Piłka nożna

Raków dzisiaj odpala Fiorentinę w Sosnowcu? Kurde ładnie zagrali w zeszłym tygodniu. Za to jak Lech dzisiaj awansuje to chyba 0,7 pęknie i jutro urlop na żądanie wjedzie:)

Raków dzisiaj odpala Fiorentinę w Sosnowcu? Kurde ładnie zagrali w zeszłym tygodniu. Za to jak Lech dzisiaj awansuje to chyba 0,7 pęknie i jutro urlop na żądanie wjedzie:)
Lech w pierwszym meczu wyraźnie słabszy, ale 2-0 wygrać to nie jest jakoś niemożliwe

Rocha piękne zagranie na ostatnią akcje meczu, zagrał prawie tak jak Wszołek w meczu reprezentacji jak wszedł z ławy kopnął se za plecy...

Kraj z taką populacją, a my nie mamy zespołów w Lidze Europy, nie wspomnę o LM. Myśl szkoleniowa jest wybitnie nieskuteczna.
Jebane makarony chuj im na pizze

Kraj z taką populacją, a my nie mamy zespołów w Lidze Europy, nie wspomnę o LM. Myśl szkoleniowa jest wybitnie nieskuteczna.
Jebane makarony chuj im na pizze
Pokłosie lat korupcji i cwaniaków którzy chcieli wyciągnąć a nie włożyć, tu nie jest problemem myśl szkoleniowa a taktyka w budowaniu klubu. Ostatnio Jagiellonia zaczęła robić to prawidłowo, mieli 10 doświadczonych zawodników w kadrze, dorzucili młodego Pietuszewskiego i go wypromowali, młody odszedł, starzy zostali i już w jego miejsce powoli wprowadzany jest kolejny młody żeby go sprzedać za rok czy dwa.

I tak powinno się u nas dziać już od 20 lat, a nie od zeszłego sezonu, wtedy byśmy byli zbliżeni poziomem do ligi belgijskiej czy holenderskiej i finansowo już dawno byśmy byli w innym miejscu, a transfery za 5 mln euro to byłby standard, a nie rekord ekstraklasy.

Ismaell jaką piłeczka ładna.

Tydzień temu mówiłem że Raków ma szansę a Lech jest skończony, tym razem mam nadzieję że się myliłem i będzie odwrotnie, bo mecz w Krakowie zaczął się dla Lecha wyśmienicie.

Kurwa co to za tłumaczenie komentatora, że nie zdążył ręki schować :DC: w ten sposób to można każde zagranie ręką tłumaczyć
Ewidentny karny

Kurwa co to za tłumaczenie komentatora, że nie zdążył ręki schować :DC: w ten sposób to można każde zagranie ręką tłumaczyć
Ewidentny karny
Nie no on go nie tłumaczył a karny ewidentny bo chłop wystawił rękę jakby w tenisa grał i rakietę trzymał

Ale to była Piła od Isaka do Perreiry. I ten Kozubal co musiał dobijać kurwa w środek bramki i trafić w nogi bramkarza no kurwa obu się nie zemściło, ale emocje !

Potulski do 12 mln. Rośnie nam fajna para stoperów, a do tego Kiwior ma z 25 lat dopiero, jak wspominałem w tamtym roku, rośnie nam bardzo mocne pokolenie, czas na Polskę ;)

Nie dał karnego za to, a Bournemouth poszło z kontrą i strzelili gola
Gdybym nie oglądał ligi angielskiej to śmiało bym stwierdził, że ktoś ładnie posmarował sędziemu. Najbardziej gryzie brak konsekwencji przy podejmowaniu decyzji. Zesrał się przy trudnej decyzji choć ewidentne,j co później rzutowało na sytuację z Harrym. Jak nic skargę do komisji United musi wysłać.

Gdybym nie oglądał ligi angielskiej to śmiało bym stwierdził, że ktoś ładnie posmarował sędziemu. Najbardziej gryzie brak konsekwencji przy podejmowaniu decyzji. Zesrał się przy trudnej decyzji choć ewidentne,j co później rzutowało na sytuację z Harrym. Jak nic skargę do komisji United musi wysłać.
Ciekawy jestem takiego podsumowania na koniec sezonu ile razy popełnili błędy na niekorzyść United i ile ptk przez to stracili bo sam Atwell co wczoraj sędziował odpowiada jeszcze za stratę punktów z Burnley i to już z samych tych dwóch meczów to są 4 ptk stracone

Back