Piłka nożna

Na początku przejęcia sterów przez Todd'a tak to wyglądało. Teraz się to zmienia i wzmacniane są pozycje, które rzeczywiście tego wymagają, a pozostały szrot jest stopniowo sprzedawany.
Jak chcą pogonić Chillwela to przydałby się tam taki Alphonso Davies.

Jednak znając życie ściągną jakiegoś młokosa z Hiszpanii czy innej Portugalii który rozegrał pół dobrego sezonu i skończy jako kolejny szrot, no ale nie będzie kosztował 50 a 20 ;)

E: o widzę że wczoraj ściągnęli, za ciężkie pieniądze gościa który nie miał liczb w holenderskiej ekstraklasie :mjsmile:
Napewno w Anglii będzie miał.

Zamiast dołożyć 15-20 i powalczyć o tego Davisa z Bayernu to wzięli gościa który nie miał liczb w gigancie jakim jest Ajax na tamte warunki :siara:
Jeszcze mogli by w rozliczeniu dołożyć jakiś szrot i byłoby taniej + jeden problem z głowy.

Z listy 10 zawodników, napewno Bayern by kogoś przytulił.

Last edited:
Zamiast dołożyć 15-20 i powalczyć o tego Davisa z Bayernu to wzięli gościa który nie miał liczb w gigancie jakim jest Ajax na tamte warunki :siara:
Jeszcze mogli by w rozliczeniu dołożyć jakiś szrot i byłoby taniej + jeden problem z głowy.

Davies w tym roku przedłużył kontrakt do 2030 roku wykorzystując przy tym kartę o nazwie Madryt i wydoił Bayern. Na pewno Kanadyjczyk chętnie przeszedłby do Chelsea :beczka:
A Hato zapowiada się na fajnego grajka.

Jak chcą pogonić Chillwela to przydałby się tam taki Alphonso Davies.

Jednak znając życie ściągną jakiegoś młokosa z Hiszpanii czy innej Portugalii który rozegrał pół dobrego sezonu i skończy jako kolejny szrot, no ale nie będzie kosztował 50 a 20 ;)

E: o widzę że wczoraj ściągnęli, za ciężkie pieniądze gościa który nie miał liczb w holenderskiej ekstraklasie :mjsmile:
Napewno w Anglii będzie miał.

Tak jak kolega powyżej napisał. Chelsea potrzebowała takiego zawodnika, a Hato mimo młodego wieku grał już w pierwszym składzie Ajaxu oraz w reprze Holandii. Może grać zarówno jako lewy obrońca, jak również ŚO. Jako ostateczny i niepodważalny argument dodam tylko, że u mnie w Fifie świetnie się rozwinął i dobrze się nim grało :jjsmile:

Tak jak kolega powyżej napisał. Chelsea potrzebowała takiego zawodnika, a Hato mimo młodego wieku grał już w pierwszym składzie Ajaxu oraz w reprze Holandii. Może grać zarówno jako lewy obrońca, jak również ŚO. Jako ostateczny i niepodważalny argument dodam tylko, że u mnie w Fifie świetnie się rozwinął i dobrze się nim grało :jjsmile:
Całkowicie mi umknęło do z Davisem, bo on już chyba 2 lata gra kartą Realu xD

Ja myślę że ten grajek to będzie niewypał.
Spójrzcie na liczby które wykręca, asyst i bramek tyle co nic i to w słabej lidze holenderskiej przystosowanej do promocji graczy.
Chuj nie będę się kłócił, pożyjemy zobaczymy co z niego będzie.

Uważam że potrzebowała lewego, ofensywnego zawodnika do obrony na zmiennika Cucurelli, a on jest kulawy, na środek mają wystarczająco obrońców.

Edit: to jest cały czas inwestowanie w potencjał, który nigdy może nie wystrzelić.
Jak oni mają być turbo mocni, tak jak ja bym to widział, to potrzebują zawodników do składu a nie eksperymentów.

