Piłka nożna

Temu z Borussii udowodnili niedawno, że miał kręcony licznik i co? Gra dalej w jakiejś Norwegii czy Danii :jarolaugh:
No tak, ale już nie jest warty 50 milionów, jako 17 latek tylko 5 jako murzyn z kręconymi papierami co ma 27 xD

O kim mowa, Mukiele? Bo nie śledziłem, a ten brudas się pierwszy na myśl nasuwa

Zaistniał, tylko to nie wypłynęło na światło dzienne, w wieku 20 lat kręcił karierę w juniorach, tylko że on miał 30, jak przeszedł do seniorów to pograł do 31 roku życia i się zawinął bo już zdziadziały organizm nie pozwalał mu ośmieszać nastolatków ;)

Wiesz o co chodzi.

Jak taki murzyn jest Kozak w u21 a później w wieku 30 lat kończy karierę, no to kurwa, nie ma kręconego licznika? Proste że ma.
Wiem o co chodzi, ale jak stajesz się gwiazdą to jesteś prześwietlany z każdej strony bo wiele dziennikarskich hien żyje ze śledzenia takich afer więc coraz trudniej jest ukrywać takie akcje jak kręcony licznik

Wiem o co chodzi, ale jak stajesz się gwiazdą to jesteś prześwietlany z każdej strony bo wiele dziennikarskich hien żyje ze śledzenia takich afer więc coraz trudniej jest ukrywać takie akcje jak kręcony licznik
Jakby Romek kolton się dorwał do Moukoko to by chłop musiał wrócić do Burkina Faso i pić wodę z kałuży !!!

To nie do końca prawda, no no wg jakichś badań to Ronaldo jest kilka lat młodszy niż naprawdę, a afer nikt mu nie kreci ;)

Jak żyjesz w chacie z gówna to takie hieny za bardzo nie mają jak zweryfikować informacji i wjeżdżają badania genetyczne, bo co z tego że jakiś zulus z wioski powie mu że ten niedorzywiony 15 latek wyjeżdżał z kraju w wieku 30 lat i udawał młodego piłkarza z Afryki z pełnym zarostem ;)

Bo tu nie chodzi o kręcony licznik tylko kwestie dobrego prowadzenia się
To jak się prowadził ten kurwa mukiele czy mukoko z BVB, źle, i dlatego wyszło? xD

Zobacz sobie ilu takich murzynow jest w ośrodkach dla nieletnich w Europie, dorosłych chłopów co krzywdzą nieletnie dziewczynki.

Przecież to jest ogólnie skandal ale nikt na to nie zwraca uwagi.

Stawiam, że w ciągu 3-4 lat wyląduje w topowym klubie w Anglii albo Hiszpanii, widać że chłopak ma coś w sobie
W Anglii go połamią. Francja, Hiszpania, Holandia, Belgia, to są dla niego kierunki. Choć we Francji już też bardzo dużo wyrośniętych murzynow

W Anglii go połamią. Francja, Hiszpania, Holandia, Belgia, to są dla niego kierunki. Choć we Francji już też bardzo dużo wyrośniętych murzynow
Się okaże, dawno nie widziałem małolata z Polski z takim luzem przy prowadzeniu piłki, ostatni to Błaszczykowski coś takiego mi przypominał

Back