Piłka nożna

A daj kurwa spokój, dzisiaj od rana siedziałem ja i dwóch kumpli i ciągle było że kolejka jest pełna. I się nic nie udało, w chuja grają.

@Gambit dzisiaj Bangladesz jest Brazylijczykiem, ładnie kiwa.
U mnie sobie cały czas mieli, pierwszy mecz kadry na który mam problem żeby kupić bilet. No nic kupi się na alebilet z drugiej ręki najwyżej.

U mnie sobie cały czas mieli, pierwszy mecz kadry na który mam problem żeby kupić bilet. No nic kupi się na alebilet z drugiej ręki najwyżej.

Powinni robić jakiś test przy zakupie biletów "Czy masz zamiar gwizdać na Cristiano jak będzie przy piłce?" "Nie" "Zapraszamy do kupna biletu" Odpowiedź "Tak" "Nie dla Ciebie bilet wieśniaku pierdolony"

I by wtedy normalni ludzie mogli kupić bilet :usunto:

Brałeś z alebilet/viagogo kiedyś? To legitne strony i dostaje się normalne bilety?

Powinni robić jakiś test przy zakupie biletów "Czy masz zamiar gwizdać na Cristiano jak będzie przy piłce?" "Nie" "Zapraszamy do kupna biletu" Odpowiedź "Tak" "Nie dla Ciebie bilet wieśniaku pierdolony"

I by wtedy normalni ludzie mogli kupić bilet :usunto:

Brałeś z alebilet/viagogo kiedyś? To legitne strony i dostaje się normalne bilety?
Alebilet jak najbardziej legitne, na wielkie imprezy typu ME czy MŚ kupowane było i wszystko jest okej. Viagogo nie znam i pierwsze słyszę. Jak nie uda się kupić normalnie na łączy nas piłka to będę brał z alebilet na Portugalię i Chorwację właśnie stamtąd.

Schillaci od 2022 roku cierpiał na raka jelita grubego i od tego czasu przebył już dwie operacje. Często opowiadał o walce z chorobą.

We wrześniu trafił do szpitala w Palermo. Nabawił się zapalenia płuc. Wydawało się, że stan 59-latka jest stabilny. Niestety w środę 18 września dowiedzieliśmy się o najgorszym. Włoch przedwcześnie zakończył swoją życiową wędrówkę.

RIP.
Mundial Italia '90 to był mój pierwszy oglądany od deski do deski... z wyjątkiem meczu ARG-BRA w 1/8, bo akurat byłem u kolegi i włączył na VHS Predatora! :bye:

Skorupski swój chłop
:deniroclap:

Manchester City zagrożony wyrzuceniem ze wszystkich rozgrywek

Manchester City może zostać wyrzucony ze wszystkich angielskich rozgrywek, a konsekwencją może być także brak zespołu w europejskich pucharach – informuje "The Telegraph". Wszystko za sprawą "Procesu Stulecia", który rozpoczął się w poniedziałek.

Max Dowman najmłodszym strzelcem w historii Ligi Młodzieżowej. Gracz Arsenalu ma dopiero 14 lat!

Czy Max Dowman zostanie kolejnym wielkim piłkarzem rodem z Wysp Brytyjskich? Odpowiedź na to pytanie poznamy w najbliższych latach. Już teraz jednak pomocnik Arsenalu zapisał się na kartach historii. Dowman to najmłodszy strzelec gola w rozgrywkach Ligi Młodzieżowej UEFA.

Cytując klasyka, czas pokaże...

zawsze jak czytam o tych talentach mam bramkę Machedy przed oczami i okrutny zjazd

Gracias Ter Stegen, Gracias Garcia.

Można się załamać przez te wybryki patałachów, rok temu Arajuo i Cancelo w dwójkę zaorali całą kampanię w lidze mistrzów.

Back