tu chodzi

Back