Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A coś innego warto oglądać?Canal+ ma coś jeszcze oprócz naszej kopanej i angielskiej?

Canal+ ma coś jeszcze oprócz naszej kopanej i angielskiej?

Ale ta łaska Krychy jest zdrowa

http://www.przegladsportowy.pl/pilk...rdu-liege-transfery,artykul,795159,1,720.htmlPolak we wtorek rano wyleciał do Düsseldorfu skąd ma udać się do Liege. Transfer nie jest jednak jeszcze przesądzony. Napastnik najprawdopodobniej pojechał do Belgii na rekonesans, żeby zobaczyć miasto i klub. Testy medyczne raczej nie wchodzą w grę, ponieważ piłkarz w ostatnim meczu podczas młodzieżowych mistrzostw Europy z Anglią (0:3) doznał kontuzji.
Nie no, tak z ciekawości pytałem. Swoją droga do kiedy mają naszą ligę?A coś innego warto oglądać?![]()
za 5 to rutkowski powinien zalozyc mu kokardke i zawiesc rowerem. Po trodze Bednarka za 8 podrzucic do Anglii. Kurwa nie wiem jak mozna mowic, ze Kownacki za 5, a Bednarek kolo 8.Dojczland? Niech dają te 5 baniek i go biorą![]()
Trolling, ten samolot często jest w Polsce na lotniskach, bo to tylko umalowany Eurowings dla BVB.Wygląda na to, że zdjęcie to tylko trolling z ich strony:
http://www.przegladsportowy.pl/pilk...rdu-liege-transfery,artykul,795159,1,720.html
z tego co widziałem żadna nasza stacja nie pokaże tej rundy, aczkolwiek nie wiem czy krajowe stacje naszych rywali nie będą robiły transmisji.Będą jutro gdzieś w TV mecze polskich drużyn w Lidze Europy?

Bravo broni trzy karne pod rząd.![]()
Jakby miał dzieciaka z Iriną to by go doskubała niemiłosiernie, teraz też ma jakąś modelkę na boku i pewnie za jakiś czas ktoś się znudzi. Zapłacił od razu surogatce, a nie potem bulić alimenty do końca życia. Głupio nie kombinuje. Ten jego pierwszy syn jest normalny, kobiet mu nie brakuje więc jedynie popierdolony może być, że nie ma formalnie rodziny. Messi z tą swoją jest chyba od przedszkola, a też dopiero teraz się hajta i pewnie zabezpieczył się, żeby czasem go nie oskubała jak coś nie pójdzie. System myślącego sportowca nie jest głupi.Ronaldo urodziły się bliźniaki. Matką jak w przypadku jego syna również jest surogatka.
On jest popierdolony.
Ronaldo urodziły się bliźniaki. Matką jak w przypadku jego syna również jest surogatka.
On jest popierdolony.

Ronaldo na bramę, trzech w polu i już w halówkę można pocisnąć :pWybrał sobie jakąś ładną laskę, żeby mu dzieci urodziła i się trafiły bliźniaki?![]()