Piłka nożna

To photoshop?
1000008340.jpg

Zwykły boiskowy bandyta , pies go jeb.. View attachment 105894

W łeb się jebnij, poza tym jednym pierdolcem co mu odbiło z Getafe to ten bandyta grał na tyle czysto, że dostawał mniej kartek niż Messi za samo machanie łapami wyłapał.

A że szmaciarze się zachowywali jak się zachowywali to czasami musiał ich utemperować, tak jak Coste z Atletico sprowadzili błyskawicznie na glebe jak zaczął wkurwiać na początku meczu.

W łeb się jebnij, poza tym jednym pierdolcem co mu odbiło z Getafe to ten bandyta grał na tyle czysto, że dostawał mniej kartek niż Messi za samo machanie łapami wyłapał.

A że szmaciarze się zachowywali jak się zachowywali to czasami musiał ich utemperować, tak jak Coste z Atletico sprowadzili błyskawicznie na glebe jak zaczął wkurwiać na początku meczu.
W łeb to sam możesz sobie zajebać , najlepiej z rozpędu i o ścianę.Wyraziłem swoje zdanie , mam do tego pełne prawo i chuj ci do tego.Bez odbioru ...:matt:

Dziś kończy karierę najlepszy obrońca jakiego widziałem w Realu, na zawsze :heart: Legenda.

mial swoje odpaly, odpinalo wtyczkę, u niego to raczej nie była premedytacja, ale to był Kozak, w topie przez tyle lat, szapoba, po odejściu z Realu do Porto, nadal trzymał formę, aż do 40, nadal grał w kadrze, gdzie talentów nie brakuje, kłaniam się nisko

Znowu kurwa ktoś próbuje wypchnąć Gundogana, sto razy trzeba to dementować. Ferran, Roque, Fati, Araujo, De Jong z tego grona jeden powinien polecieć.

za duży biznes za duża marka za dużo hajsu 115 zarzutów i co? jajco ,) przypudruje ładnie, może zakaz transferowy i wsio

:S

Koniec! Wojciech Szczęsny ostatecznie odchodzi z Juventusu

Włoski dziennikarz Fabrizio Romano podał, że Juventus i Wojciech Szczęsny doszli do porozumienia w sprawie rozwiązania umowy ze skutkiem natychmiastowym. Polski bramkarz ma otrzymać znaczną kwotę odszkodowania.

34-latek w barwach Juventusu wystąpił w 252 meczach i zachował 103 czyste konta we wszystkich rozgrywkach.

Ciekawe gdzie teraz zagra Wojtek..

Back