Piłka nożna

antyfan messiego zawsze znajdzie to co chce znalezc :D

Nie jestem antyfanem Messiego, wręcz przeciwnie, lubię ogląać jego grę. Jedyne za co u mnie stracił to kopnięcie piłki, specjalnie, w kibiców na Bernabeu, w trybuny. Ja jestem antyfanem Pique i Alvesa. #Jebać

Nie jestem antyfanem Messiego, wręcz przeciwnie, lubię ogląać jego grę. Jedyne za co u mnie stracił to kopnięcie piłki, specjalnie, w kibiców na Bernabeu, w trybuny. Ja jestem antyfanem Pique i Alvesa. #Jebać
Ja jestem największym antyfanem Alvesa i co mi ukochany klub zrobił? Sprowadził go

Mecze polskich drużyn w europejskich pucharach to będą gdzieś transmitowane w TV? Chodzi mi o dzisiejsze mecze Craxy i Zagłębia i ogólnie następne rundy LE i LM.

Mecze polskich drużyn w europejskich pucharach to będą gdzieś transmitowane w TV? Chodzi mi o dzisiejsze mecze Craxy i Zagłębia i ogólnie następne rundy LE i LM.

raczej nie, wieczorem półfinał euro na tvp i polsacie, do tego polsat sport pokazuje o 17,30 superpuchar Polski Legia - Lech.

cdf3f09ebd6e495e565866582d82c534.jpg

Niech pożyczą tryb z FN: Champion i zaczynasz piłkarzem w więzieniu :crazy:

To tylko Superpuchar i dodatkowo bez Eurozawodników, ale Lech wciągnął nosem tą Legię. Oby tak dalej!
Bez Pazdana, Jodlowca i Niko i jeszcze Duda legia wygladala zle. Tylko Guilherme ciagnal z przodu. Kucharczyk to szkoda slow. W Lechu fajnie zagral Gumny. No i Tralka powinien wyleciec z czerwona kartka.

Zaglebie 3-0 i jeszcze nie ma 1 zespolu ktory odpada z rozgrywek europejskich

Bez Pazdana, Jodlowca i Niko i jeszcze Duda legia wygladala zle. Tylko Guilherme ciagnal z przodu. Kucharczyk to szkoda slow. W Lechu fajnie zagral Gumny. No i Tralka powinien wyleciec z czerwona kartka.

Zaglebie 3-0 i jeszcze nie ma 1 zespolu ktory odpada z rozgrywek europejskich

Z drugiej strony też nie było Linettego i Kadara. Mam tylko wrażenie, że Legia bez Jodłowca to imitacja tej drużyny.

Cracovia :DC::DC::DC:
"nie mielismy Bartka, to nas dobilo" "nie jestesmy jeszcze w rytmie meczowym" "podczas obozu przygotowawczego w wieliczce bylo za goraco"

"nie mielismy Bartka, to nas dobilo" "nie jestesmy jeszcze w rytmie meczowym" "podczas obozu przygotowawczego w wieliczce bylo za goraco"
"zabrakło świeżości"
"Macedończycy zanotowali w ostatnich latach duży progres"
"szybko stracona bramka ustawiła mecz"
"już nie ma w Europie słabych drużyn"
"zawodnicy byli jeszcze myślami na wakacjach"
"wyciągniemy wnioski z porażki"
"przegraliśmy ten mecz w szatni"
"stan murawy pozostawiał wiele do życzenia"
"cały czas mamy problemy ze spodenkami, pękają sznurki..."

:mamed:

"zabrakło świeżości"
"Macedończycy zanotowali w ostatnich latach duży progres"
"szybko stracona bramka ustawiła mecz"
"już nie ma w Europie słabych drużyn"
"zawodnicy byli jeszcze myślami na wakacjach"
"wyciągniemy wnioski z porażki"
"przegraliśmy ten mecz w szatni"
"stan murawy pozostawiał wiele do życzenia"
"cały czas mamy problemy ze spodenkami, pękają sznurki..."

:mamed:

Spokojnie, w szatni powiedzą sobie parę mocnych słów. :DC:

Back