Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

U mnie sobie cały czas mieli, pierwszy mecz kadry na który mam problem żeby kupić bilet. No nic kupi się na alebilet z drugiej ręki najwyżej.A daj kurwa spokój, dzisiaj od rana siedziałem ja i dwóch kumpli i ciągle było że kolejka jest pełna. I się nic nie udało, w chuja grają.
@Gambit dzisiaj Bangladesz jest Brazylijczykiem, ładnie kiwa.
U mnie sobie cały czas mieli, pierwszy mecz kadry na który mam problem żeby kupić bilet. No nic kupi się na alebilet z drugiej ręki najwyżej.
Alebilet jak najbardziej legitne, na wielkie imprezy typu ME czy MŚ kupowane było i wszystko jest okej. Viagogo nie znam i pierwsze słyszę. Jak nie uda się kupić normalnie na łączy nas piłka to będę brał z alebilet na Portugalię i Chorwację właśnie stamtąd.Powinni robić jakiś test przy zakupie biletów "Czy masz zamiar gwizdać na Cristiano jak będzie przy piłce?" "Nie" "Zapraszamy do kupna biletu" Odpowiedź "Tak" "Nie dla Ciebie bilet wieśniaku pierdolony"
I by wtedy normalni ludzie mogli kupić bilet
Brałeś z alebilet/viagogo kiedyś? To legitne strony i dostaje się normalne bilety?

Nie no, "najlepszy" był Freddy Aduzawsze jak czytam o tych talentach mam bramkę Machedy przed oczami i okrutny zjazd

No jest tragedia. Dobrze że jest yamalSłaba ta Barcelona w chuj
Nie oczekiwałem dzisiaj za dużo. Skład w połowie tragedia, debil Garcia i dziurawy ter stegen.Łaska kibica ...![]()
Następca Pele'go...Nie no, "najlepszy" był Freddy Adu![]()