Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Ale go Yamal wkręcił, jebaniutki.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale go Yamal wkręcił, jebaniutki.
![]()

Chlopaki z Bangladeszu dobrze robią, takich co przyjeżdżają pracować to ja chce. Nie tych murzynow lesserow, aż zapytałem x jakiego kraju pochodza. View attachment 123229

29 zł. Za taką rurę.
Lepiej Liv -psgTeraz kurwa bayer vs Bayern.
Powiedziałbym nawet, że jak był zdrowy to już w zeszłym sezonie był bestią. Szkoda, że w takim gówno klubie.Nuno Mendes chyba najlepszy LO na świecie teraz
Nie mam na kanale,. oglądam to co zapodaliLepiej Liv -psg
Ashley Cole był najlepszym lo na świecie.Nuno Mendes chyba najlepszy LO na świecie teraz
Ponoć był otwarty na transfer do United ze względu na Amorima, ale 60mln+ by kosztował i kupili jakiegoś Dorgu z LeccePowiedziałbym nawet, że jak był zdrowy to już w zeszłym sezonie był bestią. Szkoda, że w takim gówno klubie.

Nie wiem czy będąc zawodnikiem P$G można być "otwartym" na transfer do innego klubu ;)Ponoć był otwarty na transfer do United ze względu na Amorima, ale 60mln+ by kosztował i kupili jakiegoś Dorgu z Lecce![]()
Terry to ten co się poślizgnął przy karnym w Moskwie?Wyobraźcie sobie takiego Carlosa, Lamparda, Terrego, Cole'a, Joe Cole w takich czasach.
Gowniarze się nie umywają.
Oni zapierdalali na boisku z zwłaszcza lewi, a teraz? To panienki zwykle.

Myślę, że warto podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. I jeszcze Ballack!Wyobraźcie sobie takiego Carlosa, Lamparda, Terrego, Cole'a, Joe Cole w takich czasach.
Gowniarze się nie umywają.
Oni zapierdalali na boisku z zwłaszcza lewi, a teraz? To panienki zwykle.
Strimsy.topJakis link do liv psg?
Pracowałem kiedyś z gośćmi z Bangladeszu. Specyficzni ludzie. Pomimo tego, że to muslimy to nie panoszą się tak jak marokańcy, czy turasy. Jeden namawiał mnie, żebyśmy razem otworzyli kebabowy biznes w Polsce. Po pewnym czasie koleś stwierdził, że wraca do Bangladeszu zakładać firmę z perfumami.Chlopaki z Bangladeszu dobrze robią, takich co przyjeżdżają pracować to ja chce. Nie tych murzynow lesserow, aż zapytałem x jakiego kraju pochodza. View attachment 123229

Chlop mowil, ze uslyszal gwizdek, myslal, ze spalony i tak to wyszlo. Zreszta 2 bramka tez slaba, moglismy ich pogonic 3:1. A zachowanie tego frajera strasznie slabe, juz nie wejdzie na nasza trybune. Z tego co wiem to juz poszedl wychowawczy lisc.Haha, bramkarz Motoru![]()