Piłka nożna

everton to ma!!!!!
drugi mecz z rzędu z 2-0 na 2-3.
:wall:

sean dyche może powoli się pakować, jeżeli wynik się już nie zmieni.
a kto w jego miejsce?
zanosi się na wielki powrót...

bournemounth- chelsea poszli na rekord premier league.
razem z arbitrem.
14 zółtych kartek.
:yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2::yellowcard2:
to jest tyle.

sędzia anthony taylor rozdawał wszystkim, ponieważ trenerom obu ekip również się dostało.
:yellowcard2::yellowcard2:

Nawet trzech całych meczów nie rozegrał... :siara:
Ależ w piątek wkvrwiłem się, jak kolega powiedział, że LM będzie w C+. Jakoś ta informacja mi umknęła wcześniej...

Przecież to najlepsza informacja jaka mogła być, komentatorzy Polsatu to porażka. I te gotowanie w studio..
Dla mnie chujowa informacja, bo mam wszystkie dodatkowe polsaty sport premium. Trzeba będzie ogarnać magiczną aplikację, zapłacić 30€ na rok i mieć wszystko, co trzeba.

Niestety z taką plagą kontuzji Flick raczej nie powalczy w Lidze Mistrzów.

No kto by się spodziewał. Sezon + Euro + Igrzyska + praktycznie zero odpoczynku.
Ilu u was się już połamało, bo w Realu po miesiącu jest 10 kontuzjowanych (wliczając Alabe).

No kto by się spodziewał. Sezon + Euro + Igrzyska + praktycznie zero odpoczynku.
Ilu u was się już połamało, bo w Realu po miesiącu jest 10 kontuzjowanych (wliczając Alabe).
Obecnie 8, ale Fati, De Jong i Gavi już trenują z zespołem.

Back