Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
W meczu z Arsenalem, tylko brak goli byłby zaskoczeniem.Na Newcastle powinno wystarczyć, na Pathetico pewnie też, ale ta wesoła obrona to ma potencjał na przyjęcie dwucyfrówki w potencjalnym dwumeczu z Arsenalem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W meczu z Arsenalem, tylko brak goli byłby zaskoczeniem.Na Newcastle powinno wystarczyć, na Pathetico pewnie też, ale ta wesoła obrona to ma potencjał na przyjęcie dwucyfrówki w potencjalnym dwumeczu z Arsenalem

Trafił.Typowy mecz Flicka.
Robert dzisiaj nawet do pustej chyba nie trafi.

Eric grał we wszystkich spotkaniach od początku sezonu, przychodzi faza pucharowa ligi mistrzów i wraca wielki Arajuo.
![]()
I wanna dance with Udogie !!!!Moja bratanica wyprowadzała jednego z piłkarzy Tottenhamu na murawę.
Spełniła jedno z dziecięcych marzeń wujka![]()
Kolego szanuj mordę !!!?!!!!!Liverpool też mógłby odpaść
Kolego odstaw już dziś alkohol!!!dajesz galatasraj może freebet z kursem 10 pyknie
zespół z miasta pedałów (beatlesi) do domuKolego odstaw już dziś alkohol!!!

Oj kolego a tak cię do dziś lubiłem !!!!zespół z miasta pedałów (beatlesi) do domu
kursiwo 10 to nie w kij dmuchał
![]()
rekordowe rekordy!Po pierwsze, Newcastle zostało 41. drużyną, której polski napastnik strzelił gola w Lidze Mistrzów. Pobił zatem rekord Leo Messiego, który miał 40 „ofiar” w tych rozgrywkach.
Po drugie, w wieku 37 lat i 209 dni został najstarszym strzelcem gola w fazie pucharowej Ligi Mistrzów (zdetronizował Ryana Giggsa). I po trzecie, został również najstarszym autorem dubletu w Lidze Mistrzów, detronizując Filippo Inzaghiego.
Do tego poprawił swój licznik goli strzelonych w Barcelonie ze 115 na 117, a to oznacza awans na 11. miejsce (ex aequo z Hristo Stoiczkowem) w klasyfikacji bramkowej wszech czasów Barcelony.
Już tam nie płacz, wygrywająOj kolego a tak cię do dziś lubiłem !!!!

Walimy turasow na pizde jak @Baasteek mefedron marząc o Hiszpance!!! Auuu !!!Już tam nie płacz, wygrywają
![]()
Podolina ?? To jest zjeb stulecia!!!Ten komentator też jeden dobrze odklejony co mówi, że w piątce bramkarz jest nietykalny

Kolego nie śmiej się z nieszczęścia Proroka bo karma do ciebie wróci !!!To zajebał Panenke![]()
No ten Salah słaby w tym sezonie co zrobiszKolego nie śmiej się z nieszczęścia Proroka bo karma do ciebie wróci !!!
Po sezonie out ale szacunek na zawsze!!!No ten Salah słaby w tym sezonie co zrobisz
Salah jeszcze rok temu TOP 3 piłkarzy na świecie, teraz nawet nie jest w TOP 10 w Afryce.. Przykro się na niego patrzy.
Ale bramkarz Galaty też dobre cuda wyczynia.

Barcelona w premier league to by była 6 !!!Potężne superpremier league co gra finały LM co weekendy w 1/8 LM z bilansem goli 18:30
A najpozytywniej wypadają w zestawieniu z drużynami z tej beznadziejnej hiszpańskiej ligi 9:20![]()
Nawet by mnie to nie zdziwiło skoro drużyna broniąca się przed spadkiem w Pl wygrywa u siebie z takim AtleticoBarcelona w premier league to by była 6 !!!