Całkowicie mi umknęło do z Davisem, bo on już chyba 2 lata gra kartą Realu xD

Ja myślę że ten grajek to będzie niewypał.
Spójrzcie na liczby które wykręca, asyst i bramek tyle co nic i to w słabej lidze holenderskiej przystosowanej do promocji graczy.
Chuj nie będę się kłócił, pożyjemy zobaczymy co z niego będzie.

Uważam że potrzebowała lewego, ofensywnego zawodnika do obrony na zmiennika Cucurelli, a on jest kulawy, na środek mają wystarczająco obrońców.
Tylko, że on jest zdecydowanie bardziej defensywie usposobionym zawodnikiem grającym również jako ŚO, więc nie mógł wykręcać liczb porównywalnych do włączającego się często do ofensywnych akcji Cucurelli. Nie będę ściemniał, nie oglądałem meczów Ajaxu, żeby w 100% stwierdzić, iż będzie to udany transfer. Nawet gdyby w Ajaxie wyczyniał cuda, to i tak Eredivisie, a Premier League to zupełnie inna półka. Na papierze jednak wygląda to obiecująco i trzeba dać chłopakowi szansę.
Co do obrońców, to mam nadzieję, że tutaj CFC się jeszcze wzmocni, bo to obok bramkarza najgorsza obecnie pozycja, w której pewnikiem zdaje się być jedynie Colwill.

Wiadomo, że to tylko Liga Holenderska, ale jakby kogoś właśnie stamtąd wyciągnąć to właśnie Hato. Myślę, że pod koniec sezonu posadzi na ławie tego pazia Kukurele.
1000012572.jpg

No to z tego co piszecie wychodzi że to bardziej środkowy obrońca, może jeden z 3 na lewej, tyle że w Chelsea jest już wystarczająco środkowych obrońców, no tak jak pisałem kiedyś, do 10 kolejki będzie wszystko jasne, jak to poukładali.

No to z tego co piszecie wychodzi że to bardziej środkowy obrońca, może jeden z 3 na lewej, tyle że w Chelsea jest już wystarczająco środkowych obrońców, no tak jak pisałem kiedyś, do 10 kolejki będzie wszystko jasne, jak to poukładali.
Chelsea ma zbyt dużo średniej, czy nawet kiepskiej jakości środkowych obrońców, przynajmniej jak na klub z takimi aspiracjami. Pewniakiem był Colwill, gdy tylko był zdrowy, a tak to trenerzy żonglowali drugim ŚO, którym raz był Fofana, który zagra 4 średnie mecze, a później 3/4 sezonu jest kontuzjowany, Chalobah ściągnięty wcześniej z wypożyczenia, bo właśnie na tej pozycji był problem i pozostają typowani do odejścia Badiashille oraz Disasi. Są jeszcze dwaj młodzi - Anselmino i Saar, ale to raczej melodia przyszłości.

Chelsea ma zbyt dużo średniej, czy nawet kiepskiej jakości środkowych obrońców, przynajmniej jak na klub z takimi aspiracjami. Pewniakiem był Colwill, gdy tylko był zdrowy, a tak to trenerzy żonglowali drugim ŚO, którym raz był Fofana, który zagra 4 średnie mecze, a później 3/4 sezonu jest kontuzjowany, Chalobah ściągnięty wcześniej z wypożyczenia, bo właśnie na tej pozycji był problem i pozostają typowani do odejścia Badiashille oraz Disasi. Są jeszcze dwaj młodzi - Anselmino i Saar, ale to raczej melodia przyszłości.
No i to jest właśnie sedno problemu, że oni mają dużo szrotu, ściągają więcej niesprawdzonego szrotu, a nikogo do gry w pierwszym składzie z miejsca, oni wypierdolą 70 milionów na 3 gości z których nikt się nie sprawdzi, zamiast wsadzić te 70 w jednego typa z miejsca do grania.
Powoli mnie to wkurwiać zaczyna ale i tak nie mam na to najmniejszego wpływu.

