Gambit
UFC Middleweight
Skurwysyn.
Gdzieś czytałem, że jego występ oceniono na plus - delegat i członkowie komitetu sędziów gratulowali po meczu, że wytrzymał wszystkie sytuacje :)
Zresztą
Piłka nożna
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skurwysyn.
Gdzieś czytałem, że jego występ oceniono na plus - delegat i członkowie komitetu sędziów gratulowali po meczu, że wytrzymał wszystkie sytuacje :)
Zresztą
Piłka nożna
Dwa gole z wolnego w ostatnich dwóch meczach.
Krzynówek.moze w koncu w reprze bedzie mial kto strzelac
krzynowek tak nie strzelal. on walil z calej epy jakby byl na lazarskim rejonieKrzynówek.
moze w koncu w reprze bedzie mial kto strzelac
Jedna z ładniejszych bramek z wolnego jakie widziałem na żywo, najlepsza to gol Alaby z Brunszwikiem.Dwa gole z wolnego w ostatnich dwóch meczach.
Jasne, że będę. Karnet był tylko na ekstraklasę i 3 mecze LM, nic więcej. Jak nie trafią na jakichś ultra kozaków w LE to nie będę walczył o bilety. Za bardzo wkurwiają mnie kibice Legii, żebym wytrzymał na każdym meczu. A ty jesteś?@Suchar wybierasz sie dzis na stadion? i male pytanko czy jak legia zajmie 3 miejsce to ten twoj karnet tez obowiazuje na lige europejska?
przeciez ja nie z wawy, pytam sie z ciekawosciJasne, że będę. Karnet był tylko na ekstraklasę i 3 mecze LM, nic więcej. Jak nie trafią na jakichś ultra kozaków w LE to nie będę walczył o bilety. Za bardzo wkurwiają mnie kibice Legii, żebym wytrzymał na każdym meczu. A ty jesteś?
A mało to januszów kibicowania spoza Warszawy wykupiło karnet, żeby się dostać na Real?przeciez ja nie z wawy, pytam sie z ciekawosci
no niby tak ale ja jestem smierdzacym leniem i nic mi sie nigdy nie chceA mało to januszów kibicowania spoza Warszawy wykupiło karnet, żeby się dostać na Real?

Za Mourinho?Kucharczyk, Ty to jednak jesteś fatalny, a nie ten dziennikarz. Ale awans do LE cieszy, chociaż Sporting trochę wydymany przez sędziego, bo oba zagrania ręką ewidentne, szczególnie te Hlouska (?).
Lyon 22-2 Sevilla jeżeli chodzi o strzały, wynik 0-0
Real-Borussia świetny mecz, szczególnie w drugiej połowie. Szkoda, że Królewscy zawsze zwalniają gdy zaczynają prowadzić, nie mają tego instynktu zabójcy jak to było za Mourinho..