Piłka nożna

A kto lepszy?

Dla mnie prime Grosicki był lepszy od prime Milika.
Zielu to też taki flegmatyk.
Wiadomi inne pozycie ale tak po krótce dla ciebie to wygląda tak:
Sivasspor > Ajax
Stade Rennais > Napoli
Hull City > Olympique Marsylia
West Bromwich Albion > Juventus
U Milika jeszcze pod drodzę przewineło się Leverkusen wiec jeżeli chodzi o kariele klubową to nie Grosik nie ma podjażdu do Arka. Innaczej ma się sprawa z reprezentacja to tak Grosik obok Lewego i Błaszczykowskiego to Top 3 polskiej ofensywy ostatnich 15 lat

Wiadomi inne pozycie ale tak po krótce dla ciebie to wygląda tak:
Sivasspor > Ajax
Stade Rennais > Napoli
Hull City > Olympique Marsylia
West Bromwich Albion > Juventus
U Milika jeszcze pod drodzę przewineło się Leverkusen wiec jeżeli chodzi o kariele klubową to nie Grosik nie ma podjażdu do Arka. Innaczej ma się sprawa z reprezentacja to tak Grosik obok Lewego i Błaszczykowskiego to Top 3 polskiej ofensywy ostatnich 15 lat

Gdyby patrzeć na kluby to Zielu i Milik nokautuje Grosika.

Ja patrzę na grę.

Gdyby tak podchodzić do sprawy to Alvaro Morata był lepszy od Vardy i Kane.

Milik i Zielu to dla mnie takie flegmatyki jak w życiu tak i w piłce nie lubię takich osób. Grosik prime jak miał piłkę to był konkret, żadne pierd.... w tańcu.

Ale trzeba przyznać , że Eze grający mega ogony to jednak zaskoczenie w AFC. Wielu wróżyło mu duża karierę, a gość po meczu z Tottami przepadł.

Chodzą już nawet głosy, że Madueke,Gyokeres i Eze mogą nie być pewni lata w AFC.

Trochę beka, że z ofensywnego pola wypalił tylko Zubi, bo Merino chyba już rok temu był zawodnikiem Afc.

Dziwna wczoraj cała ta sytuacja w Afrykańskim finale. Brahim chyba został autorem najgorzej wykonanej jedenastki w historii biorąc pod uwagę rangę meczu itd. Myślę, że się spalił kompletnie i poprostu to zjebał. Ale nie zdziwiło by mnie gdyby było tam inne dno bo wszystko to dziwnie wyglądało, od sytuacji gdy Mane pobiegł po swoich i rozmowy toczone między nimi, po rekacje piłkarzy po tym karnym i samego Brahima. Rozmowy sztabów przed tym karnym, po nim itd itp.
No cóż Afryka dzika pełnym ryjem.

Dziwna wczoraj cała ta sytuacja w Afrykańskim finale. Brahim chyba został autorem najgorzej wykonanej jedenastki w historii biorąc pod uwagę rangę meczu itd. Myślę, że się spalił kompletnie i poprostu to zjebał. Ale nie zdziwiło by mnie gdyby było tam inne dno bo wszystko to dziwnie wyglądało, od sytuacji gdy Mane pobiegł po swoich i rozmowy toczone między nimi, po rekacje piłkarzy po tym karnym i samego Brahima. Rozmowy sztabów przed tym karnym, po nim itd itp.
No cóż Afryka dzika pełnym ryjem.
Chodzą słuchy, że celowo to spierdolił.

Myślę, że się spalił kompletnie i poprostu to zjebał
Ja myślę że gdyby się spalił to by nie kombinował z jakąś Panenką, tylko pierdolnął rakietę na siłę.

Mniej pretensji by do niego mieli gdyby posłał piłkę nad poprzeczką.

Tam coś śmierdzi ale raczej nic z tego nie wyjdzie.

Chociaż nawet za te szarpanie ręcznika i walki za linią boczną to uefa powinna na dzikusów z automatu nałożyć zawieszenie, na poszczególnych graczy którzy brali w tym udział.

No czytałem różne hipotezy. Mecz oglądałem na żywo i pierwsza moja myśl po tym karnym to było, że oddał poprostu bramkarzowi piłkę. Tak to wyglądało.
Później myślałem no jakby mógł tak zrobić w takiej minucie, finale i meczu siebie więc nie wiem sam.
@Siedem no właśnie gdybym ja miał im oddac tę piłkę to bym wyjebał nad poprzeczką i huj a nie tak oscentacyjnie.
Więc huj go wie. Będzie to pewnie długo drążone. Może jakieś nagrania rozmów lub z mimiki wyjdą. Sztaby to tam nawet telefonicznie z kimś gadali.

Jeszcze do tego Maroko dostało nagrodę fair play. No to chyba za tego karnego bo przecież nie za kradzieże ręczników na całym turnieju i w tym finale.

Real drugi w tabeli LM, -1 do liderujacej Barcelony w Hiszpanii. Jak na kryzys dekady i w ogole kataklizm to nie tak zle.

Ale że Arsenal w takiej formie, kto to widzioł :wow:
pierwsi w PL i LM

Na papierze fajnie to wygląda, ale w grze to serio nic wielkiego. N a k.com wielu fanow AFC pisze , ze jesli to bedzie mistrz to jeden ze slabszych w ostatnich latach. Bardzo duzo robi SFG,szczegolnie rozne :lol:

Arsenal w ostatnich 18 miesiącach.
Pokonał-

✅ Real Madrid x2
✅ PSG
✅ Spurs x4
✅ Man City
✅ Man Utd x2
✅ Chelsea x3
✅ Atletico Madrid
✅ FC Bayern
✅ Inter Milan

Najlepsza średnia punktów w LM trenera, który prowadził kluby w LM

Arteta (2.16 w 31 meczach)
Henckes (2.26 w 47 meczach)
H. Flick (2.32 w 38 meczach)

Kurde gdyby mi ktoś powiedział kiedyś, że era Martinelli-Saka-Jesus-Havertz będzie jedną z najlepszych w historii LM to bym go głośno wyśmiał 7 razy.

:jjsmile:

Last edited:
G_N_uzwXMAAbGWY

A ja jestem kotem.

Zapomniałem kompletnie że w tym tygodniu jest Liga mistrzów i załapałem się dopiero dzisiaj by wyniki sobie zobaczyć :stevecarell:
Kurwa....

Back