Piłka nożna

Ostatnio też Atletico nie istniało i strzelili dwie bramki z czapy, tylko tym razem grają bez Oblaka i widać jak jest łatwo im strzelić.

Ostatnio też Atletico nie istniało i strzelili dwie bramki z czapy, tylko tym razem grają bez Oblaka i widać jak jest łatwo im strzelić.
Musso nic nie zawalił, obrona materacy gra dziś jakby dostała udaru, przecież ich krycie przy różnych to jest kryminał

Galan dzisiaj
basketball-grandma.gif

W idealnym świecie Alvarez i Ferran zamieniają się koszulkami, ten chłopak byłby w sam raz pod nasz styl gry.
Dokładnie, już przed sezonem było mi cholernie szkoda, że idzie pod Simeone, bo ten styl gry w życiu nie pozwoli mu na pokazanie pełni potencjału.

W chujowym i niesprawiedliwym świecie Alvarez i Ferran zamieniają się koszulkami, ten chłopak byłby w sam raz pod nasz styl gry.

Poprawiłem.

Jeszcze przed transferem do City marzyłem żeby zasilił Real, a po mundialu to całkiem byłem jego orędownikiem, cichy bohater o którym każdy zapomniał, bo wiecznie pierdolili o Messim. Gośc siedział w City na ławce, a w mojej opinii to gość już teraz jest w TOP 10 na świecie.

Mordo, parcie żeby cokolwiek wygrać w tych chujowych czasach
No dla mnie mega szaleńczy pressing praktycznie całą drużyną. Rzadko takie coś widuję.
To też niezłe.
1000011008.jpg

A z tego Yamala to już niezły nurek się robi.

Ja pierdole, to jest niemożliwe, znowu to samo z tymi kurwami :siara:

Dopiero drugi raz Wam takie rzeczy się dzieją. Przecież oni zawsze robią przed Barceloną to co wrzucił @Gambit . Jedynie w sezonach mistrzoswskich się przeciwstawiali, bo mogli coś na tym zyskać bardziej niż zaszkodzić Realowi. A tak to zawsze łapańsko po same kule.

Ale panie Ancelotti ucz się jak można grać na tę wysoką obronę Barcelony nawet wygrywającą 4-2.

Back