Piłka nożna

luis guilherme
wes foderingham
max kilman
crysencio sumerville
niclas fullkrug
guido rodriguez
jean- clair todibo
aaron wan- bissaka

:brainoverload:

co tu się dzieje i to drugie lato z rzędu.
panie niemcu, dyrektorze techniczny, czy pan nas nie rozpieszcza?
takie okienka to west ham miał w football menagerze.

jestem nieprzygotowany na wiadomości o takich ruchach kadrowych, gdzie jest ilość i jakość.
przez te ponad 25 lat przyzwyczaiłem się raczej do czegoś innego.
:wink2:

Tymczasem u nas po staremu, kolejny eurowpierdol in progress...

GU4cufkWEAA_vt9

Tymczasem u nas po staremu, kolejny eurowpierdol in progress...

GU4cufkWEAA_vt9
Tutaj wszystkie gole...

Dobrze zaczęli, szybko gol na 1:0 (4') a potem się posypało i już po 56' było po ptakach (1:3)

A miała być Crvena Zvezda w ostatnim etapie do LM a teraz...

czeka rywalizacja o awans do Ligi Europy z wygranym dwumeczu Ajax Amsterdam – Panathinaikos.

luis guilherme
wes foderingham
max kilman
crysencio sumerville
niclas fullkrug
guido rodriguez
jean- clair todibo
aaron wan- bissaka

:brainoverload:

co tu się dzieje i to drugie lato z rzędu.
panie niemcu, dyrektorze techniczny, czy pan nas nie rozpieszcza?
takie okienka to west ham miał w football menagerze.

jestem nieprzygotowany na wiadomości o takich ruchach kadrowych, gdzie jest ilość i jakość.
przez te ponad 25 lat przyzwyczaiłem się raczej do czegoś innego.
:wink2:
Królowie okienka, z Todibo i Kilmanem środek obrony załatany, a lewym skrzydłem to sobie raczej mało kto pogra przeciwko Młotom. Na papierze wygląda to naprawdę bardzo dobrze.

United potwierdza transfery De Ligta i Mazzraouiego , wcześnie już dołączył Yoro, Zirkzee oraz Obi-Martin, lada moment Ugarte i ktoś jeszcze.

Dużo się dzieje, zaskakująco dużo

Pechowy początek dla Realu Madryt. Media: Eduardo Camavinga nie zagra w Warszawie!

Real Madryt zagra dziś z Atalantą Bergamo i już wiadomo, że w spotkaniu nie wystąpią wszyscy zawodnicy, którzy przylecieli do Warszawy. Na wtorkowym treningu kontuzji kolana doznał Eduardo Camavinga. Zdaniem hiszpańskich dziennikarzy, występ Francuza na PGE Narodowym jest wykluczo
ny

"Z pierwszej oceny służb medycznych Realu wynika, że francuski pomocnik doznał poważnego skręcenia lewego kolana. Pozytywem jest to, że w zasadzie wykluczona jest bardzo poważna kontuzja" – podkreślił dziennik "Marca". W czwartek, po powrocie do Madrytu, Camavinga przejdzie kolejne badania.

Królowie okienka, z Todibo i Kilmanem środek obrony załatany, a lewym skrzydłem to sobie raczej mało kto pogra przeciwko Młotom. Na papierze wygląda to naprawdę bardzo dobrze.
narobili apetytu, znaczy dyrektor techniczny pan tim z niemiec narobił apetytu, ponieważ on jest tu głównym rozgrywającym.
oczywiście boisko zweryfikuje, ale na papierze idzie to w bardzo dobrym kierunku.
nie ma co, trzeba jechać na mecz, a urlop jest tylko dodatkiem.

ciekawi mnie też nowy trenejro julen lepetegui.
jedno jest pewne, jest lepszym trenerem niż był bramkarzem.
miejsce w top 3 bramkarzy w historii barcelony powinien mieć pewne.
oczywiście top 3 najgorszych.

ja byłem pewien, że przebrałeś się za pracownika hotelu, a potem obsługi obiektu i jesteś z nimi od samego rana!
:wink:
Przez chwilę miałem nadzieję, że uda się kupić bilety bo jakoś w połowie lipca pojawiły się na stronie UEFA, ale za każdym razem jak już próbowałem zamówić to strona się wysypywała. :childcry:

Przez chwilę miałem nadzieję, że uda się kupić bilety bo jakoś w połowie lipca pojawiły się na stronie UEFA, ale za każdym razem jak już próbowałem zamówić to strona się wysypywała. :childcry:
jako kibic zagranicznej drużyny piłkarskiej- współczuję, bo znam to uczucie.
czasem jest blisko, a tak daleko.

pewnie pamiętasz, jak wprowadzili dawida 19 i zabrali sezon w anglii po meczu lm liverpool- atletico.
w niedzielę po tym wydarzeniu west ham miał grać z wolves.
bilet na miejsce w pierwszym rzędzie z wysokości pola karnego mam do dziś w szufladzie.
życie.

Jak człowiek ogarnie że niecałe 24h temu patrzył jak Mbappe, Vini i Bellingham wymieniają piłkę między sobą i to w pierwszym meczu to teraz siedząc na Legii i patrząc co oni odpierdalają to żałuje, że nie wziąłem miksera ze sobą bo bym sobie w oczy go wsadził. Dramat kurwa jak oni poziom prezentują.

Jak człowiek ogarnie że niecałe 24h temu patrzył jak Mbappe, Vini i Bellingham wymieniają piłkę między sobą i to w pierwszym meczu to teraz siedząc na Legii i patrząc co oni odpierdalają to żałuje, że nie wziąłem miksera ze sobą bo bym sobie w oczy go wsadził. Dramat kurwa jak oni poziom prezentują.
Chłopie, uwierz mi, że może być gorzej :beczka:

Chłopie, uwierz mi, że może być gorzej :beczka:
El. LKE: nerwowy rewanż. Legia wymęczyła awans

Legia Warszawa zremisowała u siebie Broendby 1:1 (1:1) w rewanżowym meczu 3. rundy Ligi Konferencji Europy i wywalczyła awans. Stołeczni nie zachwycili, a najjaśniejszą postacią zespołu był bramkarz Kacper Tobiasz.

W kolejnej rundzie Legia zmierzy się z lepszym z pary FK Auda Kekava – Drita Gnjilane. Pierwsze spotkanie 22 sierpnia.

A Ci rywale to z serii, znane kluby i lubiane :lol:
Chyba nie jestem na czasie z obecną piłką bo nazwy tych klubów nic mi nie mówią, nawet nie wiem z jakich krajów są :confused::facepalm:

Bankowo posypią się kary dla Śląska. Jak oficjalnie wpiszą hasło na "r" o obrażaniu czarnego bramkarza to pójdzie chyba w miliony. No ale we Wrocławiu to ciągle miasto płaci za klub? :lol:

Sędziowskie jaja! Śląsk w absurdalnych okolicznościach odpada z pucharów

To był jeden z najbardziej szalonych meczów w historii klubowej piłki. Śląsk Wrocław po meczu pełnym zwrotów akcji pokonał FC St. Gallen 3:2 (3:1), ale ostatecznie na 3. rundzie eliminacji zakończył przygodę z Ligą Konferencji Europy. W spotkaniu nie brakowało goli, kontrowersyjnych decyzji arbitra, a także obrzydliwych scen na trybunach. Wicemistrzowie Polski kończyli starcie w ośmiu...

Back