Piłka nożna

Szokująca Kwota

:dismay:

Kiedyś za taką kasę można było wyciągnąć takiego grajka.

1000012445.jpg

Kapitan :tellmemore:

W skrócie Ter Stegen przejdzie operację i będzie pauzował około trzech miesięcy. Oznacza to, że Barca nie będzie mogła wykorzystać kontuzji Niemca, aby pozyskać Joana Garcíę i Szczęsnego.
Gdyby pauzował przez cztery miesiące, Barça mogłaby wykorzystać 80% pola gry Ter Stegena.
W 2023 roku ter Stegen przedłużył kontrakt z Barceloną i zgodził się na odroczenie wypłaty pensji, aby pomóc zarejestrować transfery takich zawodników jak Marcos Alonso i Cancelo.
Teraz Barca podpisała kontrakt z Joanem Garcią, wypychała Ter Stegena w każdy możliwy sposob, mimo że był pierwszym kapitanem, i ujawniła informacje o jego pensji i niewłaściwym zachowaniu.
Teraz Niemiec bierze odwet :antonio:

Oczywiście o kolejnym sukcesie szwagrów czyli tournee w Japonii nie będę pisał bo nie bije się leżącego.

Kapitan :tellmemore:

W skrócie Ter Stegen przejdzie operację i będzie pauzował około trzech miesięcy. Oznacza to, że Barca nie będzie mogła wykorzystać kontuzji Niemca, aby pozyskać Joana Garcíę i Szczęsnego.
Gdyby pauzował przez cztery miesiące, Barça mogłaby wykorzystać 80% pola gry Ter Stegena.
W 2023 roku ter Stegen przedłużył kontrakt z Barceloną i zgodził się na odroczenie wypłaty pensji, aby pomóc zarejestrować transfery takich zawodników jak Marcos Alonso i Cancelo.
Teraz Barca podpisała kontrakt z Joanem Garcią, wypychała Ter Stegena w każdy możliwy sposob, mimo że był pierwszym kapitanem, i ujawniła informacje o jego pensji i niewłaściwym zachowaniu.
Teraz Niemiec bierze odwet :antonio:

Oczywiście o kolejnym sukcesie szwagrów czyli tournee w Japonii nie będę pisał bo nie bije się leżącego.

Spoko i tak to obejdą, chlopie
Tourne i niedokończone Cap Nou
W tamtym sezonie większa kupa była, a wiemy jak się skonczylo
A trzymanie się kurczowo niemca to szkoda strzepic ryja

Last edited by a moderator:

Nie no, tego pierda cytowałem na poprzedniej stronie. Trochę dla beki, bo z rzetelnością średnio, ale jednak ciekaw jestem co tam jeszcze wymyślą.
Sezon letni jest bardzo fajny, nie ma wstydliwych wpierdoli od największego rywala, ale są za to cudowne szczyty abstrakcji w wykonaniu zarządu Barcy :tellmemore:
Tymczasem Lapek w jutrzejszym wywiadzie dla MD, ja mu wierzę :antonio:
„Agent Nico Williamsa zaoferował nam swoje usługi. Wolałem innych zawodników, ale Deco przekonał mnie, żebym ich posłuchał. Nie mogliśmy dojść do porozumienia z powodu terminów i opłat. Rashford był opcją, która najbardziej mi odpowiadała".

Wisła zrobiła taką rzeźnie Lks-owi że drugi bramkarz chciał zejść z boiska w 35 minucie i przysymulować kontuzje, ale przypomniał sobie, albo lekarz mu powiedział że on już jest zmiennikiem i trzeciego nie ma :juanlaugh:

Gość wszedł w 7 minucie, w 26 minut wjebali mu 4 bramki i chciał się zawijać ze wstydu a tu chuj :juanlaugh:

Wisła zrobiła taką rzeźnie Lks-owi że drugi bramkarz chciał zejść z boiska w 35 minucie i przysymulować kontuzje, ale przypomniał sobie, albo lekarz mu powiedział że on już jest zmiennikiem i trzeciego nie ma :juanlaugh:

Gość wszedł w 7 minucie, w 26 minut wjebali mu 4 bramki i chciał się zawijać ze wstydu a tu chuj :juanlaugh:
:najmancoty: tak kurwa przypomniał sobie bo nie wiedział, że wszedl za Bobka i trzeciego bramkarza nie ma

:najmancoty: tak kurwa przypomniał sobie bo nie wiedział, że wszedl za Bobka i trzeciego bramkarza nie ma
Gdyby nie szukał drogi odwrotu to by nie próbował przysymulować kontuzji, zresztą grałeś kiedyś w piłkę? Myślisz że podczas meczu masz w głowie skład ławki rezerwowych i się o tym zastanawiasz w pierwszym momencie? Otóż nie, jak grasz to zapominasz nawet kto siedzi na ławie i masz to w dupie, w drugim momencie przychodzi ewentualna refleksja z tym związana, uwierz mi że ostatnią twoją myślą na boisku jest to kto za ciebie wejdzie, pozdrawiam eksperta :kis:

