Gambit
UFC Middleweight
Szokująca Kwota
![]()
Kiedyś za taką kasę można było wyciągnąć takiego grajka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szokująca Kwota
![]()
Szokująca Kwota
![]()

Kapitan
W skrócie Ter Stegen przejdzie operację i będzie pauzował około trzech miesięcy. Oznacza to, że Barca nie będzie mogła wykorzystać kontuzji Niemca, aby pozyskać Joana Garcíę i Szczęsnego.
Gdyby pauzował przez cztery miesiące, Barça mogłaby wykorzystać 80% pola gry Ter Stegena.
W 2023 roku ter Stegen przedłużył kontrakt z Barceloną i zgodził się na odroczenie wypłaty pensji, aby pomóc zarejestrować transfery takich zawodników jak Marcos Alonso i Cancelo.
Teraz Barca podpisała kontrakt z Joanem Garcią, wypychała Ter Stegena w każdy możliwy sposob, mimo że był pierwszym kapitanem, i ujawniła informacje o jego pensji i niewłaściwym zachowaniu.
Teraz Niemiec bierze odwet
Oczywiście o kolejnym sukcesie szwagrów czyli tournee w Japonii nie będę pisał bo nie bije się leżącego.

Nie ma nudy w tym klubie, ciekawe czy jutro wylecą do Japonii.
Ja tam czekam jakie fikołki wymyślą z lożami VIP skoro stadion jest w stanie jakim jest....

Wisła zrobiła taką rzeźnie Lks-owi że drugi bramkarz chciał zejść z boiska w 35 minucie i przysymulować kontuzje, ale przypomniał sobie, albo lekarz mu powiedział że on już jest zmiennikiem i trzeciego nie ma
Gość wszedł w 7 minucie, w 26 minut wjebali mu 4 bramki i chciał się zawijać ze wstydu a tu chuj![]()
tak kurwa przypomniał sobie bo nie wiedział, że wszedl za Bobka i trzeciego bramkarza nie maGdyby nie szukał drogi odwrotu to by nie próbował przysymulować kontuzji, zresztą grałeś kiedyś w piłkę? Myślisz że podczas meczu masz w głowie skład ławki rezerwowych i się o tym zastanawiasz w pierwszym momencie? Otóż nie, jak grasz to zapominasz nawet kto siedzi na ławie i masz to w dupie, w drugim momencie przychodzi ewentualna refleksja z tym związana, uwierz mi że ostatnią twoją myślą na boisku jest to kto za ciebie wejdzie, pozdrawiam ekspertatak kurwa przypomniał sobie bo nie wiedział, że wszedl za Bobka i trzeciego bramkarza nie ma

Wiadomo, drugi bramkarz wchodząc w czasie meczu nie ma świadomości, że juz więcej bramkarzy nie ma na ławce rezerwowychGdyby nie szukał drogi odwrotu to by nie próbował przysymulować kontuzji, zresztą grałeś kiedyś w piłkę? Myślisz że podczas meczu masz w głowie skład ławki rezerwowych i się o tym zastanawiasz w pierwszym momencie? Otóż nie, jak grasz to zapominasz nawet kto siedzi na ławie i masz to w dupie, w drugim momencie przychodzi ewentualna refleksja z tym związana, uwierz mi że ostatnią twoją myślą na boisku jest to kto za ciebie wejdzie, pozdrawiam eksperta![]()

Nie myśli o tym, uwierz mi. Później jak już gra się toczy to mu to wypada z głowy, a jak jeszcze dochodzi irytacja jak w tym przypadku to serio ci mówię.Wiadomo, drugi bramkarz wchodząc w czasie meczu nie ma świadomości, że juz więcej bramkarzy nie ma na ławce rezerwowych![]()

Dobra wierzęNie myśli o tym, uwierz mi. Później jak już gra się toczy to mu to wypada z głowy, a jak jeszcze dochodzi irytacja jak w tym przypadku to serio ci mówię.
Jak ktoś myśli w trakcie meczu o czym innym niż to co się dzieje na zielonym prostokącie, to jest partaczem, tak jak Hajto mówił o parodystach z reprezentacji, którzy zamiast grać się zastanawiają do której knajpy pójdą na kolację i takie mają wyniki jakie mają, zwłaszcza linia obrony.
Chuj tam, trwaj sobie przy swoim, plastikowe krzesełko to nie to samo co zielona murawa![]()
Szokująca Kwota
![]()
Eintracht ma jakiś pakt z diabłem, bo co sezon praktycznie biorą jakiegoś napastnika, którego sprzedają za kolosalna kasę, który potem nie sprawdza się w następnym klubie - Kocic, Andre Silva, Koło Niani, Marmoush, a teraz Ekitike który jest wart połowe tej kwoty albo nawet i to nie
Ale to, co odjebał Żyro, to kryminał. Czemu tej piłki sobie nie przyjął?
Co pisałem przed startem sezon? Że jak się Gikiewicza Widzew nie pozbędzie to będzie odpierdalał babole?
Giki topz takim bramkarzem to środek tabeli a nie walka o puchary...
A pensje jebany pewnie największą w klubie pobiera.
Całokształt a nie pojedyńcze gole, zresztą jego ocena meczowa mówi wszystko i ona nie wynika tylko z utraty ilus tam goli, nie raz bramkarz dostawał 3 w dupę a był najlepszy na boisku w swojej drużynieNie wiem, chyba jego podświadomość wyłączyła z radaru Imaza albo uznała, że ten pobiegnie do środka? Bo pewnie instykt zadziałał na zasadzie "a jeszcze mi odskoczy na tym kartoflisku i dobiegnie ten Pululu to se przepuszczę"
Nie żebym miał ochotę bronić tego pajaca ale... pewnie pożałuję, że o to zapytam, ale który gol to Twoim zdaniem kurwa wina Gikiewicza xD?
Ten stracony w sytuacji dwóch na jednego, ten strzelony dwóch na jednego z trzech metrów czy być może ten w którym obrońca nie wiedząc dlaczego nie przyjął piłki albo nie odegrał mu na lagę i znów wyszli dwóch na jednego?

Całokształt a nie pojedyńcze gole, zresztą jego ocena meczowa mówi wszystko i ona nie wynika tylko z utraty ilus tam goli, nie raz bramkarz dostawał 3 w dupę a był najlepszy na boisku w swojej drużynie![]()
Nie zapobiegł utracie bramki. Nie pomógł drużynie. Celność podań leży i kwiczy, atmosfera wokół niego też nie pomaga w szatni, nie chce mi się tego analizować minuta po minucie. Gikiewicz jest poprostu słabym bramkarzem, może kilka lat temu w drugiej niemieckiej był dobry a teraz to już jest cień tamtego i tak nie wybitnego bramkarza.Napisałeś, że odpierdala babole i zasugerowałeś pośrednio, że ta porażka to jego wina.
W tych sytuacjach to nawet Courtois by nie wybronił tych piłek. Też go nie lubię, także tutaj mamy sztamę, po prostu jak chcesz go jebać to lepiej wyczekać dobry moment (a takich będziesz miał wiele) niż taki w którym chłop dosłownie nie mógł nic zrobić.Nie zapobiegł utracie bramki. Nie pomógł drużynie.
Chelsea na moje znowu zbyt wiele nowości, będą w stanie najebać największym, ale nie wydaje mi się aby byli długodystansowym graczem. No i nadal wydaje mi się całkowita Palmerodependecia czyli bez Cole nic nie będą mogli ugrać