Rododendron
UFC Light Heavyweight
Tak jest, jechać z materacami łaaaa
Michniewiczowe prawidło o 0-2 znów się sprawdza
Michniewiczowe prawidło o 0-2 znów się sprawdza

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

I to obrońcami, którzy mają niewiele ponad 1.80mPożar tam jakiś jest że tak zapierdalacie w tym pressingu?
Dwie z rożnych strzelić patetiko![]()

Musso nic nie zawalił, obrona materacy gra dziś jakby dostała udaru, przecież ich krycie przy różnych to jest kryminałOstatnio też Atletico nie istniało i strzelili dwie bramki z czapy, tylko tym razem grają bez Oblaka i widać jak jest łatwo im strzelić.
Simeone osiąga nowy poziom obsraniaI to obrońcami, którzy mają niewiele ponad 1.80m![]()

Mordo, parcie żeby cokolwiek wygrać w tych chujowych czasachPożar tam jakiś jest że tak zapierdalacie w tym pressingu?
Dwie z rożnych strzelić patetiko![]()
Dokładnie, już przed sezonem było mi cholernie szkoda, że idzie pod Simeone, bo ten styl gry w życiu nie pozwoli mu na pokazanie pełni potencjału.W idealnym świecie Alvarez i Ferran zamieniają się koszulkami, ten chłopak byłby w sam raz pod nasz styl gry.
Już ma ciężko.
Podrzuci ktoś pomysł na streama bo mój VIP przestał działać albo mam już za słabe bebechy
W chujowym i niesprawiedliwym świecie Alvarez i Ferran zamieniają się koszulkami, ten chłopak byłby w sam raz pod nasz styl gry.
No dla mnie mega szaleńczy pressing praktycznie całą drużyną. Rzadko takie coś widuję.Mordo, parcie żeby cokolwiek wygrać w tych chujowych czasach

Ja pierdole, to jest niemożliwe, znowu to samo z tymi kurwami![]()

Gabriel i Diego to już na rencie"Nie ma Milito" TVP na pełnej![]()