Piłka nożna

Gdzieś czytałem, że jego występ oceniono na plus - delegat i członkowie komitetu sędziów gratulowali po meczu, że wytrzymał wszystkie sytuacje :)

Zresztą

Piłka nożna

Taa. Dwa niepodyktowane karne na korzyść Realu, jeden niepodyktowany karny który krzywdził Barcelone, spalony, którego nie było gdy Vazquez i Benzema wychodzili sam na sam... No i ten Suarez na minimalnym spalonym, ale o to ciężko mieć pretensje. Nie chciałem nic pisać po meczu o sędziowaniu, żeby nie wywoływać wilka z lasu, ale sami to zrobiliście za mnie, więc się wypowiem.

Sędziowanie to takie 1+/6.

Lewandowski z piłką pod koszulką po strzeleniu gola. Chyba wypadałoby pogratulować, bo zapowiada się "mini RL9" ;)

@Suchar wybierasz sie dzis na stadion? i male pytanko czy jak legia zajmie 3 miejsce to ten twoj karnet tez obowiazuje na lige europejska?
Jasne, że będę. Karnet był tylko na ekstraklasę i 3 mecze LM, nic więcej. Jak nie trafią na jakichś ultra kozaków w LE to nie będę walczył o bilety. Za bardzo wkurwiają mnie kibice Legii, żebym wytrzymał na każdym meczu. A ty jesteś?

Jasne, że będę. Karnet był tylko na ekstraklasę i 3 mecze LM, nic więcej. Jak nie trafią na jakichś ultra kozaków w LE to nie będę walczył o bilety. Za bardzo wkurwiają mnie kibice Legii, żebym wytrzymał na każdym meczu. A ty jesteś?
przeciez ja nie z wawy, pytam sie z ciekawosci

zazdroszcze wiernym kibicom Legii, tym wszystkim wyszydzanym i wyśmiewanym za pierwsze mecze w LM, muszą być teraz w naprawdę świetnych nastrojach

Dzisiaj miałem przeczucie i liczyłem na 1-0 dla Legii :D Bukmacher by płakał jakbym obstawił. A tak jak nie lubię warszawiaków tak teraz dla nich gromkie BRAWA.

Ps. Kucharczyk, ale ty to jesteś fatalny, 2 akcje zmarnowane(bramka i super asysta).

Szkoda tylko, że tych kilka setek nie weszło, ale z drugiej strony nie ma co narzekać, bo 2x nieobgwizdana ręka w polu karnym to lekkie pato jak na LM.

Kucharczyk, Ty to jednak jesteś fatalny, a nie ten dziennikarz. Ale awans do LE cieszy, chociaż Sporting trochę wydymany przez sędziego, bo oba zagrania ręką ewidentne, szczególnie te Hlouska (?).

Lyon 22-2 Sevilla jeżeli chodzi o strzały, wynik 0-0 :crazy:

Real-Borussia świetny mecz, szczególnie w drugiej połowie. Szkoda, że Królewscy zawsze zwalniają gdy zaczynają prowadzić, nie mają tego instynktu zabójcy jak to było za Mourinho..

Kucharczyk, Ty to jednak jesteś fatalny, a nie ten dziennikarz. Ale awans do LE cieszy, chociaż Sporting trochę wydymany przez sędziego, bo oba zagrania ręką ewidentne, szczególnie te Hlouska (?).

Lyon 22-2 Sevilla jeżeli chodzi o strzały, wynik 0-0 :crazy:

Real-Borussia świetny mecz, szczególnie w drugiej połowie. Szkoda, że Królewscy zawsze zwalniają gdy zaczynają prowadzić, nie mają tego instynktu zabójcy jak to było za Mourinho..
Za Mourinho?

Back