Piłka nożna

Ja pierdole, a ja wyszedłem akurat na tego gola, a czułem że szybką mogą trzecią strzelić ale myślałem, że chociaz do 82 minuty się wstrzymają....
Chociaż miałem miejsca w pierwszym rzędzie na prostej bliżej ultry, jakbym nie wstał na czas to bym nic nie zobaczył przez jebane barierki przy schodach :lol:

Liverpool już ma mistrza Anglii, tylko szkoda, że jakims cudem dzisiaj Nunez nie wyleciał z boiska. Przecież za te zachowanie podłe to nie tylko kop na morde, ale czerwona kartka i można się pokusić o ekstra zawiasy do trzech meczy, bo to był typowy kopniak chamski bez szans na zdobycie piłki.

Liverpool już ma mistrza Anglii, tylko szkoda, że jakims cudem dzisiaj Nunez nie wyleciał z boiska. Przecież za te zachowanie podłe to nie tylko kop na morde, ale czerwona kartka i można się pokusić o ekstra zawiasy do trzech meczy, bo to był typowy kopniak chamski bez szans na zdobycie piłki.
W tym sezonie to akurat sędziowie wiele razy przekręcili LFC ( pozdro Kavana pedale jebany ) także bez przesady !!!!

Na Widzewie zawsze jest komplet kibiców czy tylko jak przyjeżdża ktoś poważny?

To przynajmniej nie ośmiesza naszej ligi i dobrze wygląda w obrazku, a nie ze kurwa pobudowali na euro stadiony na 50k ludzi a na meczu jest 10k i puste krzesła, jak na Lechii na przykład.

To przynajmniej nie ośmiesza naszej ligi i dobrze wygląda w obrazku, a nie ze kurwa pobudowali na euro stadiony na 50k ludzi a na meczu jest 10k i puste krzesła, jak na Lechii na przykład.
Zawsze!! Nawet jakby mieli stadion na 30 k to też by tak było !!

Praktycznie zawsze, nawet jak grali w 3 lidze

To chyba taka forma wsparcia dla klubu który w ostatnich latach nie miał lekko, fajna inicjatywa ze strony mieszkańców Łodzi.
Oni przed każdą rundą wyprzedają prawie cały stadion w karnetach już od dobrych kilku sezonów, do wolnej sprzedaży trafia około 2-3k biletów, więc jedyna szansa żeby dostać bilet to jak karnetowicz zwolni miejsce w systemie, bo reszta się rozchodzi niemal od razu.
Zero zaskoczenia, obok Legii to zespół z największą liczbą kibiców w Polsce, więc 18k co mecz u czerwonych to nic szczególnego. Mieliby stadion na 30k to też pewnie by go zapełnili.

W Hiszpanii to nie jest karny
1000011083.jpg

W Hiszpanii nawet tego nie pokazali w trakcie meczu ... ciekawe dlaczego ;)

Oni przed każdą rundą wyprzedają prawie cały stadion w karnetach już od dobrych kilku sezonów, do wolnej sprzedaży trafia około 2-3k biletów, więc jedyna szansa żeby dostać bilet to jak karnetowicz zwolni miejsce w systemie, bo reszta się rozchodzi niemal od razu.
Zero zaskoczenia, obok Legii to zespół z największą liczbą kibiców w Polsce, więc 18k co mecz u czerwonych to nic szczególnego. Mieliby stadion na 30k to też pewnie by go zapełnili.

Ehh, a w Białymstoku mają mega problem z wyprzedawaniem stadionu i to na europejskich pucharach... Trochę wstyd, patrząc na to że mają mistrza i grają piękną piłkę jak na polskie warunki.

Ehh, a w Białymstoku mają mega problem z wyprzedawaniem stadionu i to na europejskich pucharach... Trochę wstyd, patrząc na to że mają mistrza i grają piękną piłkę jak na polskie warunki.
Czemu wstyd ? Białystok to Polska c a Jagiellonia to nie Legia czy Lech!!

No ale co w nim jest fikcją ???

To że argument z Polską C jest kompletnie z dupy. Prosta sprawa, na Widzew nie jeżdżą kibice z całego kraju, bo wiadomo, że u nas się kibicuje głównie lokalnie - po prostu gdzieś mieszkasz i wspierasz swoich. Fakt, Łódź jest dużo większym miastem niż Białystok, ale mają tam ŁKS. Więc jak podzielisz na pół 660tys mieszkańców Łodzi to wychodzi 330tys. Białystok liczy 300tys (nie liczę Białorusinów których jest od zajebania). Stąd te rzucenie Polską C to pachnie takim typowym Warszawskim sznytem kogoś kto przyjechał z Żyrardowa i udaje rdzennego mieszkańca stolicy,

Po co te nerwy. Wiadomo, że Jagi nikt nie lubi bo Jaga nie ma zgód :roberteyeblinking:

Fakt, że sam fakt istnienia zgód jest dla mnie paradoksalny, ale to faktycznie głupie, że z nikim się nie potrafią dogadać.

Ale zmienicie zdanie jak wszyscy będą chcieli naturalizować Pululu po rezygnacji Lewego z gry w reprezentacji :awesome:

Fakt, że sam fakt istnienia zgód jest dla mnie paradoksalny, ale to faktycznie głupie, że z nikim się nie potrafią dogadać.

Ale zmienicie zdanie jak wszyscy będą chcieli naturalizować Pululu po rezygnacji Lewego z gry w reprezentacji :awesome:
Za stary i pewnie ma już i tak licznik cofnięty. Ja tam trzymam za Was kciuki w pucharach, powodzenia w czwartek, zbierajcie dla nas punkty :conorsalute:

Back