Kibic United ?Jak byłem dla Ciebie niemiły na czaciku podczas oglądania UFC to przepraszam.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kibic United ?Jak byłem dla Ciebie niemiły na czaciku podczas oglądania UFC to przepraszam.
![]()

Widac jak klub nisko upadl skoro kibice tak bardzo ciesza sie z transferu Zlatana.
Jedno jest pewne - puchary w przyszlym sezonie to bedzie smutna sprawa z takimi reprezentantami jak Piast, Zaglebie czy Cracovia...
mają szczęście że jest euro i że akurat wtedy grała Polska, każdy w nich ma wyjebane, wyniku nikt nie komentuje, i mają grajki święty spokój.Dobra Euro sie skonczylo to wracamy do szarej rzeczywistosci:
Slavia Sofia 1 - 0 Zaglebie Lubin
KF Shkendija 2 - 0 Cracovia
Tak jak mowilem po zakonczeniu ligi:
, a za grzecha dali 34
wiecej nid do 40 nie dojdzie, bo 45 byla klauzula34 w pierwszej racie, potem ponoć mają jeszcze dopłacić. I nie wiem czy zmiennych jeszcze jakiś nie dopisali.

Milan sprzedany chińskiej grupie kapitałowej. Ma dostać kupę hajsu na transfery.
Mam nadzieję, że to początek drogi powrotnej do elity dla tego klubu.
Tak. Chociaż właściwie nie wylatuje tylko oddaje (czyt. sprzedaje) klub w inne ręce.Szkoda, że nie sprzedali go póki jeszcze Sinisa był trenerem.... Bo rozumiem, że Berlusconi wylatuje?
. Oczywiscie upiecze mu sie troche i nie nagwintują mu dupska pod prysznicem, poniewaz w Hiszpanii wyroki ponizej 2 lat sa traktowane jak zawiasy ale media piszą, ze sprawa jest rozwojowa, takze tego. zwykly szarak jakby mial tyle milionow, to nie bylby zwyklym szarakiem :D ale ojeb skarbowke na pare kafli, to cie wpierdola do pierdla bez mrugniecia okiem huehueMessi skazany na 21 miesiecy pozbawienia wolności. Oczywiscie upiecze mu sie troche i nie nagwintują mu dupska pod prysznicem, poniewaz w Hiszpanii wyroki ponizej 2 lat sa traktowane jak zawiasy ale media piszą, ze sprawa jest rozwojowa, takze tego.
"Gdybym byl hejterem napisalbym, ze Messi byl rownie blisko zostania wiezniem co zostania mistrzem swiata lub Ameryki Poludniowej"
Edit: ciekawe czy jakby zwykly szarak ojebal fiskusa na tyle mlnów to czy też by dostal taki wyrok...
Sponsor sukcesu...Po około 8 latach Orlen wraca do finansowania Wisły
View attachment 3606
ale ojeb skarbowke na pare kafli
w ogole nie zrozumiales tego co napisalemJeśli 4 bańki euro to parę tysięcy to okey.
w ogole nie zrozumiales tego co napisalem
Napisałeś że się przyczepili do Messiego bo zajebał parę kafli. Dla mnie kafel to tysiąc, a on ojebał fisusa na 4.2 mln euro.
antyfan messiego zawsze znajdzie to co chce znalezc :DNapisałeś że się przyczepili do Messiego bo zajebał parę kafli. Dla mnie kafel to tysiąc, a on ojebał fisusa na 4.2 mln euro.