Piłka nożna

:lol:
1499179055_j9sxpd_600.jpg

:matt:

Dzień dobry

Na to się zanosiło od dłuższego czasu. Widać było, że zależy mu na przejściu i chyba gdzieś tam w głębi to madritista :)

Odszedł Coentrao na wypożyczenie, poszedł za free Pepe to przyda się młody obrońca.

Na to się zanosiło od dłuższego czasu. Widać było, że zależy mu na przejściu i chyba gdzieś tam w głębi to madritista :)

Odszedł Coentrao na wypożyczenie, poszedł za free Pepe to przyda się młody obrońca.

Bardzo podoba mi się obecna polityka Florka. Theo, Llorente, Vallejo. Młodziki z rezerw poszyły ogrywać się na wypożyczeniu. Niech jeszcze nawiną Caballosa i będzie git (chociaż w tym momencie nie ma dla niego miejsca). Trochę szkoda Mbappe (jeśli to z PSG to prawda) ale nikt normalny nie będzie płacił 18tkowi 12 mln euro.

Mbappe jest zupelnie nie potrzebny bez sprzedazy kogoś z BBC. Bale i Benzema to mimo wszystko poziom wyżej od jednosezonowego strzału

@kapusta co to się odpierdala u was w Wiśle. Musi być na prawdę źle, jak Furman ma moc zwalniania trenera.
:(
Z tego co słyszałem spora w tym zasługa bezjajecznego zarządu...teraz tylko strach, kogo w zamian zatrudnią, oby nie Zielińskiego. Z drugiej strony Wujo niedawno odzyskał licencję:DC:

@kapusta co to się odpierdala u was w Wiśle. Musi być na prawdę źle, jak Furman ma moc zwalniania trenera.

Rozmawiałem w sobotę z prezesem no i w sumie konflikt był juz od dłuższego czasu. Nie mogę mówić szczegółów, ale to nie jest tak że Furman chciał zmienić trenera. Gdyby mu tak zawadzał to po prostu nie zgodziłby się na transfer, bo do tej pory był na wypożyczeniu.

@cruor jest troche odwrotnie. Kaczmarek jest trenerem dla małych drużyn dobrym do awansów, na tym poziomie brakuje mu charyzmy i nie ma siły przebicia. Zrobił u nas naprawde dobrą robotę ale na tym poziomie juz nie daje rady. Obecny prezes według mnie jest najlepszą rzeczą która mogła się przytrafić Wiśle.

Szkoda że w ciągu tygodnia całkowicie zmieniła sie atmosfera wokół klubu, bo nagle dużo osób szuka chuja do dupy i myśli ze wie co się dzieje bo przeczytało Przegląd Sportowy.

Rozmawiałem w sobotę z prezesem no i w sumie konflikt był juz od dłuższego czasu. Nie mogę mówić szczegółów, ale to nie jest tak że Furman chciał zmienić trenera. Gdyby mu tak zawadzał to po prostu nie zgodziłby się na transfer, bo do tej pory był na wypożyczeniu.

@cruor jest troche odwrotnie. Kaczmarek jest trenerem dla małych drużyn dobrym do awansów, na tym poziomie brakuje mu charyzmy i nie ma siły przebicia. Zrobił u nas naprawde dobrą robotę ale na tym poziomie juz nie daje rady. Obecny prezes według mnie jest najlepszą rzeczą która mogła się przytrafić Wiśle.

Szkoda że w ciągu tygodnia całkowicie zmieniła sie atmosfera wokół klubu, bo nagle dużo osób szuka chuja do dupy i myśli ze wie co się dzieje bo przeczytało Przegląd Sportowy.
Więc może na dłuższą metę ta rewolucja trenerska wyjdzie nam na dobre. Cd. Furmana to nagonka na chłopaka się zrobiła straszna. W komentarzach na fb Wisły albo kibiców jadą po nim strasznie. Na domiar złego gdzieś czytałem, że łysy z ratusza chce zwolnić Kruszewskiego i sprzedać Furmana. Liga się nie zacznie, a już nam drużynę konkretnie rozmontują :(

Nie zaglądam zbyt często do tego tematu i jeśli już było to sory. Muszę się Wam wypłakać. Czesław M selekcjonerem kadry U-21. Trener na którego inni Trenerzy mówią kiciarz! I jak u nas ma być dobrze ja pie###

ronney wraca po tylu latach do liverpoolu, a ja pamietam jego pierwsze bramki dla manu przeciwko fener jakby to bylo z rok temu :boystop:
kurwa on mial 17 lat jak zagral zajebisty sezon w evertonie, a tera 31.. ja jebe czemu to tak szybko leci

ronney wraca po tylu latach do liverpoolu, a ja pamietam jego pierwsze bramki dla manu przeciwko fener jakby to bylo z rok temu :boystop:
kurwa on mial 17 lat jak zagral zajebisty sezon w evertonie, a tera 31.. ja jebe czemu to tak szybko leci
Ja pamiętam jak śmiali się z Rooneya gdy na treningi Evertonu przyjeżdżał bmxem, bo jeszcze prawka nie miał, a już był kluczowym zawodnikiem.

Aubameyang to byłaby petarda!

Czytałem kiedyś artykuł o Aubie, Nikoliciu i skautingu. Było w nim opisane, że skauci mają swoje notesy gdzie oceniają obserwowanych graczy wystawiając im za poszczególne aspekty oceny (normalnie FM :lol:). Ciekawostką było, ze obaj panowie noty mieli niemal identyczne, Gabończyk miał 1-2 cechy o punkt wyższą, jedyne czym górował znacznie i po wielokroć, to szybkość.

Lukaku w United, ciekawe czy jeszcze jakiś mocny transfer zrobią, chciałbym żeby ten klub wrócił do święcenia sukcesów.

Back