zychal
PRIDE FC Middleweight
chile zostanie zgniecione
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chile zostanie zgniecione
Di Maria, Aguero, Lavezzi, Higuain, Mascherano - to jest złe pokolenie ??? to ja życzę nam ''takiego złego'' pokolenia co rok.
@Hang 5 finałów z reprezentacją ? co przegrał po za MŚ, i Copa teraz i rok temu ? bo wypadło mi z głowy.
Nie wiem czy widzieliście. Ale kurwa śmieć.
http://weszlo.com/2016/06/27/szokuj...i-prostaka-jeszcze-polska-pilka-nie-widziala/
Ciekawe czy to ocieplanie wizerunku czy zwykła prowokacja.Widzieliśmy. A najlepsze jest to że Pyżalska wrzuciła na TT zdjęcie z mężem z okazji radości z awansu. Takie szybkie ocieplanie wizerunku.
No wlasnie nie zrobil, bo dla takiej druzyny wygranie ogorkowego turnieju to obowiazek (szczegolnie, ze Brazylia jest cienka jak Termalica).Gość przejebał 5 finałów, KURWA 5. Może zaboleć. Może jeszcze zmieni zdanie, a jak nie to wydaj mi się, że zrobił wystarczająco dużo dla swojej drużyny narodowej, a gadanie o "braku ambicji" żal komentować.
No wlasnie nie zrobil, bo dla takiej druzyny wygranie ogorkowego turnieju to obowiazek (szczegolnie, ze Brazylia jest cienka jak Termalica).
Ale tak, wiem, my wszyscy janusze, Hang ekspert.
Brazylijscy sędziowie muszą być na tle kamer pierwszoplanowymi postaciami. Taką mają naturę. Nie są najgorsi w swoim fachu, ale mają nieprawdopodobne parcie na szkło, muszą być tymi, o których się mówi w trakcie i po meczu nawet niekoniecznie pozytywnie.Co odpierdalał? Hm. Np. gestykulował jak pieprzony mim haha. Cudownie łysy poprowadził to spotkanie.
Psycha siada ;)Jak pilkarz za ktorego daja 13 milionow ojro + zdrowego czarnucha z kompletnym uzebieniem moze tak slabo grac w reprezentacji.![]()

Iniesta zapewne skończy reprezentacyjną karierę wkrótceTo niech Iniesta i Bale też się obrażą...

tylko że Iniesta jest dwukrotnym mistrzem europy i mistrzem świata, do niego nikt by nie miał pretensji jak by zakończył karierę reprezentacyjną, coś jak Lahm w niemczech po mundialu w rpa.Iniesta zapewne skończy reprezentacyjną karierę wkrótce
to nie Walia z czasów Giggsa że jest tylko Ryan i 10 nieznajomych, tylko solidny zespół, do tego euro masz powiększone do 24 zespołów, moim zdaniem to będzie stały bywalec tej imprezy.A Bale raczej już na wielkiej imprezie nie zagra![]()
ZLATAN!!!
Jak byłem dla Ciebie niemiły na czaciku podczas oglądania UFC to przepraszam.