Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przestroga z Katalonii dla tych którzy wątpili w Boskiego Joana.
ale hierro już 20 lat nie gra w piłkę.Dziś kończy karierę najlepszy obrońca jakiego widziałem w Realu
Dziś kończy karierę najlepszy obrońca jakiego widziałem w Realu, na zawsze Legenda.
Piothek z Karolem tak przetasowali karty pod to nowe rozdanie, że Ci jeszcze w pięty pójdzieO której gra Amica?
Zwykły boiskowy bandyta , pies go jeb.. View attachment 105894
W łeb to sam możesz sobie zajebać , najlepiej z rozpędu i o ścianę.Wyraziłem swoje zdanie , mam do tego pełne prawo i chuj ci do tego.Bez odbioru ...W łeb się jebnij, poza tym jednym pierdolcem co mu odbiło z Getafe to ten bandyta grał na tyle czysto, że dostawał mniej kartek niż Messi za samo machanie łapami wyłapał.
A że szmaciarze się zachowywali jak się zachowywali to czasami musiał ich utemperować, tak jak Coste z Atletico sprowadzili błyskawicznie na glebe jak zaczął wkurwiać na początku meczu.
Dziś kończy karierę najlepszy obrońca jakiego widziałem w Realu, na zawsze Legenda.
W łeb to sam możesz sobie zajebać , najlepiej z rozpędu i o ścianę.Wyraziłem swoje zdanie , mam do tego pełne prawo i chuj ci do tego.Bez odbioru ...
A co, okradli kolegów ?
A co tu się stanęło?
Pomarzyć można.