axis
Maximum FC Bantamweight
W Europie nie ma już słabych drużyn.
Ani w Azji. Moze powinni grac w Afryce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W Europie nie ma już słabych drużyn.

W którymś momencie meczu wywiązał się między nimi dialog w stylu:Jeden z dwójki Żewłakow albo Laskowski powiedział przy końcówce "strach będzie jechać do Mołdawii " aż parsknąłem jaką potęgą są polskie kluby![]()

2 był ale 1 niby za co? Ten chuj nam gwiżdże drugi mecz w tym sezonie. Z Jaga dwa karne i 2 czerwona. Dziś kolejne 2 karne i czerwonąMeczu nie oglądałem i opieram się na skrócie, ale jeśli chodzi o karne, to sędzia bez problemu się wybroni. Przy pierwszym był widoczny kontakt z nogą, a przy drugim bardzo często obrońcy w Polsce zapominają, ze gramy w piłkę, a nie jesteśmy na zapaśniczej macie.
Z drugim nie dyskutuję, ale pierwszy karniak? Z dupy, bo widać, że Żurkowski stara się powstrzymać, to raczej Piątek wpada na jego nogi i widowiskowo się wywraca, takiego czegoś nie można gwizdać, bo będzie trzeba po 5 karnych w meczu dawać. Tylko, że to był właśnie kluczowy moment meczu, Górnik grał lepiej a Cracovia praktycznie tylko laga do przodu bez pomysłu. Jest 3:1 i mecz pod kontrolą, nagle karny z dupy u nas zaczyna się wiadomo nerwówka, a Cracovia wraca do życia i ma 5 minut żeby coś jeszcze urwać. Ten karny wypaczył mecz.Meczu nie oglądałem i opieram się na skrócie, ale jeśli chodzi o karne, to sędzia bez problemu się wybroni. Przy pierwszym był widoczny kontakt z nogą, a przy drugim bardzo często obrońcy w Polsce zapominają, ze gramy w piłkę, a nie jesteśmy na zapaśniczej macie.

Oglądałeś? Fabian coś miał do powiedzenia przy bramkach, czy obrona Swans znów w prezencie gole rozdaje?man united powtórka z pierwszego meczu.![]()

Łukasz raczej nic nie zawalił , to Utd gra dobrze i Martial ładnie gre rozkręca jak wchodziOglądałeś? Fabian coś miał do powiedzenia przy bramkach, czy obrona Swans znów w prezencie gole rozdaje?
Kuba znowu kontuzja![]()
Oglądałeś? Fabian coś miał do powiedzenia przy bramkach, czy obrona Swans znów w prezencie gole rozdaje?
Kuba znowu kontuzja![]()
potwierdzam, ciekaw jestem kogo mourinho wystawi w pierwszym składzie w kolejnym meczu? bo rashford, mimo efektownego dryblingu, nie jest za bardzo skuteczny w swoich akcjach.Łukasz raczej nic nie zawalił , to Utd gra dobrze i Martial ładnie gre rozkręca jak wchodzi
Kto by go nie chciał zobaczyć w angielskiej lidze razem z Guardiolą.To co, Messi odejdzie w tym okienku do City za 300 mln czy za darmo w przyszłym roku ?![]()

Strach się bać.