Piłka nożna

Nie pamietam juz kiedy tak fatalnie mi sie ogladalo nasza piekna lige. Legia tak meczy, ze co mecz walcze by nie usnac. W tej chwili tylko jakos 2 zespoly daje rade ogladac Gornik i Korona. Blisko tego sa Zaglebie i Wisla wiec jutro moze bedzie fajny mecz. No i najgorsze jest to, ze jak nie moge obejrzec meczu to sa wyniki 3-3, 2-3,a jak ogladam to kurwa taka padake jak Legia dzisiaj lub Legia w czwartek.

Teraz jednym okiem na real patrze w oczekiwaniu na Assensio i popatrzec na Casemiro. Rozwoj Casemiro to jest cos.
Co do dzisiejszej Legii to sytuacja z ok 90 minuty. Przeważnie jestem daleki od pisania, że komuś specjalnie sędzia pomógł, no ale tego chyba nie mógł nie zobaczyć.
20882671_1137372813030881_8934593417148907344_n.jpg

Co do dzisiejszej Legii to sytuacja z ok 90 minuty. Przeważnie jestem daleki od pisania, że komuś specjalnie sędzia pomógł, no ale tego chyba nie mógł nie zobaczyć.
View attachment 7817
Ciezko jest mi cokolwiek napisac po za tym, ze sedzia albo slepy albo przekupiony. Jak dla mnie po takim czyms z kolejke lub dwie powinien odpoczac. Ale pewnie tak nie bedzie.

Chłopak ma rację, kończy się Sierpień a w Barcelonie:

a) Brakuje kluczowych transferów
b) Messi nie przedłużył kontraktu
c) Przynajmniej 5 zawodników jeszcze się muszą pozbyć.

W sensie U23? To na kanałach klubowych. Niektóre kiedyś były free(nie wiem jak teraz), ale łatwo znaleźć linki do nich.
Wlasnie dzisiaj szukalem i same odnosniki do yt to byly fejki i jakies podejrzane strony. W sensie na kanlach yt klubowych u23 czy ogolnych?

Transfery na linii Barcelona - Madryt nie istnieją.

Ale takie City czy PSG czekają tylko aż Messiemu się skończy cierpliwość. Hiszpańskie kluby przegrają z szejkami, jeśli się nie zmieni prawo.

Mam pytanko. Myslicie ze krychowiak trzyma sie psg ze wzgledu na hajs? Bo na to wygląda.kurwa mlody jeszcze jest i moze odbic sie od nieudanego sezonu.wydaje mi sie ze ma oferty ale nie dadzu mu tyle ile zarabua w Paryzu

Mam pytanko. Myslicie ze krychowiak trzyma sie psg ze wzgledu na hajs? Bo na to wygląda.kurwa mlody jeszcze jest i moze odbic sie od nieudanego sezonu.wydaje mi sie ze ma oferty ale nie dadzu mu tyle ile zarabua w Paryzu

Wszystko na to wskazuje że chodzi o $$$ , szkoda jego sportowej kariery , niegrający regularnie Krycha to też strata dla reprezentacji , zresztą trener Nawałka właśnie go pominął przy powołaniach na najbliższe spotkania eliminacji MŚ 2018. Może się jeszcze ogarnie i popatrzy na oferty nie tylko przez pryzmat $ ale też przez pryzmat możliwości regularnych występów.

Włodarczyk z Przeglądu Sportowego (jako pierwszy podał info o braku powołania dla Krychy) pisał niedawno na twitterze, że Krychowiak chce transferu i czeka obecnie na ruchy klubów.

Włodarczyk z Przeglądu Sportowego (jako pierwszy podał info o braku powołania dla Krychy) pisał niedawno na twitterze, że Krychowiak chce transferu i czeka obecnie na ruchy klubów.
Przecież odrzucił już chyba z 5-8 ofert. Liczy na Anglię, ale tam też by pewnie siedział, bo kadry dopięte. Dobrze, że Nawałka go nie powołał. Gość się nie łapie do rezerw PSG, a co dopiero do pierwszego składu.

Back