Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedyś to był Milan, Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaka, Inzaghi , Schevcenko ...Benevento zdobyło w 15 kolejce pierwszy punkt w tym sezonie w 95 minucie na 2-2 strzelili w meczu z Milanem.
Co ciekawe gola strzelił bramkarzBenevento zdobyło w 15 kolejce pierwszy punkt w tym sezonie w 95 minucie na 2-2 strzelili w meczu z Milanem.
A teraz to nie? Borini, Kucka, Montolivo czy Abate to też internaszjonal levelKiedyś to był Milan, Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaka, Inzaghi , Schevcenko ...
kiedys to Inter rządził..Vieri Zanetti Ronaldo Zamorano baggio ...;)Kiedyś to był Milan, Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaka, Inzaghi , Schevcenko ...
Kiedyś to był Milan, Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaka, Inzaghi , Schevcenko ...
kiedys to Inter rządził..Vieri Zanetti Ronaldo Zamorano baggio ...;)
bergomi!kiedys to Inter rządził..Vieri Zanetti Ronaldo Zamorano baggio ...;)
kiedys to Inter rządził..Vieri Zanetti Ronaldo Zamorano baggio ...;)
Vieri sprzedawczyk
Ja pamiętam jeszcze Ivana Cordobę, Recobę, Martinsa, Materazziego, Cambiasso, Adriano, Julio Cesara, Christiana Chivu, Waltera Samuela, zresztą można by wymieniać w nieskończoność, Eto'o, Ibra, czy Luis Figo też napierdalali dla lepszej strony Mediolanu...
Ibra faktycznie grał w Milanie, ale Figo i Eto'o?Eto'o, Ibra, czy Luis Figo też napierdalali dla lepszej strony Mediolanu...
walter zenga...!!!Bramkarzy też mieli niezłych zunga,Gianliuca Pagliuca,Toldo...good times
co mnie mylisz fejkowymi screenami ;DFajna ta Grupa A w CL
co mnie mylisz fejkowymi screenami ;D
Vieri sprzedaPwczyk
Ja pamiętam jeszcze Ivana Cordobę, Recobę, Martinsa, Materazziego, Cambiasso, Adriano, Julio Cesara, Christiana Chivu, Waltera Samuela, zresztą można by wymieniać w nieskończoność, Eto'o, Ibra, czy Luis Figo też napierdalali dla lepszej strony Mediolanu...
kto przed nim w takim razie?wedlug France futbol De Gea 7 bramkarzem swiata , dojebali do pieca
1. Neuerkto przed nim w takim razie?