Kurwa ale meczycho w Tychach

A temu to już całkowicie odjebalo::clintdis::
1000012577.jpg

Najlepiej sprzedać, ale opcji na rynku zostało niewiele, praktycznie wcale, które mógłby zgarnąć Bangladesza za odpowiednią kasę, opłacić pensje i ogarnąć ego :childcry:

Haha to jest HIT. Jak dwa lata temu przedłużył kontrakt do 2028 i zgodził się na odroczenie części pensji pomagając przy tym Barcy zarejestrować Cancelo to było cacy. A teraz kampania klubu przeciw Niemcowi to już leci poniżej dna. Ale wiadomo, to Stegen zły bo przez niego Barca nie może zrobić kolejnego fikołka i zarejestrować Szczęsnego i Garcie.

kto?
londyńscy żymianie?

united i newcastle działają, w sprawie sesko.
spurs też?
dużo tych nowinek transferowych i mogłem się pogubić.
:lol:
Koledze miejsca Tottków i United się pomyliły.
Sesko już jedną nogą w Manchesterze - sam zadeklarował chęć dołączenia, a Vivell robi mega robotę w relacji z Red Bullem.

Haha to jest HIT. Jak dwa lata temu przedłużył kontrakt do 2028 i zgodził się na odroczenie części pensji pomagając przy tym Barcy zarejestrować Cancelo to było cacy. A teraz kampania klubu przeciw Niemcowi to już leci poniżej dna. Ale wiadomo, to Stegen zły bo przez niego Barca nie może zrobić kolejnego fikołka i zarejestrować Szczęsnego i Garcie.
Jak to Szczęsnego?

A co do niemca to chuj mu w kask, jaką on tam atmosferę musiał wprowadzać w klubie, jak się obraził że po kontuzji nie wskoczył od razu do bramki i okazało się że emeryt Szczęsny jest poprostu lepszy.

Jak to Szczęsnego?

A co do niemca to chuj mu w kask, jaką on tam atmosferę musiał wprowadzać w klubie, jak się obraził że po kontuzji nie wskoczył od razu do bramki i okazało się że emeryt Szczęsny jest poprostu lepszy.
Barca nie może zarejestrować Szczęsnego i Garcie przez Financial Fair Play i jedynym bramkarzem jest "czwarty" Pena, który chciałby odejść z klubu, a przez obecna sytuację nie może.
Liga startuje za 8 dni, jeśli Barca nie dostanie raportu medycznego Stegena to startują z rezerwowym bramkarzem, albo pozbędą się jakiegoś Christensen czy kogo tam.
Chociaż dzisiaj czytam te fikołki z lożami VIP na Monjuic i kasą z Konga, więc kto wie jak to szwagry ogarną.

Barca nie może zarejestrować Szczęsnego i Garcie przez Financial Fair Play i jedynym bramkarzem jest "czwarty" Pena, który chciałby odejść z klubu, a przez obecna sytuację nie może.
Liga startuje za 8 dni, jeśli Barca nie dostanie raportu medycznego Stegena to startują z rezerwowym bramkarzem, albo pozbędą się jakiegoś Christensen czy kogo tam.
Chociaż dzisiaj czytam te fikołki z lożami VIP na Monjuic i kasą z Konga, więc kto wie jak to szwagry ogarną.
Niezły cyrk tam mają, Rashforda żeby chociaż zarejstrowali

Koledze miejsca Tottków i United się pomyliły.
Sesko już jedną nogą w Manchesterze - sam zadeklarował chęć dołączenia, a Vivell robi mega robotę w relacji z Red Bullem.
ja tak zakładałem.
zawsze jest szansa, że żymianie weszliby na trzeciego do licytacji.
nie byłbym zdziwiony takim obrotem sprawy, bo mają kasę.

sunderalnd- około 140 mln ojro
leeds- ponad 84 mln ojro
burnley- około 73 mln ojro
wydatki beniaminków premier, ale to pewnie jeszcze nie koniec.

cała liga- ponad 2,1 miliarda ojro pieniędzy...

Grubo, myślałem że Szczęsny normalnie zarejestrowany skoro grał w poprzednim sezonie.

Drugi rok i wszystko na przypale

Zajebiście ciężki mecz bo grają z kontry, a jedyne co potrafią Polskie drużyny to grać z kontry, jak przeciwnik przejmie "naszą" strategie to jest lipa.

Kurrwa

Back