Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko jedno i niepowtarzalny David Moyeseverton to ma!!!!!
drugi mecz z rzędu z 2-0 na 2-3.
sean dyche może powoli się pakować, jeżeli wynik się już nie zmieni.
a kto w jego miejsce?
zanosi się na wielki powrót...
to może się wydarzyć!!!Tylko jedno i niepowtarzalny David Moyes
Co ty pitolisz panieVadryt znowu wygrał dzięki sędziemu. Karne jak zawsze z dupy
Sama prawdę mordo. Nie bądź zaślepionyCo ty pitolisz panie
A yamal mi przypomina młodego Messiego. I to pierwszy piłkarz, który mi go przypomina, nie tak jak według mediów, gdzie pilkarz 2 razy kopnął piłkę i już byl następnym Messim.Oglądanie Flickwagena to uczta dla oczu.
Lewy zmarnował dwie setki, pomimo tego jest 4-0. Spektakularna gra.
Przecież to najlepsza informacja jaka mogła być, komentatorzy Polsatu to porażka. I te gotowanie w studio..Ależ w piątek wkvrwiłem się, jak kolega powiedział, że LM będzie w C+. Jakoś ta informacja mi umknęła wcześniej...
Dla mnie chujowa informacja, bo mam wszystkie dodatkowe polsaty sport premium. Trzeba będzie ogarnać magiczną aplikację, zapłacić 30€ na rok i mieć wszystko, co trzeba.Przecież to najlepsza informacja jaka mogła być, komentatorzy Polsatu to porażka. I te gotowanie w studio..
Kolega pyta jaka to apka?Dla mnie chujowa informacja, bo mam wszystkie dodatkowe polsaty sport premium. Trzeba będzie ogarnać magiczną aplikację, zapłacić 30€ na rok i mieć wszystko, co trzeba.
Powiedz koledze, że to dlta 4k. Znajomy z Francji ogarnia od kogoś kod za 30€ i śmiga to przez rok.Kolega pyta jaka to apka?
Niestety z taką plagą kontuzji Flick raczej nie powalczy w Lidze Mistrzów.
Obecnie 8, ale Fati, De Jong i Gavi już trenują z zespołem.No kto by się spodziewał. Sezon + Euro + Igrzyska + praktycznie zero odpoczynku.
Ilu u was się już połamało, bo w Realu po miesiącu jest 10 kontuzjowanych (wliczając Alabe).
Powiedziałem i kolega pyta czy da radę to jakoś ogarnąć?Powiedz koledze, że to dlta 4k. Znajomy z Francji ogarnia od kogoś kod za 30€ i śmiga to przez rok.
Jeszcze zapłaczesz jak szczota w dupie zostanie hehe
Strims.inGdzie można oglądać LM w tv ?