Piłka nożna

Ja tam obstawiam, że przyjdą Felix i Cancelo, albo będzie grzany last dance Neymara :awesome:
Najlepsze są te komunikaty: do końca czerwca wrócimy do zasady 1:1 kontrakt z Nike już jest na ostatniej prostej, zaległa pieniądze lada moment wpłyną do klubowej kasy.Dwa tygodnie później to samo pierdolo: zostały ostatnie detale i będzie ok.Dziś mamy 1 Sierpnia i tradycyjne jak to ostatnio bywa jesteśmy w dupie.Nico zostanie w Bilbao, Merino dołączy do Arsenalu a ci jebani nieudacznicy przepłacą za Olmo co by tylko Lipsk zgodził się rozłożyć płatności do 2050 roku :facepalm:

Oficjalnie: Sergi Samper piłkarzem Motoru Lublin

Motor Lublin nie próżnuje na rynku transferowym. Do drużyny dołączył Sergi Samper, wychowanek FC Barcelona. Ma on w CV m.in. wygraną Ligę Mistrzów z Blaugraną (2014 r)

@Prorok Izajasz

Kiedyś było "Do przerwy 0:1", a teraz? Rapid nawet karnego nie strzelił.

GT62N1NWcAAORPC

Juergen Klopp kończy karierę trenerską. To już jest koniec

Wraz z końcem minionego sezonu Juergen Klopp opuścił Liverpool, zapowiadając roczną przerwę od futbolu. Wydawało się, że – niczym Pep Guardiola – wykorzysta wolny czas, by wrócić ze zdwojoną siłą. Jak się okazuje, nic takiego się nie zdarzy. Niemiecki szkoleniowiec ogłosił właśnie, że nie ma zamiaru wracać na ławkę trenerską.

Tylko 57 lat, jak na trenera to jeszcze nie stary...
:benny:

Juergen Klopp kończy karierę trenerską. To już jest koniec

Wraz z końcem minionego sezonu Juergen Klopp opuścił Liverpool, zapowiadając roczną przerwę od futbolu. Wydawało się, że – niczym Pep Guardiola – wykorzysta wolny czas, by wrócić ze zdwojoną siłą. Jak się okazuje, nic takiego się nie zdarzy. Niemiecki szkoleniowiec ogłosił właśnie, że nie ma zamiaru wracać na ławkę trenerską.

Tylko 57 lat, jak na trenera to jeszcze nie stary...
:benny:

Odpocznie i wróci.

Jurgen Klopp has ruled out a return to coaching in the near future, including for the vacant England job, saying Wednesday "as of today, that's it for me as a coach". Speaking at a German Football Coaches Association meeting in Wuerzburg, the former Liverpool and Borussia Dortmund mentor said: "I didn't decide to stop on a whim, it was a general decision. (...) I'm looking for peace and quiet, I'm one hundred percent in the here and now and I'm enjoying it. (...) It was just time to step aside and put the whole thing to rest" said Klopp, adding that making a special exception for a club or country "would be a great loss of face." The coach said he was enjoying retirement but would work again in football at some point, even if his days in the dugout were over. "I'm too young to just play padel tennis and spend time with my grandchildren. (...) Will I be a coach again? I would actually rule that out at the moment. Let's see how it looks in a few months. At the moment, there's nothing in the pipeline. We can perhaps talk about it again in a few months. (...) I still want to work in football and help people with my experience and contacts. Let's see what else there is for me" said Klopp, who added he had "already coached the best clubs in the world."

Kurła jaga jaka forma na początku sezonu.

Oby tak dalej. Brakuje moim zdaniem solidnego wzmocnienia na środku obrony oraz na pozycji bramkarza ale Siemieniec z Masłowskim udowodnili, że znają się na robocie w ubiegłym sezonie, także mam nadzieję że i tym razem tak będzie i się mnie posłuchają i wzmocnią pozycję stopera :boystop:

Mała zagadka na dziś. Czyj to bilans transferowy? Poza tym, że wielu klubów to chodzi o klub TOP 5, w którym od dawna mówi się że potrzebuje wzmocnień szczególnie w środku pola i miał być teraz w okresie przebudowy,

1722771006150.png

Trzecia kolejka, a tylko jeden zespół z kompletem zwycięstw i co więcej, po jutrzejszym meczu mogą być tylko dwa zespoły bez porażki. Po trzech meczach kurwa XD Ekstraklasa <3

Mordo, Wy gracie w Europie jesienią, a to jest w tej lidze wyrok śmierci :beczka:

Dlatego te trzy zwycięstwa cieszą. A najbardziej ucieszy zwycięstwo w środę, mam nadzieje, że zobaczę je z bliska bo dorwałem dobre bilety. Trzeba u siebie pyknąć te Bodo, bo tam na sztucznej to nawet na remis nie liczę.

@Gambit prezes czyta moje posty, już gotuje kolejną dźwignię :antonio:

Byku, niech najpierw za poprzednie kasa wleci, ale jestem ciekaw co tam znowu boski wymyśli.
Jednak w chuj dziwne, że taki target na łamliwego Olmo gdzie na tej pozycji w Barcy jest lepiej niż dobrze, a Julek do wyjęcia na rynku i idzie do klubu i trenera do których wydaje się nie pasować.

Byku, niech najpierw za poprzednie kasa wleci, ale jestem ciekaw co tam znowu boski wymyśli.
Jednak w chuj dziwne, że taki target na łamliwego Olmo gdzie na tej pozycji w Barcy jest lepiej niż dobrze, a Julek do wyjęcia na rynku i idzie do klubu i trenera do których wydaje się nie pasować.
Kibicom Barcelony już sił brak po tym okienku transferowym, byłbym dużo spokojniejszy gdyby na początku sezonu powiedzieli, że stawiają na młodzież i jebać wydawanie hajsu na gości typu Olmo, jak Fermin za chwilę będzie od niego lepszy. Laporta obiecał wiele i póki co nic nie dowiózł.

Back