Piłka nożna

IMG_20250223_145512.jpg

Pozdrawiam koledzy z najpiękniejszego stadionu w Europie.

190 euro z oficjalnej dystrybucji. Na tych portalach gdzie można odkupić widziałem i po 4k PLN w tym sektorze

Ale dorwałeś z oficjalnej? Ja pamiętam jak mieszkałem w Hiszpanii i chciałem kupić bilety na mecz Real-Sevilla zaraz po tym jak Real zdobył superpuchar. Nie było szansy bez karty madritisty kupić to w oficjalnej dystrybucji, nawet te chujowe pod samym dachem za 60 euro.

Dajcie Złota piłkę Salahowi. Co ten facet robi w tym sezonie to jakiś kosmos. Niesamowite, że on jest taki cichy medialnie na świecie. Od kiedy oglądam PL chyba tylko Henry postawie wyżej w prime.

:applause:

Myślicie, że Gyokeres i Isak będą na lato czy na lata? W obecnej piłce ciężko dziś obstawiać kogokolwiek. Jest coraz więcej sygnałów, że Lfc opchnie w lato Darwina Nuneza więc kolejna setna 9 , która nie wypaliła w ostatnim czasie w piłce.

Dali chłopu przepracowac cała zimę, żeby wywalić go po dwóch kolejkach.
Teraz nowy trener będzie grał kartą, że jego prace będzie można oceniać po przepracowaniu okresu przygotowawczego.
Kocham polską lige
To jest kolejny numer ŁKS w tym stylu w ostatnich latach - wcześniej tak wyjebali Stawowego, Vicunie i Stokowca :beczka:
Ale kogo wyczarował Graf na zastępstwo to klękajcie narody - jakiś magik latynos z Paragwaju, który ma 28 lat, będzie zabawnie :antonio:

Last edited:
Już ma ciężko.
Podrzuci ktoś pomysł na streama bo mój VIP przestał działać albo mam już za słabe bebechy

Back