Piłka nożna

Byku, niech najpierw za poprzednie kasa wleci, ale jestem ciekaw co tam znowu boski wymyśli.
Jednak w chuj dziwne, że taki target na łamliwego Olmo gdzie na tej pozycji w Barcy jest lepiej niż dobrze, a Julek do wyjęcia na rynku i idzie do klubu i trenera do których wydaje się nie pasować.
Mordo, to jest jedna wielka szydera. Nic innego mi nie pozostało, chyba, że Romero otworzy swoją tajemniczą kopertę :beczka:
Kolega post wyżej wszystko wyłożył - siłowanie się z Lipskiem o Olmo, gdzie to najlepiej obsadzona pozycja w klubie, a z przodu magister, który póki co jest najgorszym zawodnikiem presezonu. Laporta leci bajerą, a kasy jak nie było tak nie ma, dyrektor sportowy to kolega agentów i będą pchali graczy, którzy niekoniecznie są potrzebni.

Akurat dziś zostałem w domu, bo właśnie ŁKS gra, ale ponoć Cracovia czerwonym flagę wyjebała i się po dachach ganiają :waldeklaugh:

Dobra, Widzew powiesił swoją flagę na rodzinnym i zakrył napis Cracovia, a potem ją stracił :waldeklaugh:

Epilog tej historii
Messenger_creation_44718a4b-3e7f-49da-bdea-3103880a387a.jpeg

Last edited:

City póki co bardzo pasywne na tym rynku transferowym, dostaną rzekomo 80 baniek za Alvareza który im specjalnie do szczęścia niepotrzebny, wciąż mam przekonanie że jest to dziwna decyzja dla obu klubów i piłkarza, na pewno były lepsze oferty i możliwości.

City póki co bardzo pasywne na tym rynku transferowym, dostaną rzekomo 80 baniek za Alvareza który im specjalnie do szczęścia niepotrzebny, wciąż mam przekonanie że jest to dziwna decyzja dla obu klubów i piłkarza, na pewno były lepsze oferty i możliwości.

Czy ja wiem, repka Argentyny to podobne rębacze do Atletico, Alvarez może się tam dobrze odnaleźć. Potencjał ma ogromny.

Czy ja wiem, repka Argentyny to podobne rębacze do Atletico, Alvarez może się tam dobrze odnaleźć. Potencjał ma ogromny.
On profilem przypomina Moratę, bardzo dużo pracuje w pressingu, jednak nie liczyłbym na duże liczby zwłaszcza w Atletico.

:corn:

Ciekawie się robi, już pojawiają się głosy, że skoro Julek do materacy to Pep będzie chciał Bangladesza.
@HubiSSJ3 , 100 baniek i kupujemy bilet do Anglii czy jednak wolałbys by został chociaż jeszcze jeden sezon? A może 150 skoro taki Antony kosztował prawie 100, a Mudryk 70?

A no koniarz mówi, że to nie koniec transferowy Realu... Jednak Phonzie na koniec okienka?

Wicemistrzom Hiszpanii bardzo zależało na transferze środkowego pomocnika. Dani Olmo błysnął na Euro 2024, miał za sobą świetny sezon w RB Lipsk. Zawodnik rozegrał 28 spotkań. Strzelił w nich osiem goli i zanotował pięć asyst.

W letnim okienku transferowym Barcelona chce jeszcze pozyskać Nico Williamsa z Athleticu Bilbao. O ten transfer będzie jednak ciężko, ponieważ Hiszpan najprawdopodobniej zostanie w obecnym klubie.

Nie ma jak wykupić po 10 latach za grubą kasę... swojego wychowanka.

Ciekawie się robi, już pojawiają się głosy, że skoro Julek do materacy to Pep będzie chciał Bangladesza.
@HubiSSJ3 , 100 baniek i kupujemy bilet do Anglii czy jednak wolałbys by został chociaż jeszcze jeden sezon? A może 150 skoro taki Antony kosztował prawie 100, a Mudryk 70?

A no koniarz mówi, że to nie koniec transferowy Realu... Jednak Phonzie na koniec okienka?

Za 150mln można go oddać, taniej nie, niech zostaje.

I dawać mi kurwa stopera, Laporte jest do wzięcia za grosze, a Florek coś żydzi.

Hmm gdyby tak w Barcelonie było 60 mln na wykup klauzuli pomocnika.

:corn:

Nie pamiętam czy tak jest nadal, ale jak gość ma klauzulę w ESP to żeby go wykupić musisz wpłacić całość za jednym razem. Nie wiem jak tam wasze dźwignie, ale skoro kontuzja Araujo to w pewnym rodzaju wybawienie bo można go nie zarejestrować to z taką klauzula mogłobyc ciężko. Dlatego Olmo poszedł na raty ;)

Nie pamiętam czy tak jest nadal, ale jak gość ma klauzulę w ESP to żeby go wykupić musisz wpłacić całość za jednym razem. Nie wiem jak tam wasze dźwignie, ale skoro kontuzja Araujo to w pewnym rodzaju wybawienie bo można go nie zarejestrować to z taką klauzula mogłobyc ciężko. Dlatego Olmo poszedł na raty ;)

Przestroga z Katalonii dla tych którzy wątpili w Boskiego Joana.

:antonio:

Przestroga z Katalonii dla tych którzy wątpili w Boskiego Joana.

:antonio:

Spoko, jak w ciągu trzech lat nie wygracie LM, a Boski Joan zakładał to za rok chyba to po pożyczkę będą zapierdalać do Realu, bo to jedyna firma która może zechcieć kredytowac Barcelonę po to żeby istniało jakaś fajna rywalizacja.

Nota bene to i tak może się tylko udać dzięki "kibicowi Realowi" Tebasowi, który otworzył furtkę Barcelonie w FPP +pojebanych wytycznych La Liga po to żeby zrezygnowali z superligi. Inne kluby muszą jebać równo i przy awansach do pucharów sprzedawać graczy, żeby móc w nich grać.

Back