Piłka nożna

Wspaniałe czasy Varu :korwinlaugh:

W tym meczu było wszystko. Pogubiony Lasyk (to już klasyk?) MARCINIAK na varze.
Szanuje, że Marciniak osiągnął to, co osiągnął, ale ja pierdole. On w transparentnych sytuacjach stara się dorobić 4 teorie, później przedstawia sędziemu głównemu swój punkt widzenia, analizuje każda z 4 teorii, po czym wybiera najgorszą. On naprawde ma za duże ego jak na bycie sędzią. Rozumiem gdyby Lasyk nie gwizdnął tego dla Jagielloni, a Marciniak by go wezwal do monitora, żeby sobie to sprawdził. Działa to w drugą stronę. Sędzia gwizda, jest przekonany o karnym, po czym Marciniak coś tam analizuje, wola Lasyka, narzuca mu swoją interpretację i chuj. Karnego nie ma.
Tak długo jak sędziowie są pozbawieni jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoje decyzję tak długo będzie grana taka farsa.
Nawet jeśli Legia by się jakimś cudem odrodziła po tej "potencjalnej" bramce z karnego i wygrała 3-2, to dzisiaj nikt nie odbierałby jej tej radości, nikt nie mowilby, że sędziowie ją ciągną za uszy jak się da, a tak mamy jak mamy.

Dla Was flagi my ukradli, a sędziowie dla nas zdobędą Puchar Polski
IMG_20250226_225304.jpg

Uwielbiam skróty z kanału bundesligi. Każdy mecz wrzucony, bez zbędnego pierdolenia, bramki raz dwa do nadrobienia i tyle.

Kobieca piłka nożna to jest kabaret, wchodzę po dziesięciu latach nie grania na taki trening tych bab i jestem mvp :jarolaugh: ten różny co ledwo doleciał do 16 i nie przeszedł pierwszej zawodniczki metr 60 :lesnarhappy:
Tenisy, siatkówki, nawet koszykówka niech sobie grają, ale na przykładzie piłki nożnej, jak kobieca drużyna mistrzów świata przegrała z amatorami z 5 ligi to mówi wszystko.

W sumie jedyny sport w którym baba może rywalizować z gościem jak równy z równym to motoryzacja, bo nie trzeba siły fizycznej, ale śmiem też twierdzić że w takim samym aucie czy bolidzie, i tak facet będzie miał lepszy czas niż baba :fjedzia:

Kobieca piłka nożna to jest kabaret, wchodzę po dziesięciu latach nie grania na taki trening tych bab i jestem mvp :jarolaugh: ten różny co ledwo doleciał do 16 i nie przeszedł pierwszej zawodniczki metr 60 :lesnarhappy:
Tenisy, siatkówki, nawet koszykówka niech sobie grają, ale na przykładzie piłki nożnej, jak kobieca drużyna mistrzów świata przegrała z amatorami z 5 ligi to mówi wszystko.

W sumie jedyny sport w którym baba może rywalizować z gościem jak równy z równym to motoryzacja, bo nie trzeba siły fizycznej, ale śmiem też twierdzić że w takim samym aucie czy bolidzie, i tak facet będzie miał lepszy czas niż baba :fjedzia:

Bramka bardzo ładna, choć przypadkowa. Ale to co tam się odpierdalalo od tego rogu xD

Bramka bardzo ładna, choć przypadkowa. Ale to co tam się odpierdalalo od tego rogu xD
Kurwa kopanina, poziom okręgówki albo jeszcze niżej, dlatego nie oglądam takiego gówna, jedyna Polska reprezentacja której nie oglądam to ta od piłki nożnej.

Napisałem też w temacie typera. Może się jeszcze ocknie. Ja też tam kilka razy nie zdążyłem,m ale gramy uczciwie i fajnie że tutaj się jednak przypomina.
Zdrówko @Siedem .
Szkoda że po początkowych niepowodzeniach innych zainteresowanych z 20 zostało nas 5 osób ;) no ale trudno.

Ta Borussia to jest wielki chuj odkąd Polacy pokończyli kariery a lewy uciekł.

Splaszczam to, wiem, no ale tak jest.
Przypadek podobny do Valencii? Chujowe zarządzanie? Czy o co tam chodzi, od finalisty ligi mistrzów w kilka lat spierdolic się 4 poziomu niżej?

Back