Yaas
KSW Light Heavyweight
Ciekawe gdzie teraz zagra Wojtek..

podobno nawet w pierwszym składzie!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe gdzie teraz zagra Wojtek..

Podobno teraz zagra na bramceCiekawe gdzie teraz zagra Wojtek..
No chyba jednak nie, chyba znajdą kogoś grubszego... gruby na bramkęPodobno teraz zagra na bramce

Patrząc na stan naszego footballu to było raczej oczywiste i niestety najprawdopodobniej prędko się to nie zmieni.Tymczasem u nas po staremu, kolejny eurowpierdol in progress...
![]()
Tymczasem u nas po staremu, kolejny eurowpierdol in progress...
![]()
Królowie okienka, z Todibo i Kilmanem środek obrony załatany, a lewym skrzydłem to sobie raczej mało kto pogra przeciwko Młotom. Na papierze wygląda to naprawdę bardzo dobrze.luis guilherme
wes foderingham
max kilman
crysencio sumerville
niclas fullkrug
guido rodriguez
jean- clair todibo
aaron wan- bissaka
co tu się dzieje i to drugie lato z rzędu.
panie niemcu, dyrektorze techniczny, czy pan nas nie rozpieszcza?
takie okienka to west ham miał w football menagerze.
jestem nieprzygotowany na wiadomości o takich ruchach kadrowych, gdzie jest ilość i jakość.
przez te ponad 25 lat przyzwyczaiłem się raczej do czegoś innego.
![]()
narobili apetytu, znaczy dyrektor techniczny pan tim z niemiec narobił apetytu, ponieważ on jest tu głównym rozgrywającym.Królowie okienka, z Todibo i Kilmanem środek obrony załatany, a lewym skrzydłem to sobie raczej mało kto pogra przeciwko Młotom. Na papierze wygląda to naprawdę bardzo dobrze.
Zazdroszczę

ja byłem pewien, że przebrałeś się za pracownika hotelu, a potem obsługi obiektu i jesteś z nimi od samego rana!Zazdroszczę![]()

Przez chwilę miałem nadzieję, że uda się kupić bilety bo jakoś w połowie lipca pojawiły się na stronie UEFA, ale za każdym razem jak już próbowałem zamówić to strona się wysypywała.ja byłem pewien, że przebrałeś się za pracownika hotelu, a potem obsługi obiektu i jesteś z nimi od samego rana!
![]()

jako kibic zagranicznej drużyny piłkarskiej- współczuję, bo znam to uczucie.Przez chwilę miałem nadzieję, że uda się kupić bilety bo jakoś w połowie lipca pojawiły się na stronie UEFA, ale za każdym razem jak już próbowałem zamówić to strona się wysypywała.![]()
Chłopie, uwierz mi, że może być gorzejJak człowiek ogarnie że niecałe 24h temu patrzył jak Mbappe, Vini i Bellingham wymieniają piłkę między sobą i to w pierwszym meczu to teraz siedząc na Legii i patrząc co oni odpierdalają to żałuje, że nie wziąłem miksera ze sobą bo bym sobie w oczy go wsadził. Dramat kurwa jak oni poziom prezentują.

Jak człowiek ogarnie że niecałe 24h temu patrzył jak Mbappe, Vini i Bellingham wymieniają piłkę między sobą i to w pierwszym meczu to teraz siedząc na Legii i patrząc co oni odpierdalają to żałuje, że nie wziąłem miksera ze sobą bo bym sobie w oczy go wsadził. Dramat kurwa jak oni poziom prezentują.
El. LKE: nerwowy rewanż. Legia wymęczyła awansChłopie, uwierz mi, że może być gorzej![]()

Bankowo posypią się kary dla Śląska. Jak oficjalnie wpiszą hasło na "r" o obrażaniu czarnego bramkarza to pójdzie chyba w miliony. No ale we Wrocławiu to ciągle miasto płaci za klub?![]()