HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Howard Webb by powiedział, że nie bo przecież można wyjebać fronta w klatę rywalowi w meczu piłki nożnej (de Jong vs Xabi), ale zdrowy rozsądek mówi: tak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Era topowych 9 się skończyła.Śledzę pobieżnie top5 lig i IMO era typowych 9 się skończyła

Byłeś na Śląskim w sobotę ?View attachment 121937
Pozdrawiam koledzy z najpiękniejszego stadionu w Europie.
JPRDL przecież Ty ich nawet nie lubiszView attachment 121937
Pozdrawiam koledzy z najpiękniejszego stadionu w Europie.

Lubie piłkęJPRDL przecież Ty ich nawet nie lubisz![]()

View attachment 121943View attachment 121944
Fajny meczyk, szkoda że Mbappe nieskuteczny bo więcej mogli wrzucić.
190 euro z oficjalnej dystrybucji. Na tych portalach gdzie można odkupić widziałem i po 4k PLN w tym sektorzePo ile teraz bilety tak blisko murawy?
gdzie można odkupić

Kolega opierdolił Euro Jackpot?190 euro z oficjalnej dystrybucji. Na tych portalach gdzie można odkupić widziałem i po 4k PLN w tym sektorze
No coś Ty, jestem pracownikiem umysłowymKolega opierdolił Euro Jackpot?

Dali chłopu przepracowac cała zimę, żeby wywalić go po dwóch kolejkach.Wuefista w końcu wypierdolony
190 euro z oficjalnej dystrybucji. Na tych portalach gdzie można odkupić widziałem i po 4k PLN w tym sektorze
To jest kolejny numer ŁKS w tym stylu w ostatnich latach - wcześniej tak wyjebali Stawowego, Vicunie i StokowcaDali chłopu przepracowac cała zimę, żeby wywalić go po dwóch kolejkach.
Teraz nowy trener będzie grał kartą, że jego prace będzie można oceniać po przepracowaniu okresu przygotowawczego.
Kocham polską lige