Gdyby nie szukał drogi odwrotu to by nie próbował przysymulować kontuzji, zresztą grałeś kiedyś w piłkę? Myślisz że podczas meczu masz w głowie skład ławki rezerwowych i się o tym zastanawiasz w pierwszym momencie? Otóż nie, jak grasz to zapominasz nawet kto siedzi na ławie i masz to w dupie, w drugim momencie przychodzi ewentualna refleksja z tym związana, uwierz mi że ostatnią twoją myślą na boisku jest to kto za ciebie wejdzie, pozdrawiam eksperta :kis:
Wiadomo, drugi bramkarz wchodząc w czasie meczu nie ma świadomości, że juz więcej bramkarzy nie ma na ławce rezerwowych:waldeklaugh:

Wiadomo, drugi bramkarz wchodząc w czasie meczu nie ma świadomości, że juz więcej bramkarzy nie ma na ławce rezerwowych:waldeklaugh:
Nie myśli o tym, uwierz mi. Później jak już gra się toczy to mu to wypada z głowy, a jak jeszcze dochodzi irytacja jak w tym przypadku to serio ci mówię.

Jak ktoś myśli w trakcie meczu o czym innym niż to co się dzieje na zielonym prostokącie, to jest partaczem, tak jak Hajto mówił o parodystach z reprezentacji, którzy zamiast grać się zastanawiają do której knajpy pójdą na kolację i takie mają wyniki jakie mają, zwłaszcza linia obrony.

Chuj tam, trwaj sobie przy swoim, plastikowe krzesełko to nie to samo co zielona murawa :wink:

Nie myśli o tym, uwierz mi. Później jak już gra się toczy to mu to wypada z głowy, a jak jeszcze dochodzi irytacja jak w tym przypadku to serio ci mówię.

Jak ktoś myśli w trakcie meczu o czym innym niż to co się dzieje na zielonym prostokącie, to jest partaczem, tak jak Hajto mówił o parodystach z reprezentacji, którzy zamiast grać się zastanawiają do której knajpy pójdą na kolację i takie mają wyniki jakie mają, zwłaszcza linia obrony.

Chuj tam, trwaj sobie przy swoim, plastikowe krzesełko to nie to samo co zielona murawa :wink:
Dobra wierzę

Szokująca Kwota

:dismay:

Eintracht ma jakiś pakt z diabłem, bo co sezon praktycznie biorą jakiegoś napastnika, którego sprzedają za kolosalna kasę, który potem nie sprawdza się w następnym klubie - Kocic, Andre Silva, Koło Niani, Marmoush, a teraz Ekitike który jest wart połowe tej kwoty albo nawet i to nie

Co pisałem przed startem sezon? Że jak się Gikiewicza Widzew nie pozbędzie to będzie odpierdalał babole?

Giki top :juanlaugh: z takim bramkarzem to środek tabeli a nie walka o puchary...

A pensje jebany pewnie największą w klubie pobiera.

Eintracht ma jakiś pakt z diabłem, bo co sezon praktycznie biorą jakiegoś napastnika, którego sprzedają za kolosalna kasę, który potem nie sprawdza się w następnym klubie - Kocic, Andre Silva, Koło Niani, Marmoush, a teraz Ekitike który jest wart połowe tej kwoty albo nawet i to nie

Kurwa Kocic i Koło Niani (XD), kretyński słownik na telefonie. Dopiero zobaczyłem teraz na lapku, oczywiście chodziło o Jovicia i Kolo Muaniego
Ale to, co odjebał Żyro, to kryminał. Czemu tej piłki sobie nie przyjął?

Nie wiem, chyba jego podświadomość wyłączyła z radaru Imaza albo uznała, że ten pobiegnie do środka? Bo pewnie instykt zadziałał na zasadzie "a jeszcze mi odskoczy na tym kartoflisku i dobiegnie ten Pululu to se przepuszczę"
Co pisałem przed startem sezon? Że jak się Gikiewicza Widzew nie pozbędzie to będzie odpierdalał babole?

Giki top :juanlaugh: z takim bramkarzem to środek tabeli a nie walka o puchary...

A pensje jebany pewnie największą w klubie pobiera.

Nie żebym miał ochotę bronić tego pajaca ale... pewnie pożałuję, że o to zapytam, ale który gol to Twoim zdaniem kurwa wina Gikiewicza xD?

Ten stracony w sytuacji dwóch na jednego, ten strzelony dwóch na jednego z trzech metrów czy być może ten w którym obrońca nie wiedząc dlaczego nie przyjął piłki albo nie odegrał mu na lagę i znów wyszli dwóch na jednego?

