Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za Mourinho?
Pomimo tego nie nazwał bym pobyt Jose w Madrycie za specjalnie udany.A co nie było tak? Real potrafił dojeżdżać przeciwników gdy tylko poczuł krew. Teraz prowadzą 1-0 z jakimś Eibar na Bernabeu i się nie silą na więcej.
Pomimo tego nie nazwał bym pobyt Jose w Madrycie za specjalnie udany.
Pomimo tego nie nazwał bym pobyt Jose w Madrycie za specjalnie udany.
Ogolnie Mourhinio jest takim typem trenera ktory dluzej niz 2 max 3 sezony w klubie nie wytrzymuje. Co do tego udanego lub nie to mozna polemizowac , tak zdobyl mistrzostwo , superpuchar i copa del rey ale tego po co zostal do Madrytu sciagniety nie udalo mu sie dokonac.A ja bym nazwał ten pobyt udanym. Dlaczego? Bo nastąpiło przełamanie. Co z tego, że Pellegrini przegrywał niezbyt wysoko z Barceloną, skoro różnica poziomów była bardzo widoczna? Mourinho dostał 5-0 w pierwszym Klasyku, ale potem było widać że drużyna zaliczyła ogromny przeskok jakościowy. Real z października 2011 to jeden z lepszych okresów tej drużyny w tym wieku, potem udało się wywalczyć ligę. Po prostu ostatni sezon Portugalczykowi nie wypalił, pokłócił się z drużyną i musiał odejść. Liczył, że drużyna będzie nadal stała za nim murem, kiedy pozbędzie się kreta w postaci Ikera, niestety się przeliczył. Następnie drużyna straciła wolę walki, która tak charakteryzowała Real w okresie "panowania" Mourinho i drogi się im rozeszły. Natomiast nastąpiło przełamanie i wydaje mi się, że aby dokonać tego przełamania obecność Jose była niezbędna.
Magia Guardioli...Leicester - Man City 3:0 po 20min! Vardy x2
Dziś pierwszy od 944dni ligowy mecz Królewskich bez kogoś z BBC w składzie. Oszczędza Zidane zawodników + kontuzje. Za 5 dni już mecz na KMŚ w Japonii.
Just Ekstraklasa.
Just Ekstraklasa.

jak wracać na zwycięskie tory, to właśnie w takim stylu
EDIT: No kurwa zmienia najlepszego na boisku Isco... Bez komentarza.

![]()
PS. Też wolałem żeby wyjebał Jamesa.![]()