Piłka nożna

No nie przesadzajmy Skorupski jaki jednak jakiś tam poziom posiada. Nigdy go nie uważałem za jakiegoś wielkiego bramkarz ale chuj z tym dziś Juve-Napoli zobaczymy z jakiej gliny ulepiony jest lepszy z Turków @Gambit :lesnarhappy:
Kozak bramkarz i z charakterem chłop, nie bez powodu tyle lat wychodzi w pierwszym składzie w Serie A

Najlepsza obecnie druzyna swiata remisuje z United. Oczywiscie pisze ta z ironia , bo wynika to tylko z tego ze obecna pilka mocno posysa.:beczka:

Mordo, ale to są zupełnie inne pozycje. Wystarczy, że Guller ogarnie trochę fizyczności i wychodzenia spod pressingu i będzie najlepszym pomocnikiem świata.
View attachment 138872
Ja to wiem, ty to wiesz czasami lubie sie przedrzeżniać. Ogólnie Real w najwiekszym kryzysie od lat a jakoś w LM trzymają się dobrze, a i La Liga szanse na mistrzostwo mają. A tym kebaów to jednak pozadrościć takich talentów jeden rozgrywający/taka cofnieta 10 a z drugiej strony od praktycznie ery DelPiero w Juve nie widziałęm takiego luzu w grze

Ja to wiem, ty to wiesz czasami lubie sie przedrzeżniać. Ogólnie Real w najwiekszym kryzysie od lat a jakoś w LM trzymają się dobrze, a i La Liga szanse na mistrzostwo mają. A tym kebaów to jednak pozadrościć takich talentów jeden rozgrywający/taka cofnieta 10 a z drugiej strony od praktycznie ery DelPiero w Juve nie widziałęm takiego luzu w grze
Ja też pisze dla beki, a nuż może złapie się pewien user co porównywał Gullera to Kozłowskiego :beczka:
A tak poważnie to mam nadzieję, że oba kebaby zrobia kariery bo widać, że oprócz talentu dojeżdża też głowa. Arda oprócz ambicji to gość z mega pokorą więc nie wydaje mi się że coś kiedyś odjebie no i charyzma też top było widać na Euro jak starych po kątach rozstawiał.

Ja też pisze dla beki, a nuż może złapie się pewien user co porównywał Gullera to Kozłowskiego :beczka:
A tak poważnie to mam nadzieję, że oba kebaby zrobia kariery bo widać, że oprócz talentu dojeżdża też głowa. Arda oprócz ambicji to gość z mega pokorą więc nie wydaje mi się że coś kiedyś odjebie no i charyzma też top było widać na Euro jak starych po kątach rozstawiał.
Wiadomo niektórzy użytkownicy twierdzą że DelPiero nie miał za grosz techniki :jjsmile: A co do Gulera z braku czasu tylko pobieżnie oglądam inne ligi niż Serie A ale nie można mu odmówić mu talentu ale czy czasami jego zdrowie mu nie dopisuje?

Wiadomo niektórzy użytkownicy twierdzą że DelPiero nie miał za grosz techniki :jjsmile: A co do Gulera z braku czasu tylko pobieżnie oglądam inne ligi niż Serie A ale nie można mu odmówić mu talentu ale czy czasami jego zdrowie mu nie dopisuje?
Pierwszy sezon 3/4 miał przekreślony przez kontuzje. Od zeszłego sezonu odpukac zdrowy. Fizyka cały czas poprawia, przyszedł i wyglądał jak dziecko, a obecny futbol pełen nabuzowanych murzynow wymaga więcej niż wizja i talent.
W Realu cały czas musi walczyć o 11 bo naprawdę ciężko tam wcisnąć kogokolwiek, media już grzeją Paza, a już teraz mówi się o braku kompatybilności Juda i Ardy, a sam turek musi grać częściej jako 8 niż jego ulubiona 10-tka.

Mimo to zajmuje 1. miejsce w lidze i 4. miejsce w czołowej piątce lig pod względem liczby kluczowych podań, z 52, co daje mu najlepsza średnia TOp5 - 3,6 szans na 90 minut.

Trzech zawodników, którzy go przewyższają (Bruno Fernandes: 62 / 3,4 na 90 minut; David Raum: 57 / 3,2 na 90 minut; Fernando Dimarco: 54 / 3,2 na 90 minut) rozegrało odpowiednio o 343, 298 i 251 minut więcej.

Od czasu Klubowych Mistrzostw Świata tylko jeden zawodnik (Michael Olise) zaliczył więcej asyst dla klubu z czołowej piątki lig niż jego 13 asyst.

