D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a ja pierwsze jakie zobacze od 10 latW sobotę pierwsze El Clasico od 8 lat które przegapię.![]()

Jestem ciekaw kiedy w końcu Liverpool kupi sobie " normalnego " bramkarza.70 minuta meczu ARS-LIV. Było 0-2 do gdzieś 50min, w 55 było 3-2, a teraz 3-3. WŁĄCZAĆ kto może!
http://www.fullmatchesandshows.com/2017/12/22/arsenal-vs-liverpool-highlights-full-match-video/70 minuta meczu ARS-LIV. Było 0-2 do gdzieś 50min, w 55 było 3-2, a teraz 3-3. WŁĄCZAĆ kto może!
Ta stronka jest piękna. Praktycznie wszystkie ważniejsze mecze z Europy do obejrzenia w HD kilka chwil po zakończeniu meczów bez potrzeby pobierania. Jak coś przegapię to korzystam chętnie. Lajk idzie za sentyment.
Jeśli chodzi o KMŚ to nie. Pewnie mokry sen Katalończyków się spełni i będzie szpaler za zdobycie mistrzostwa dla Barcelony w sezonie 17/18. Dramat z tą grą.Będzie szpaler na koniec meczu?
Jeśli chodzi o KMŚ to nie. Pewnie mokry sen Katalończyków się spełni i będzie szpaler za zdobycie mistrzostwa dla Barcelony w sezonie 17/18. Dramat z tą grą.
70 minuta meczu ARS-LIV. Było 0-2 do gdzieś 50min, w 55 było 3-2, a teraz 3-3. WŁĄCZAĆ kto może!
jak liverpool uszczelni obronę w styczniu to nawet o top3 może być cięzko.@billmurray 3 miejsce to max. co się da z tego sezonu wyciągnąć. Bez Moraty to bardzo słabo wygląda i nie mówię tylko o tym meczu.
Leżeć tam kurwiszcze białe![]()
chyba dla czytelników bravo sport.W życiu nie chciałbym Kejna w Realu, ale kibicuję mu mocno żeby został najlepszym strzelcem 2017 roku. Pasjonujący wyścig.
chyba dla czytelników bravo sport.

a idź mnie panie z moratą, facet jest totalnie bez wyrazu. co by o coscie nie mówić to przynajmniej jest zadziorny i ma charakter.Ja rozumiem, że jak na co dzień oglądasz Moratę, a przedtem tego buraka Coste, to może Cię to nie ruszać xD
Gole Lewego w 2017 - 53
Gole Benzemy od sierpnia 2015 - 52
![]()