JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Case znowu ratuje dupę 
Niedojeby oddają go za free po sezonie

Niedojeby oddają go za free po sezonie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jednak dalej United dymane przez arbitrówCase znowu ratuje dupę
Niedojeby oddają go za free po sezonie![]()

To co odjebał MAKiS to jest kurwa kryminał. Jak się te 15 lat temu podczas studiów hobbystycznie kopałem po czole w okręgówce, to były lepsze murawy niż to klepisko.@Rododendron stan murawy zachwyca u nas![]()

Dramat, ale coś tam się dzieje pod koniecTo co odjebał MAKiS to jest kurwa kryminał. Jak się te 15 lat temu podczas studiów hobbystycznie kopałem po czole w okręgówce, to były lepsze murawy niż to klepisko.
Popisy asów trenera Szoki pozostawię bez komentarza![]()
Wiadomo, że murawa przeszkadza jak się chce grać kombinacyjnie, ale ja tutaj widzę źle zbudowaną drużynę i to uparte granie 3 z tyłuDramat, ale coś tam się dzieje pod koniec
Najgorzej, że jest tam kilku gości wokół których można budować drużynę ale co jak zaraz kończą się kontrakty i pójdą dalej. Mi to tak wygląda, że DS tam sprowadza kogo chce i każe trenerowi z tego lepić. Chuj trzeba wierzyć w te baraże jak nie to chociaż, żeby Melon nie stracił zapałuWiadomo, że murawa przeszkadza jak się chce grać kombinacyjnie, ale ja tutaj widzę źle zbudowaną drużynę i to uparte granie 3 z tyłu

Myślenie z PRL-uWidzę Oskar wchodzi jak po swoje, a Urban pierdoli jakieś farmazony o kilku meczach![]()

Wiesz on selekcjoner on wie najlepiej i widzi rzeczy których zwykły śmiertelnik nie jest w stanie zobaczyćMyślenie z PRL-u
![]()

Tam tylko wiązadła mogę być problemem dla TOPowego klubu.Pietuszewski na 2:0.
Po krótkiej przygodzie w Porto rzucą się na niego topowe kluby.
To nie ma znaczenia!! Raz tylko zerwał i to jak miał 14 lat ??Tam tylko wiązadła mogę być problemem dla TOPowego klubu.
A co miał oba kolana zjechane?To nie ma znaczenia!! Raz tylko zerwał i to jak miał 14 lat ??