Piłka nożna

Jeden z dwójki Żewłakow albo Laskowski powiedział przy końcówce "strach będzie jechać do Mołdawii " aż parsknąłem jaką potęgą są polskie kluby :mamed:

Jeden z dwójki Żewłakow albo Laskowski powiedział przy końcówce "strach będzie jechać do Mołdawii " aż parsknąłem jaką potęgą są polskie kluby :mamed:
W którymś momencie meczu wywiązał się między nimi dialog w stylu:
-Cel Legii przed meczem to zero z tyłu
-Chcesz powiedzieć zwycięstwo bez straty bramki
-Nie, Legia twierdzi że 0:0 było by dobrym wynikiem
Jakoś tak to szło, gdy yo usłyszałem to mnie rozjebało na łopatki :mjsmile:

Meczu nie oglądałem i opieram się na skrócie, ale jeśli chodzi o karne, to sędzia bez problemu się wybroni. Przy pierwszym był widoczny kontakt z nogą, a przy drugim bardzo często obrońcy w Polsce zapominają, ze gramy w piłkę, a nie jesteśmy na zapaśniczej macie.

Meczu nie oglądałem i opieram się na skrócie, ale jeśli chodzi o karne, to sędzia bez problemu się wybroni. Przy pierwszym był widoczny kontakt z nogą, a przy drugim bardzo często obrońcy w Polsce zapominają, ze gramy w piłkę, a nie jesteśmy na zapaśniczej macie.
2 był ale 1 niby za co? Ten chuj nam gwiżdże drugi mecz w tym sezonie. Z Jaga dwa karne i 2 czerwona. Dziś kolejne 2 karne i czerwoną

Z drugim nie dyskutuję, ale pierwszy karniak? Z dupy, bo widać, że Żurkowski stara się powstrzymać, to raczej Piątek wpada na jego nogi i widowiskowo się wywraca, takiego czegoś nie można gwizdać, bo będzie trzeba po 5 karnych w meczu dawać. Tylko, że to był właśnie kluczowy moment meczu, Górnik grał lepiej a Cracovia praktycznie tylko laga do przodu bez pomysłu. Jest 3:1 i mecz pod kontrolą, nagle karny z dupy u nas zaczyna się wiadomo nerwówka, a Cracovia wraca do życia i ma 5 minut żeby coś jeszcze urwać. Ten karny wypaczył mecz.

Oglądałeś? Fabian coś miał do powiedzenia przy bramkach, czy obrona Swans znów w prezencie gole rozdaje?

Kuba znowu kontuzja:wall:
Łukasz raczej nic nie zawalił , to Utd gra dobrze i Martial ładnie gre rozkręca jak wchodzi
potwierdzam, ciekaw jestem kogo mourinho wystawi w pierwszym składzie w kolejnym meczu? bo rashford, mimo efektownego dryblingu, nie jest za bardzo skuteczny w swoich akcjach.

WHUT ?! Barca grozi Liverpoolowi, że mają czas do niedzieli żeby sprzedać Coutinho, w innym wypadku go nie kupią :o o:

ale alonso dzisiaj klasę pokazał, jeszcze na początku zeszłego sezonu byłem jego zaprzysięgłym hejterem, ale teraz chapeau bas, pełen podziw :penn:

20953833_825559290954922_4440884018522354886_n.jpg

20914310_1685441108163577_361846971382728690_n.jpg

Suarez wchodzi i w 8 minut pokazuje jak się gra. Vidal, Paco i Digne to tragedia poziom Barcy B.

Tak poza tym to Semedo się pokazał dobrze i Messi trzy raz w słupek.

Nie pamietam juz kiedy tak fatalnie mi sie ogladalo nasza piekna lige. Legia tak meczy, ze co mecz walcze by nie usnac. W tej chwili tylko jakos 2 zespoly daje rade ogladac Gornik i Korona. Blisko tego sa Zaglebie i Wisla wiec jutro moze bedzie fajny mecz. No i najgorsze jest to, ze jak nie moge obejrzec meczu to sa wyniki 3-3, 2-3,a jak ogladam to kurwa taka padake jak Legia dzisiaj lub Legia w czwartek.

Teraz jednym okiem na real patrze w oczekiwaniu na Assensio i popatrzec na Casemiro. Rozwoj Casemiro to jest cos.

Back