Nie wiem, chyba jego podświadomość wyłączyła z radaru Imaza albo uznała, że ten pobiegnie do środka? Bo pewnie instykt zadziałał na zasadzie "a jeszcze mi odskoczy na tym kartoflisku i dobiegnie ten Pululu to se przepuszczę"

Nie żebym miał ochotę bronić tego pajaca ale... pewnie pożałuję, że o to zapytam, ale który gol to Twoim zdaniem kurwa wina Gikiewicza xD?

Ten stracony w sytuacji dwóch na jednego, ten strzelony dwóch na jednego z trzech metrów czy być może ten w którym obrońca nie wiedząc dlaczego nie przyjął piłki albo nie odegrał mu na lagę i znów wyszli dwóch na jednego?
Całokształt a nie pojedyńcze gole, zresztą jego ocena meczowa mówi wszystko i ona nie wynika tylko z utraty ilus tam goli, nie raz bramkarz dostawał 3 w dupę a był najlepszy na boisku w swojej drużynie :fjedzia:

Całokształt a nie pojedyńcze gole, zresztą jego ocena meczowa mówi wszystko i ona nie wynika tylko z utraty ilus tam goli, nie raz bramkarz dostawał 3 w dupę a był najlepszy na boisku w swojej drużynie :fjedzia:

Napisałeś, że odpierdala babole i zasugerowałeś pośrednio, że ta porażka to jego wina.

Napisałeś, że odpierdala babole i zasugerowałeś pośrednio, że ta porażka to jego wina.
Nie zapobiegł utracie bramki. Nie pomógł drużynie. Celność podań leży i kwiczy, atmosfera wokół niego też nie pomaga w szatni, nie chce mi się tego analizować minuta po minucie. Gikiewicz jest poprostu słabym bramkarzem, może kilka lat temu w drugiej niemieckiej był dobry a teraz to już jest cień tamtego i tak nie wybitnego bramkarza.

Mnie on irytuje i jego mowa ciała i będę zawsze go krytykował jak straci więcej niż 2 bramki albo spierdoli choć jedną.

Screenshot_2025-07-27-21-48-34-042_com.android.chrome.jpg

Bramkarz to powinien piłką do wiaderka trafiać ;)

Nie zapobiegł utracie bramki. Nie pomógł drużynie.
W tych sytuacjach to nawet Courtois by nie wybronił tych piłek. Też go nie lubię, także tutaj mamy sztamę, po prostu jak chcesz go jebać to lepiej wyczekać dobry moment (a takich będziesz miał wiele) niż taki w którym chłop dosłownie nie mógł nic zrobić.

Btw, na razie mnie cieszą dobre transfery Liverpoolu i Arsenalu, na papierze wygląda to mocarnie, szczególnie, że w City chyba piłkarzy zaczął kupować szejk a nie Guardiola, bo naściągał przeciętnych Arabów za duży hajs.

United wydało łącznie 300mln na pierwszą linię, a nadal pewnie będą wyglądać jak gówno i będą w pełni zależni od Bruno.

Chelsea na moje znowu zbyt wiele nowości, będą w stanie najebać największym, ale nie wydaje mi się aby byli długodystansowym graczem. No i nadal wydaje mi się całkowita Palmerodependecia czyli bez Cole nic nie będą mogli ugrać.

Chelsea na moje znowu zbyt wiele nowości, będą w stanie najebać największym, ale nie wydaje mi się aby byli długodystansowym graczem. No i nadal wydaje mi się całkowita Palmerodependecia czyli bez Cole nic nie będą mogli ugrać

Zobaczymy jak to ułożą bo tych składników w tej zupie się robi zbyt dużo, kilku pewnie pogra w jakimś pucharze Anglii na początku a tak to dupy nie będą z ławki podnosić.
Ściągają dużo talentów ale tym też trzeba umieć zarządzać żeby ich utrzymać na dłuższą metę, a nie że zaczną odchodzić chwilę przed wejściem w swój "prime".
Z 20 zawodników będzie tam regularnie grać i się jakoś rotować, co z tego wyjdzie to zobaczymy mniej więcej koło 10 kolejki jak będzie można jakieś wnioski wyciągać.

Kilku pewnie odejdzie jeszcze, ktoś pójdzie na wypożyczenie, tam też jest sporo całkowicie zbędnych zawodników jak Fofana, bo tam jak jest za dużo hajsu, to ktoś zagra jeden dobry sezon, a oni już wykładają na niego gruby hajs jak przykładowo na tego Delapa, zamiast odpuścić 2-3 niewiadomych zawodników i kupić za ich cenę jednego poważnego od razu do grania w pierwszym składzie.

Back