Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze Kapusta, Dawidowicz. Najwazniejsze, ze wszyscy ktorzy graja w u21 sa to ludzie grajacy w ekstraklasie lub jak w przypadku gosci z pierwszej kadry graja w ligach zagranicznych. No wszyscy oprocz Kapustki.Ostatnio wygrali Szwedzi, teraz awansowali bez porażki w grupie. Bardzo mocni zawsze są Serbowie, Portugalczy. Niemcy, Hiszpanie, Anglicy będą mogli wysłać na turniej takich piłkarzy jak Dahoud, Sane, Deulefeu, Saul, Asensio, Rashford itd więc to mówi wszystko o sile tych zespołów. Co do naszej kadry, to potencjalnie na turnieju mogą zagrać (i są czynione ku temu kroki żeby tak się stało) Milik, Zieliński, Linetty + Ci chłopcy którzy tam grają teraz m.in. Kownacki, Lipski. Czy mamy jakieś szanse ? Będzie ciężko, ale mamy fajną grupę do powalczenia o awans z grupy a wtedy może wydarzyć się wszystko., na Szwedów nikt nie stawiał na ostatnim turnieju a ograli w finale Portugalię.
Nie wiem jak was ale mnie bardzo, bardzo drażni mówienie o ,,degradacjach z pierwszej drużyny do młodzieżówki". No nie wiem czemu to jest dziwne, że jak impreza w Polsce to chcemy osiągnać dobry wynik
Moim zdaniem, śćiągnięcie masowo zawodników na sam turniej i włączenie ich od razu do pierwszej 11 wcale nie musi być dobrym rozwiązaniem.
Mam ciagle nadzieje, ze w ciagu pol roku Bielik wystrzeli z forma.
U niego jest chyba taka sama sytuacja jak u Kapustki? Trenuje z 1 druzyna, gra w u23 czasami na lawke sie zalapieBielik cały czas jest w dobrej formie. Problemem jest klasa rozgrywek w jakiej gra na codzień.
U niego jest chyba taka sama sytuacja jak u Kapustki? Trenuje z 1 druzyna, gra w u23 czasami na lawke sie zalapie
Będziesz dzisiaj na TUF Finale?
Skrajnie głupie zachowanie kibiców.
Na zachodzie sobie poradzili, mecz Metz - Lyon zostal przerwany.
hehe