Piłka nożna

Tak czekałem żeby obejrzeć dzisiaj Juve-Barca, a przed samym meczem usnąłem na 3h :mamed: jednak po komentarzach w necie wnoszę, że wiało chujem równo i nic się nie działo.
Jeden strzal Dybaly w doliczonym czasie. Duzo gry w srodku pola. Obie druzyny bez blysku. Juve nie chcialo ryzykowac i Barcelonie to pasowalo. Suarez bez formy i caly czas sie przewracal.

Górnik - Jaga - bramka na 2:1 dla Górnika minimalny spalony, sędzia konsultuje decyzje z wozem nie oglądając samemu powtórki - gol nie uznany.
Arka - Sandecja - bramka na 1:0 dla Arki minimalny spalony, sędzia konsultuje decyzje z wozem nie oglądając samemu powtórki - gol uznany.
Taka to sprawiedliwość #jebaćVAR

Arka - Sandecja - bramka na 1:0 dla Arki minimalny spalony, sędzia konsultuje decyzje z wozem nie oglądając samemu powtórki - gol uznany
Nic by to nie zmieniło w obrazie meczu, i tak gramy taka paczkę, zs 1 liga czeka na nas chyba już po jednym sezonie w EX. A początek był tak obiecujący :no no:

Swoją droga jest mi ktos w stanie wyjaśnić fenomen korony w tym sezonie??

Nic by to nie zmieniło w obrazie meczu, i tak gramy taka paczkę, zs 1 liga czeka na nas chyba już po jednym sezonie w EX. A początek był tak obiecujący :no no:

Swoją droga jest mi ktos w stanie wyjaśnić fenomen korony w tym sezonie??
Nie zrozum mnie źle, ale nie chodziło mi o obronę Sandecji :śmiech: Tylko o to, że jak sędziowie się mylili, tak mylą się dalej.

Dziś od godz 19.10 na Watania 1 (nr 493 w nc+ i nr 491 w CP) tunezyjski klasyk Etoile Sportive du Sahel vs Espérance Sportive de Tunis.

Bardzo czesto ogladam te najwieksze szlagiery zwlaszcza jak decyduja o tytule mistrzowskim. Fajna odrutka od skomercjalizowanej europejskiej pilki

Ja pierdole Hiszpania :damjan:

DPlcB0gX4AAwmtl.jpg

Back