Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O to właśnie chodzi.Kiedyś Boguś Baniak co robił lata w Afryce mówił, że tam jak masz parę dolarów to se możesz załatwić datę urodzenia jaka tylko kurwa chcesz !!!
Temu z Borussii udowodnili niedawno, że miał kręcony licznik i co? Gra dalej w jakiejś Norwegii czy DaniiOli miał przekręcone 10 lat a grał i strzelał dla pao w lm!!!

A czemu? Co się stało? Już wyłączyłemto się barca zesrała
No tak, ale już nie jest warty 50 milionów, jako 17 latek tylko 5 jako murzyn z kręconymi papierami co ma 27 xDTemu z Borussii udowodnili niedawno, że miał kręcony licznik i co? Gra dalej w jakiejś Norwegii czy Danii![]()
Gra i jest kot w fc Kopenhaga i mu chuja zrobią !? Moukoko!!Temu z Borussii udowodnili niedawno, że miał kręcony licznik i co? Gra dalej w jakiejś Norwegii czy Danii![]()
Przegrała. Aczkolwiek ile tam było słupków, poprzeczek...A czemu? Co się stało? Już wyłączyłem
w czapkę 1:2 do tego oponent z czerwonkąA czemu? Co się stało? Już wyłączyłem
Wiem o co chodzi, ale jak stajesz się gwiazdą to jesteś prześwietlany z każdej strony bo wiele dziennikarskich hien żyje ze śledzenia takich afer więc coraz trudniej jest ukrywać takie akcje jak kręcony licznikZaistniał, tylko to nie wypłynęło na światło dzienne, w wieku 20 lat kręcił karierę w juniorach, tylko że on miał 30, jak przeszedł do seniorów to pograł do 31 roku życia i się zawinął bo już zdziadziały organizm nie pozwalał mu ośmieszać nastolatków ;)
Wiesz o co chodzi.
Jak taki murzyn jest Kozak w u21 a później w wieku 30 lat kończy karierę, no to kurwa, nie ma kręconego licznika? Proste że ma.
Jakby Romek kolton się dorwał do Moukoko to by chłop musiał wrócić do Burkina Faso i pić wodę z kałuży !!!Wiem o co chodzi, ale jak stajesz się gwiazdą to jesteś prześwietlany z każdej strony bo wiele dziennikarskich hien żyje ze śledzenia takich afer więc coraz trudniej jest ukrywać takie akcje jak kręcony licznik
Moukoko co go kreowali na gwiazdę bo strzelał seryjnie pośród 15 latków mając 20 czy tam ileś latNo tak, ale już nie jest warty 50 milionów, jako 17 latek tylko 5 jako murzyn z kręconymi papierami co ma 27 xD
O kim mowa, Mukiele? Bo nie śledziłem, a ten brudas się pierwszy na myśl nasuwa

12 lat miał to wjebal 100 bramek w sezonie, a miał lekko 20 wtedy !!!Moukoko co go kreowali na gwiazdę bo strzelał seryjnie pośród 15 latków mając 20 czy tam ileś lat![]()
To nie do końca prawda, no no wg jakichś badań to Ronaldo jest kilka lat młodszy niż naprawdę, a afer nikt mu nie kreci ;)Wiem o co chodzi, ale jak stajesz się gwiazdą to jesteś prześwietlany z każdej strony bo wiele dziennikarskich hien żyje ze śledzenia takich afer więc coraz trudniej jest ukrywać takie akcje jak kręcony licznik
Nie jest młodszy tylko wiek biologiczny ma na30 lat!? Urodził się na Maderze i akt urodzenia ma ok !?To nie do końca prawda, no no wg jakichś badań to Ronaldo jest kilka lat młodszy niż naprawdę, a afer nikt mu nie kreci ;)
Bo tu nie chodzi o kręcony licznik tylko kwestie dobrego prowadzenia sięTo nie do końca prawda, no no wg jakichś badań to Ronaldo jest kilka lat młodszy niż naprawdę, a afer nikt mu nie kreci ;)
No właśnie o tym cały czas mówię, ja już w Fifie wiedziałem że on ma kręcone papiery bo jest słaby i błyszczał tylko z gimnazjalistami.Moukoko co go kreowali na gwiazdę bo strzelał seryjnie pośród 15 latków mając 20 czy tam ileś lat![]()
Stawiam, że w ciągu 3-4 lat wyląduje w topowym klubie w Anglii albo Hiszpanii, widać że chłopak ma coś w sobiePietuszewski debiut w Porto
Bo kocha ten klub i baskonie!!Ktos mi wyjaśni czemu Oeyerzabal tyle lat siedzi w Realu Sociedad?
To jak się prowadził ten kurwa mukiele czy mukoko z BVB, źle, i dlatego wyszło? xDBo tu nie chodzi o kręcony licznik tylko kwestie dobrego prowadzenia się
Jak znowu nie zerwie ACl bo jest szklany jak ajtuj!!Stawiam, że w ciągu 3-4 lat wyląduje w topowym klubie w Anglii albo Hiszpanii, widać że chłopak ma coś w sobie
W Anglii go połamią. Francja, Hiszpania, Holandia, Belgia, to są dla niego kierunki. Choć we Francji już też bardzo dużo wyrośniętych murzynowStawiam, że w ciągu 3-4 lat wyląduje w topowym klubie w Anglii albo Hiszpanii, widać że chłopak ma coś w sobie
To już nie te lata teraz pl jest dużo bardziej techniczna !!W Anglii go połamią. Francja, Hiszpania, Holandia, Belgia, to są dla niego kierunki. Choć we Francji już też bardzo dużo wyrośniętych murzynow
Jak znowu nie zerwie ACl bo jest szklany jak ajtuj!!

Się okaże, dawno nie widziałem małolata z Polski z takim luzem przy prowadzeniu piłki, ostatni to Błaszczykowski coś takiego mi przypominałW Anglii go połamią. Francja, Hiszpania, Holandia, Belgia, to są dla niego kierunki. Choć we Francji już też bardzo dużo wyrośniętych murzynow
Ostatni kolego to był Igor S !!!Się okaże, dawno nie widziałem małolata z Polski z takim luzem przy prowadzeniu piłki, ostatni to Błaszczykowski coś takiego mi przypomina