Piłka nożna

Angielski komentator właśnie powiedział, że Barcelona będzie musiała zmienić swój styl grając np na topowy zespół jak Real Madryt bo z nimi się tak nie będzie dało grać i dobrze, że są po drugiej stronie tabeli.

:DC:

Chlopaki z Bangladeszu dobrze robią, takich co przyjeżdżają pracować to ja chce. Nie tych murzynow lesserow, aż zapytałem x jakiego kraju pochodza.
IMG_20250311_205355.jpg

Wyobraźcie sobie takiego Carlosa, Lamparda, Terrego, Cole'a, Joe Cole w takich czasach.
Gowniarze się nie umywają.
Oni zapierdalali na boisku z zwłaszcza lewi, a teraz? To panienki zwykle.

Wyobraźcie sobie takiego Carlosa, Lamparda, Terrego, Cole'a, Joe Cole w takich czasach.
Gowniarze się nie umywają.
Oni zapierdalali na boisku z zwłaszcza lewi, a teraz? To panienki zwykle.
Myślę, że warto podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. I jeszcze Ballack!

Chlopaki z Bangladeszu dobrze robią, takich co przyjeżdżają pracować to ja chce. Nie tych murzynow lesserow, aż zapytałem x jakiego kraju pochodza. View attachment 123229
Pracowałem kiedyś z gośćmi z Bangladeszu. Specyficzni ludzie. Pomimo tego, że to muslimy to nie panoszą się tak jak marokańcy, czy turasy. Jeden namawiał mnie, żebyśmy razem otworzyli kebabowy biznes w Polsce. Po pewnym czasie koleś stwierdził, że wraca do Bangladeszu zakładać firmę z perfumami. :mamed:
Od grudnia niedostępny na whatsappie, chyba pochłonęła go ta Dhaka.

Wiedziałem że Nunez to spierdoli

Zresztą nie ja jeden z pewnością. Narazie wyczułem wszystkie karne xD

Liverpool odpadł, Real bez formy. Czuje że w tym roku w maju to nie będzie mi się chciało wchodzić do tego tematu. Bo wygra Barcelona..

Szkoda, chciałem jechać na półfinał z Realem na Anfield a wychodzi na to, że trzeba będzie znowu jechać do Madrytu żeby zobaczyć jak wyjaśniają tych kutasiarzy z francji.

Back