W Lidze Mistrzów zajmuje 3. miejsce pod względem liczby kluczowych podań z 18, tyle samo co Michael Olise, ale dokonał tego wyczynu w 127 minut mniej niż Francuz. Ma również na koncie 3 asysty w Pucharze Europy, co daje mu pierwsze miejsce wśród pomocników.

W 2 z 6 meczów Ligi Mistrzów, w których wystąpił w pierwszym składzie, zaliczył 10 odbiorów piłki, w tym przeciwko Juventusowi, gdzie po raz pierwszy zdobył nagrodę „Zawodnika Meczu” Ligi Mistrzów ;)

Saka 12 czy tam 13 mecz z rzędu bez gola w lidze.

I tak się żyje w tym AFC co na papierze gigant przez SFG , a w realu gliniane, kruche nóżki.

382.jpg

No nie polubie się z Arsenalem. Jeszcze w prawdzie zostałby Milan ale to pewniaczek moim zdaniem dzisjaj.

Potężny ligowy AFC :jjsmile:

1) Gyokeres 5G 0A
2) Jesus 1G
3) Odegaard 1G 3A
4) Eze 4G 2A/3 gole były strzelone w 1 meczu/
5) Saka 4G 3A
6) Madueke 0G 0A
7) Martinelli 1G 0A
8) Trossard 5G 4A

Potężny ligowy AFC :jjsmile:

1) Gyokeres 5G 0A
2) Jesus 1G
3) Odegaard 1G 3A
4) Eze 4G 2A
5) Saka 4G 3A
6) Madueke 0G 0A
7) Martinelli 1G 0A
8) Trossard 5G 4A
No i huj z tego narazie tabela mówi sama za siebie nie wiem czy kibic Arsenalu bedzie na koniec sezonu się martwił czy ma capocannoniere w swoim składzie jak mistrza wygrają

No i huj z tego narazie tabela mówi sama za siebie nie wiem czy kibic Arsenalu bedzie na koniec sezonu się martwił czy ma capocannoniere w swoim składzie jak mistrza wygrają

nie pociągniesz tak 2 polowy sezonu. Ta druzyna gdyby nie SFG to maks zespol na 6-10 miejsce. :beczka:

Last edited:
Nie wiem ale jak Juventus zdobywał seryjnie mistrzostwo Włoch dochodząc do finału LM nie miał w składzie jakiś kilerów w ataku grały taki asy Vućinić, Matri nawet Morata miał swoje dni główną role w klubie grali Vidal, Marchisio, i przed ewszystkim Pirlo i ciężar zdobywaniach bramek rozkładł się na cały zespół. Ale do tego potrzeba takich kozaków w obronie jak słynne trioo BBC Barzagli Bonnuci Chiellini

Nie wiem ale jak Juventus zdobywał seryjnie mistrzostwo Włoch dochodząc do finału LM nie miał w składzie jakiś kilerów w ataku grały taki asy Vućinić, Matri nawet Morata miał swoje dni główną role w klubie grali Vidal, Marchisio, i przed ewszystkim Pirlo i ciężar zdobywaniach bramek rozkładł się na cały zespół. Ale do tego potrzeba takich kozaków w obronie jak słynne trioo BBC Barzagli Bonnuci Chiellini

nie wiem na moje z takim ofem to będzie cud dojść do mety, ale może będzie ten cud.

Ja od dawna uwazam, ze Saka, Martinelli, Odegaard pewnego pozimu nie przeskoczą i tylko słabe czasy pilki noznej zrobiły z nich gwiazdy na 3 razy z rzędu bycie wicemistrzem PL.

Na X ładny konkurs wybuchł po United pod tytułem czym jest AFC bez SFG

Tu tez fajna statystyka

Bukayo Saka: 0 goals in last 13 appearances in all comps
Viktor Gyokeres: no-penalty goals in last 11 PL appearances
Gabriel Martinelli: 0 goals in last 13 PL appearances
Noni Madueke: 0 goals in last 25 PL appearances
Leandro Trossard: 1 goal in last 11 appearances in all comps

To wygląda jak statystyki jakiegos spadkowicza :beczka:

Najbardziej mnie śmieszą te komentarze na k.com, ze z ataku można wszystkich wywalić, ale Sake bron boże.

Ten gość jest mierny jak cała reszta i gdybym miał dzis do wyboru nie urywającego jakos strasznie jaj Gakpo czy Sake to wołałbym Gakpo

Najbardziej mnie śmieszą te komentarze na k.com, ze z ataku można wszystkich wywalić, ale Sake bron boże.

Ten gość jest mierny jak cała reszta i gdybym miał dzis do wyboru nie urywającego jakos strasznie jaj Gakpo czy Sake to wołałbym Gakpo
Ty w ogóle oglądasz te mecze, czy opierasz swoje opinie na statystykach?

Back