Piłka nożna

Ktos oglada PNA?
Dzisiaj final, sprawdzilem sobie 11 obu zespolow i tam sa naprawde mocni pilkarze na kazdej pozycji.
Szczegolnie Maroko wyglada interesujaco. Na Mundialu 3 lata temu wyjebali z fazy pucharowej Hiszpanie i Portugalie, odpadli z Francuzami.

Ktos oglada PNA?
Dzisiaj final, sprawdzilem sobie 11 obu zespolow i tam sa naprawde mocni pilkarze na kazdej pozycji.
Szczegolnie Maroko wyglada interesujaco. Na Mundialu 3 lata temu wyjebali z fazy pucharowej Hiszpanie i Portugalie, odpadli z Francuzami.

Przecież Maroko to 3 lub 4 zespół ostatnich Mistrzostw Świata.

Jeszcze co do Bruno to właśnie dlatego nigdy nie polubiłem się z Odegaardem w Afc. Facet kilka lat młodszy, a przy nim wygląda jak flegmatyk.

Mam wrażenie, że Afc to zajebisty przykład zespołu 2 miejsca na wieki.

Po prostu Saka,Martinelli,Odegaard to niby gwiazdy dzisiejszego futbol, ale nigdy nie przestawia wajchy na poziom Bruno,Salaha i Olise.

Ktos oglada PNA?
Oglądam. Dziś o 20 finał. Maroko fajnie gra w piłkę, dobrze się ich ogląda. Senegal też zawsze groźny więc liczę na dobre meczycho.
Senegal i Maroko po razie wygrali ten turniej. Z tym że Senegal w 2021 a Maroko 50 lat temu więc mają dziś szansę u siebie uczczić ten okrągły jubileusz.

Jeszcze co do Bruno to właśnie dlatego nigdy nie polubiłem się z Odegaardem w Afc. Facet kilka lat młodszy, a przy nim wygląda jak flegmatyk.

Mam wrażenie, że Afc to zajebisty przykład zespołu 2 miejsca na wieki.

Po prostu Saka,Martinelli,Odegaard to niby gwiazdy dzisiejszego futbol, ale nigdy nie przestawia wajchy na poziom Bruno,Salaha i Olise.
20 lat nie wygrali PL, LM nie wygrali nigdy. Oni jeszcze nie wiedza co to znaczy wygrywac, zero presji wiec ciezko takich pilkarzy okreslac jako turbo gwiazdy.
Real w maju 2024 wygrywa dublet (liga + LM), a poltora roku pozniej trener zwalniany w polowie sezonu i jebanie na Pereza jakiego nie czul odkad drugi raz zostal prezydentem.

20 lat nie wygrali PL, LM nie wygrali nigdy. Oni jeszcze nie wiedza co to znaczy wygrywac, zero presji wiec ciezko takich pilkarzy okreslac jako turbo gwiazdy.
Real w maju 2024 wygrywa dublet (liga + LM), a poltora roku pozniej trener zwalniany w polowie sezonu i jebanie na Pereza jakiego nie czul odkad drugi raz zostal prezydentem.

Akurat błędne myślenie w sporcie.

Patrz Leicester City. Jak masz wygrać to wygrasz, a nie 57 wymówek.

Ps- uważam że prime Mahrez,Kante,Vardy był lepszy od S-O-M i właśnie dlatego oni mogą nie podołać.

Kurwa Panowie na czym oglądacie? Jest awantura? Wrzuccie jakieś twitty czy cos bo ja kompletnie nie w temacie
W skrócie Senegal miał gola z rożnego w 93 minucie jakoś, ale czarna mamba dopatrzyła się faulu na Marokańcu, chwilę później gwizda podobne przewinienie na Marokańcu w polu karnym i daje karnego dla Maroka i Diaz chciał zrobić Panenke, ale wyszło komicznie :waldeklaugh:
Oba faule naciągane i widać, że czarnuch sędziuje pod Maroko

0-0 mecz trwał 115 minut. Pod koniec nie uznana brama dla Senegalu a za chwilę karny dla Maroko. Wtedy się zaczęło, piłkarze Senegalu schodzili z boiska i ogólnie wielkie zamieszanie. Później wrócili i był ten karny. Jak podchodził Brahim to miałem przeczucie że nie trafi bo dosięgnie go tam jakaś klątwa związana z obecną sytuacją Realu. No i podał piłkę bramkarzowi bo strzałem bym tego nie nazwał :beczka: . Gramy dogrywkę.

Back