Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widziałem ten wpis bez zalogowania, a jako że bardzo ciekawy to odpowiem. Oczywiście , że tak.Bruge złomuje Atalante, japierdole.
Czyżby granicę w futbolu się zacierały?
Teraz plandeką zakrywa mural z Messim przy chałupie. Hiszpania
Tja Real go jebieOni go tam tak jebia za te czerwoną kartkę?

No to akurat była słuszna decyzja. Każdej pizdzie na boisku za kazanie spierdalac sędziemu dawalbym czerwo.Tja Real go jebie![]()
Masz na myśli tego?No to akurat była słuszna decyzja. Każdej pizdzie na boisku za kazanie spierdalac sędziemu dawalbym czerwo.
Masz na myśli tego?
Był i zrobiłZrób se zdjęcie panie Rodri. A najlepiej zdjęcie z Mekambe

Fede na boisku to jakiś pieprzony gamechanger.
Szybki strzał od żółwia i łysy cwel nie miał już taktykiPoprawiłem.
Natomiast nie można marnować jego możliwości kondycyjnych na bieganie tylko po prawej, bo jest świetnym zawodnikiem box to box, nieustępliwym jak bulterier albo Tommy Lee Jones w Ściganym.
Pogonić Tchoumeniego i kupić jakiegoś dobrego ŚPD i można patrzeć z optymizmem na następny sezon.
Real dzisiaj wyglądał jakby wszyscy wiedzieli co mają robić na boisku, chociaż nie wiem na ile to zasługa dobrego Realu a na ile beznadziejnego City.
Najgorszą wiadomością jest to, że trzy najbliższe mecze zagramy bez Bellinghama, bo dostał zawieszenie na dodatkowe dwa mecze plus dzisiejsze żółtko..
Wiadomo, że ja nie chcę by tam grał, ale jak zmienia się obraz drużyny gdy prawa i lewa strona są zamknięte. Mega szkoda tej kontuzji Carvy bo Lucas z całym szacunkiem to jest dziura.Poprawiłem.
Natomiast nie można marnować jego możliwości kondycyjnych na bieganie tylko po prawej, bo jest świetnym zawodnikiem box to box, nieustępliwym jak bulterier albo Tommy Lee Jones w Ściganym.
Pogonić Tchoumeniego i kupić jakiegoś dobrego ŚPD i można patrzeć z optymizmem na następny sezon.
Real dzisiaj wyglądał jakby wszyscy wiedzieli co mają robić na boisku, chociaż nie wiem na ile to zasługa dobrego Realu a na ile beznadziejnego City.
Najgorszą wiadomością jest to, że trzy najbliższe mecze zagramy bez Bellinghama, bo dostał zawieszenie na dodatkowe dwa mecze plus dzisiejsze żółtko..
Byku, jaka zmiana warty ;)No kurwa nie ma co się oszukiwać, zmienia się warta w Piłce nożnej.
Poziom się wyrównuje, taki murzyn w Brugii zrobi więcej niż murzyn w turynie, i to za połowę mniej, kumasz? :)
Po co się tu udzielasz żelazny, skoro z Juventusu kojarzysz tylko tych dwóch piłkarzy?Jezusie święty ale skład Juventusu jest obecnie anonimowy. Kojarzę tylko Vlahovica i Mckeniee. Nic dziwnego, że ich Psv załatwiło.
1. Idziesz w ignoraPo co się tu udzielasz żelazny, skoro z Juventusu kojarzysz tylko tych dwóch piłkarzy?
No i chuj ci w pape1. Idziesz w ignora
2 To nie jest Juventus FC pl
Ostatnio nie śledzę jakoś pilnie europejskich rozgrywek, ale decydujące rundy oglądam i prędzej bym stwierdził, że topka odjeżdża jeszcze bardziej. Kiedy ostatnio ekipa z poza top 5 lig zrobiła coś więcej w pucharach? Mi się tylko przypomina Ajax. Ale kiedy to było? 5/6 lat temu?Poziom się wyrównuje, taki murzyn w Brugii zrobi więcej niż murzyn w turynie, i to za połowę mniej, kumasz? :)
Chelsea! Chelsea! chelsea!
Zobaczysz że niedługo będzie niespodzianka, bo pieniądze to nie wszystko, zwłaszcza jak na nich śpisz :)
Ten sezon z nowymi rozgrywkami będzie tym przełomowym.
Ostatnio nie śledzę jakoś pilnie europejskich rozgrywek, ale decydujące rundy oglądam i prędzej bym stwierdził, że topka odjeżdża jeszcze bardziej. Kiedy ostatnio ekipa z poza top 5 lig zrobiła coś więcej w pucharach? Mi się tylko przypomina Ajax. Ale kiedy to było? 5/6 lat temu?
Ja też średnio, ale patrząc po tym że taki Netia się męczy z jakimiś anonimami to mam odwrotny wniosek, odjeżdżają jak zawsze, Reale i Barcelony, a reszta już tak nie do końcaOstatnio nie śledzę jakoś pilnie europejskich rozgrywek, ale decydujące rundy oglądam i prędzej bym stwierdził, że topka odjeżdża jeszcze bardziej. Kiedy ostatnio ekipa z poza top 5 lig zrobiła coś więcej w pucharach? Mi się tylko przypomina Ajax. Ale kiedy to było? 5/6 lat temu?