Piłka nożna

W Belga jeszcze wierze że coś z niego bedzie, a na Kanadyjczyka już chyba wiekszość kibiców Juve postawiła krzyrzyk. Wogóle jak by zobacyć na atak Juve to mega to wyglada Vlahović, Openda, David a i tak całą gre ciagnie młody Turek z szklanym Conceição

Czyli to co pisze od dawna. Dzisiaj wszyscy są strasznie niestabilni.

Openda,David, Vlahovic to dziś topowe nazwiska w roczniku 2000 plus. To samo Sesko, a tu tylko 2 gole dla United.

Amorim zwolniony, szybko poszło :korwinlaugh:
Szkoda, ale tak już bywa. Tak widzę jak to do lata będzie wyglądać
Fletcher - Carrick - Nagelsmann/Glasner/Iraola, może Tuchel jak go zwolnią z repry. Opcja z Naglesmannem ma dużo sensu ze względu na osobę Vivella który ma coraz więcej do gadania w sprawach rekrutacyjnych. Dodatkowo sam Julian kiedyś wprost mówił, że chce wziąć United, podobnie Glasner...

Broń Boże czerwone diabły przed Southgatem...

Lfc outuje Chiese do Juve.

@Honey Badger
Zadowolony?

Banda kurwa idiotów,. Chiesa w tym sezonie naprawdę jak dostawał szanse gry to dawał radę, rok temu też nie dostawał szans do gry więc ciężko żeby coś pokazał, przy ujebaniu Salaha nie wiem kogo ten łysy Holender chce wystawiać na prawej. Połamanego Frimponga tam będzie wstawiał? Co oni narobili w tym roku to nie mam pojęcia.

Banda kurwa idiotów,. Chiesa w tym sezonie naprawdę jak dostawał szanse gry to dawał radę, rok temu też nie dostawał szans do gry więc ciężko żeby coś pokazał, przy ujebaniu Salaha nie wiem kogo ten łysy Holender chce wystawiać na prawej. Połamanego Frimponga tam będzie wstawiał? Co oni narobili w tym roku to nie mam pojęcia.
Niee brada. Tam się stało to co w realu kilka lat temu, pierwsza 11 się wypaliła a oni zaspali z zastępstwem a na dodatek zaspali z trenerami, to jest ten sam kejs.

Akurat Lfc nie zaspał ze zmianą pokoleniowa tylko dziś gen Z jest strasznie niestabilny i cholernie ciężko buduje się zespoły piłkarskie.

Isak,Darwin Nunez,Gakpo, Mac Allister, Szobo, Ekitike,Wirtz tam przyszło sporo grajków na zastąpienie ery po Salahowej, ale na dziś może wypalił tylko Szobo i Ekitike, ale umówmy się to nie poziom Salaha. Z resztą Lfc żyło trochę bajka w ostatnich latach, bo trafić na Mane i Salah prime w jednym czasie to jak trafić 6 w lotka.

Od dawna szokuje mnie ta statystyka. Facet wygrał tylko 15 meczów w lidze, powtarzam 15!!!!

To jest 7 wygranych na sezon. :brainoverload:

Tak jakby tam problemem był trener.
Nie no te opinie, że tam problem nie leży w trenerze to można było głosić kilka lat temu, a nie teraz jak Ineos posprzątał w klubie i pozbyli się przepłaconych piłkarzy, a transfery które zrobili to na pewno można ocenić pozytywnie w większości. Amorim sam na siebie bata kręcił głupimi wypowiedziami na konferencjach jakby on łaskę robił, że jest trenerem United w takim tonie jakby mu nie zależało na tym i w każdej chwili może odejść. Zero charyzmy u chłopa i jak nie szło w meczach to nie raz wyglądał jak zbity pies na ławce z głową schowaną w rękach. Jedyne co to może zły moment wybrali bo mogli go wyjebać po przegranym finale z Tottenhamem, a nie znowu w środku sezonu trenera zwalniać

Które niby?
Cunha, Mbuemo, De Ligt, Yoro, Mazraui za taka cene tez na plus. Można doliczyć Heavena z Arsenalu za free i bramkarz Lemmens też lepszy od Onany na pewno. Sesko pierwszy sezon w Anglii i trzeba mu dać czas, Dorgu to samo pierwszy rok w Anglii, najsłabiej wyglądają Ugarte i Zirkzee.
Porównaj sobie teraz te nazwiska z wydawaniem po 100mln na Antonego czy Sancho, albo Onana 50mln :korwinlaugh:

Cunha, Mbuemo, De Ligt, Yoro, Mazraui za taka cene tez na plus. Można doliczyć Heavena z Arsenalu za free i bramkarz Lemmens też lepszy od Onany na pewno. Sesko pierwszy sezon w Anglii i trzeba mu dać czas, Dorgu to samo pierwszy rok w Anglii, najsłabiej wyglądają Ugarte i Zirkzee.
Porównaj sobie teraz te nazwiska z wydawaniem po 100mln na Antonego czy Sancho, albo Onana 50mln :korwinlaugh:

Mbuemo też kosztował krocie, Cunha tak samo, z pewnością nie grają jak gracze warci pod setkę milionów ojro. Antony'ego czy Rashforda to zjebały typowo warunki United, to nie są słabi piłkarze.

To że transfery są odrobine lepsze od tragicznych to nie znaczy że są to dobre zakupy.

Mbuemo też kosztował krocie, Cunha tak samo, z pewnością nie grają jak gracze warci pod setkę milionów ojro. Antony'ego czy Rashforda to zjebały typowo warunki United, to nie są słabi piłkarze.

To że transfery są odrobine lepsze od tragicznych to nie znaczy że są to dobre zakupy.
Oni obaj kosztowali 130mln funa w momencie gdy razem byli w topce najlepszych ofensywnych piłkarzy premier league więc nie sądzę, żeby to były,,krocie" jak za takich gości. Anglia rządzi się swoimi prawami i często się zdarza, że piłkarze przychodzący na wyspy są zjadani a później idą do jakiejś Hiszpanii czy Włoch i grają pierwsze skrzypce w swoich drużynach dlatego ceny za sprawdzonych piłkarzy na wyspach zawsze będą wyższe np Semenyo teraz idzie do City za 65 i jest to uznawane za promocję bo normalnie by wołali za niego minimum 80 tylko, że ma klauzulę która obowiązuje w zimie i City z tego skorzysta.
Rashford ani Antony nie są złymi piłkarzami, ale do liderów im dużo brakuje w przypadku Rasha jest to brak chatakteru, a Antony umiejętności bo to jednonożny jeździec bez głowy i Robbenem nigdy nie będzie.

G-FaG2ZWAAE-fWl

Obecnie jeżdżę tylko na skrotacht YT, bo obecna piłka jest dla mnie za słaba by jej poświęcać więcej czasu, ale dziś odpaliłem sobie 2 połowę AFC - Lfc. Jezu, ale to był dramat :arielcry:

Obecnie jeżdżę tylko na skrotacht YT, bo obecna piłka jest dla mnie za słaba by jej poświęcać więcej czasu, ale dziś odpaliłem sobie 2 połowę AFC - Lfc. Jezu, ale to był dramat :arielcry:
To trzeba było wczoraj Newcastle odpalić, bo była petarda.

Back