Piłka nożna

chile zostanie zgniecione
13400328424120.jpg

Di Maria, Aguero, Lavezzi, Higuain, Mascherano - to jest złe pokolenie ??? to ja życzę nam ''takiego złego'' pokolenia co rok.

@Hang 5 finałów z reprezentacją ? co przegrał po za MŚ, i Copa teraz i rok temu ? bo wypadło mi z głowy.

Zacytuje komucha Millera:

"Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna"

Spokojnie. PR mediowy już się postara by zrobić z niego małą, rozpłakaną kluseczke, której cały świat będzie wycierał nosa. Tak jest za każdym razem - od napierdalania piłką w kibiców, wyzywania innych piłkarzy po parkingach, opierdalania skarbówy kończąc na kontach bankowych na Panamie. Good boy. Co innego ten zły CR - gej lata do afryki na wczasy, macha łapami podczas meczu a po nim wyrzuci do wody mikrofon jakiegoś pudelkowatego dziennikarza. Straszne :D

Moja diagnoza: spora picza pomiędzy nogami Lionela i ośmieszenie się tą decyzją. Czekam na wielki powrót na białym koniu przed MŚ 2018 i kreowanie go na łaskawego zbawce Argentyny

Gość przejebał 5 finałów, KURWA 5. Może zaboleć. Może jeszcze zmieni zdanie, a jak nie to wydaj mi się, że zrobił wystarczająco dużo dla swojej drużyny narodowej, a gadanie o "braku ambicji" żal komentować.
No wlasnie nie zrobil, bo dla takiej druzyny wygranie ogorkowego turnieju to obowiazek (szczegolnie, ze Brazylia jest cienka jak Termalica).
Ale tak, wiem, my wszyscy janusze, Hang ekspert.

No wlasnie nie zrobil, bo dla takiej druzyny wygranie ogorkowego turnieju to obowiazek (szczegolnie, ze Brazylia jest cienka jak Termalica).
Ale tak, wiem, my wszyscy janusze, Hang ekspert.

Każdy zespół na świecie by przyjął takiego "nic nie robiącego" zawodnika z otwartymi ramionami (113/55/36). I nie napisałem, że wszyscy tutaj to janusze tylko, że sporo takich tutaj. Ogarnij się.

Crystal Palace złożyło oferte opiewającą na 40 MLN EURO za Michy'ego Batshuayi'a :pray:
w UK naprawde wyjebane mają na hajs :lol:

Co odpierdalał? Hm. Np. gestykulował jak pieprzony mim haha. Cudownie łysy poprowadził to spotkanie.
Brazylijscy sędziowie muszą być na tle kamer pierwszoplanowymi postaciami. Taką mają naturę. Nie są najgorsi w swoim fachu, ale mają nieprawdopodobne parcie na szkło, muszą być tymi, o których się mówi w trakcie i po meczu nawet niekoniecznie pozytywnie.

Zieliński będzie pewnie rywalizował o miejsce w składzie głownie z Allanem (podłożę się ! :DC:) i Lopezem bo Hamsik jest nietykalny a Jorginho jest bardziej defensywnym zawodnikiem.

w cieniu euro startują eliminacje do europejskich pucharów : w czwartek Zagłębie i Cracovia grają pierwsze mecze, oba wyjazd, Lubin z Slavią Sofia o 18.30 a Cracovia ze Shkendije ( macedonia ) o 21.00

upload_2016-6-30_10-49-1.png

tumblr_m5uytyI3LG1rquh4lo1_500.jpg

To niech Iniesta i Bale też się obrażą...

Przy Bale wystarczyłoby wrzucić kamerę od przodu i też by to wyglądało jak niesamowite otoczenie bez wsparcia.

Iniesta zapewne skończy reprezentacyjną karierę wkrótce
tylko że Iniesta jest dwukrotnym mistrzem europy i mistrzem świata, do niego nikt by nie miał pretensji jak by zakończył karierę reprezentacyjną, coś jak Lahm w niemczech po mundialu w rpa.

A Bale raczej już na wielkiej imprezie nie zagra :mamed:
to nie Walia z czasów Giggsa że jest tylko Ryan i 10 nieznajomych, tylko solidny zespół, do tego euro masz powiększone do 24 zespołów, moim zdaniem to będzie stały bywalec tej imprezy.

Zieliński? oby do Liverpoolu, mentalnie i psychicznie sie ogarnie pod reka Kloppa, bo skilla ma i to nie malego, tylko sie spala w waznych meczach, kilka zagran nieudanych i chlopa juz kompletnie nie ma w meczu, a moglbym razem z Krycha tworzyc srodek pomocy zamiast Mączki

Back