Piłka nożna

Zieliński znów na 6 :juanlaugh: :wink: :lol:

Probierz idiota który nie wyciąga żadnych wniosków, buc jebany przekonany o swojej nieomylności a chuja w karierze wielkiego zrobił, prócz tego że zajebał Cracovię zagranicznym szrotem.
Biedny ten nasz selekcjoner, jeszcze nie zaczął meczu, a już pod gradobiciem kolegi :wink::lol:

Stara bieda.
1000009036.jpg

Kurwa dośrodkowaniem jak w PES 6 strzelił bo tam z bliska strzałem nie wchodziło :crazy:

Szkoda ze w Realu tak nie strzelasz wolnych, bo ostatniego wolnego to strzelił Ramos jeszcze jak grał..

Probierz :applause:Michał :applause:Probierz:applause:Michał:applause:

Spadek będzie z ligi Narodów, dziękujemy Michał, więcej ofensywy, od 60 przy 0-0 dopiero myślimy o obronie, bo my taką tikitake napierdalamy że do przerwy 3:0 dla nas a później tylko się bronić.
Jeszcze raz brawo panie Probierz :applause:

Probierz :applause:Michał :applause:Probierz:applause:Michał:applause:

Spadek będzie z ligi Narodów, dziękujemy Michał, więcej ofensywy, od 60 przy 0-0 dopiero myślimy o obronie, bo my taką tikitake napierdalamy że do przerwy 3:0 dla nas a później tylko się bronić.
Jeszcze raz brawo panie Probierz :applause:
No tylu oklasków to się nie spodziewałem...

Jak tak patrzę na Zalewskiego i na resztę to nachodzi mnie jeden pomysł.
Wziąć odłowić wszystkie talenty z Polski co mają 13 lat i wysyłać ich w pizdu za granicę, niech tam się uczą grać w piłkę.
Może tak się uda kiedyś coś zrobić z tą drużyną, bo z naszym szkoleniem to nie tylko jesteśmy w dupie, problem w tym, że w tej dupie się zaczynamy urządzać.

A ogólnie to ja się nie dziwię, że my praktycznie nigdy nie atakujemy, bo w każdym meczu jak zaatakujemy, zrobimy coś groźnego to się zaraz przeciwnik wkurwia i ładuje nam bramkę i zaczyna gnieść, dlatego my tak proforma to zbytnio ze swojej połowy nie wychodzimy, wtedy jest szansa że rywal też prześpi mecz, a nam się fartem coś uda.

Screenshot_2024-09-08-22-49-15-587~2.jpg

Screenshot_2024-09-08-22-50-40-158~2.jpg

Na szczęście dla nas 39 letni CR7 strzelił zwycięskiego gola dla POR (88') i Szkoci nadal bez punktu...

Nicola Zalewski i długo, długo nic. Polska przegrała z Chorwacją [OCENY]

Wielki klub sięga po Nicolę Zalewskiego! Transfer coraz bliżej

Galatasaray stara się o Nicolę Zalewskiego. Jak podaje włoski "Sky Sport", mistrzowie Turcji będą chcieli wykupić Polaka na stałe. Turecki rynek transferowy jest otwarty do 13 września, a klub ze Stambułu po wypożyczeniu Victora Osimhena z Napoli próbuje sfinalizować kolejny zakup z Serie A.

Michał Probierz miał rację. Gol dla Chorwacji był nieprawidłowy

Luka Modrić strzelił pięknego gola na 1:0 dla Chorwacji i tego strzału raczej nikt nie mógł zatrzymać, ale ciekawostka polega na tym, że zgodnie z "Przepisami gry" ta bramka powinna zostać anulowana, a Polakom należał się rzut wolny. To właśnie o tym trener Michał Probierz po meczu rozmawiał z sędzią Francoisem Letexierem z Francji.

- Ja już sam nie wiem, jakie są przepisy. Jeżeli ktoś mówi, że zawodnik nie może stać przy metrze od muru, a stoi dwóch zawodników i „spycha” mur, to ja już nie wiem, jakie są przepisy, one się zmieniają z każdym meczem… Ale trzeba też umieć powiedzieć: byliśmy słabsi o tę jedną bramkę – stwierdził trener reprezentacji Polski.

Toto" Schillaci w ciężkim stanie w szpitalu

Król strzelców piłkarskich mistrzostw świata w 1990 roku Włoch Salvatore "Toto" Schillaci w ciężkim stanie trafił do szpitala w Palermo – poinformowała agencja ANSA. Od 2022 roku cierpi na raka jelita grubego i od tego czasu przebył już dwie operacje.

:siara:
Mundial, Italia 90 to był jego turniej!
6 goli w 7 meczach, tylko nie strzeli USA w 2 meczu...

Komuś się udało kupić bilety na Polska-Portugalia czy każdy tkwi w kolejce jak ostatni karzeł podczas gangbangu?

Back