Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Messi konczy karierę reprezentacyjna w wieku 29 lat.
Chile wygrywa z Argentyną po rzutach karnych. W pierwszej serii nie trafili Vidal i MessiKto nie oglądał, niech żałuje. To co brazylijski sędzia odpierdalał to szok i niedowierzanie. Niekwestionowana gwiazda finału Copa America
![]()
Nie ma czego żałować bo to był typowy finał , w którym prawie nic się nie działo choć fakt sędzia był chyba najjaśniejszą gwiazdą na boisku 2 czerwone z dupy rzucił .Chile wygrywa z Argentyną po rzutach karnych. W pierwszej serii nie trafili Vidal i MessiKto nie oglądał, niech żałuje. To co brazylijski sędzia odpierdalał to szok i niedowierzanie. Niekwestionowana gwiazda finału Copa America
![]()
Ronaldo jakoś nie zakończył kariery reprezentacyjnej po tym jak w 2014 na MŚ Portugalczycy zostali zaorani na tym turnieju a na niego w mediach spadł taki shitstorm że gdyby walczył w MMA to napisałby 20 oświadczeń. Messi, gdzie masz jaja ? Jak dziecko które grało w FIFĘ na amatorze, wszystko wygrywało, dała poziom wyżej, przegrało i rzuciło padem, nigdy nie zaakceptuję takiej postawy u żadnego sportowca.Co odpierdalał? Oglądałem skrót. Czerwona dla Rojo zasłużona (edit:jednak nie, sorry), druga żółta dla Diaza chyba też, pierwszej nie widziałem.
EDIT: Cofam moje słowa. Rojo trafił w piłkę, więc należy się tylko żółta za atak od tyłu.

ma tak zajebiscie slaba psychike, ze od 11 lat gra na najwyzszym swiatowym poziomie.Mój pies ma mocniejszą psychikę i jest bardziej ambitny. Przegrali 4 FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, z rzędu a on postanawia zakończyć karierę reprezentacyjną bo żadnego nie wygrali.Ronaldo jakoś nie zakończył kariery reprezentacyjnej po tym jak w 2014 na MŚ Portugalczycy zostali zaorani na tym turnieju a na niego w mediach spadł taki shitstorm że gdyby walczył w MMA to napisałby 20 oświadczeń. Messi, gdzie masz jaja ? Jak dziecko które grało w FIFĘ na amatorze, wszystko wygrywało, dała poziom wyżej, przegrało i rzuciło padem, nigdy nie zaakceptuję takiej postawy u żadnego sportowca.
ma tak zajebiscie slaba psychike, ze od 11 lat gra na najwyzszym swiatowym poziomie.
nie on jeden? to pokaz mi innych takich, gdzie oni sa? 11 lat, a ma dopiero 29 lat. nie placza? jeden placze co chwile. i oczywistym jest to, ze nadal bedzie grac w reprze, a to ze se tam cos pierdoli jest chuj warte po takim meczu, tak jak niektorzy fajterzy zaraz po walce mowia o emeryturze, a i tak zaraz wracaja do klatkiNie on jeden, inni nie płaczą jak coś przegrają i nie kończą kariery w sile wieku.
Mój pies ma mocniejszą psychikę i jest bardziej ambitny. Przegrali 4 FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, z rzędu a on postanawia zakończyć karierę reprezentacyjną bo żadnego nie wygrali.Ronaldo jakoś nie zakończył kariery reprezentacyjnej po tym jak w 2014 na MŚ Portugalczycy zostali zaorani na tym turnieju a na niego w mediach spadł taki shitstorm że gdyby walczył w MMA to napisałby 20 oświadczeń. Messi, gdzie masz jaja ? Jak dziecko które grało w FIFĘ na amatorze, wszystko wygrywało, dała poziom wyżej, przegrało i rzuciło padem, nigdy nie zaakceptuję takiej postawy u żadnego sportowca.
Przytoczę koronny argument w porażce Messiego
"złe pokolenie "![]()
nie on jeden? to pokaz mi innych takich, gdzie oni sa? 11 lat, a ma dopiero 29 lat. nie placza? jeden placze co chwile. i oczywistym jest to, ze nadal bedzie grac w reprze, a to ze se tam cos pierdoli jest chuj warte po takim meczu, tak jak niektorzy fajterzy zaraz po walce mowia o emeryturze, a i tak zaraz wracaja do klatki
Przytoczę koronny argument w porażce Messiego
"złe pokolenie "![]()
daj spokoj, oprocz ronaldo to poziomem nikt z nich sie nawet ni zblizyl do messiegoOgólnie zgodziłbym się z faktem gdyby nie to że już drugi raz tak robi i jasno się wyraził że tym razem nie wróci, zakładam że wie co mówi. Proszę : Ramos, Ronaldo, Rooney, Schweinsteiger, Chiellini, wszyscy są mniej więcej w okolicach jego wieku i grają też kilkanaście lat na poziomie międzynardowomym. Nie dorabiaj sobie ideologii, gość wywiesił białą flagę bo nie potrafi pogodzić się z porażką.
ze od 11 lat gra na najwyzszym swiatowym poziomie.
daj spokoj, oprocz ronaldo to poziomem nikt z nich sie nawet ni zblizyl do messiego
to sie nie wyklucza.To się w końcu zdecyduj o co Ci chodzi. Bo do poziomu Messiego to w historii futbolu zbliżyło się +/- 5 piłkarzy.
to sie nie wyklucza.
Zakończenie kariery reprezentacyjnej w wieku 29 lat to żenada . Gra w reprezentacji to powinna być dla każdego najwyższe odznaczenie jakie może być w sporcie . Nigdy nie rozumiem takich ludzi zero charakteru
No tak zgadzam się z tobą w 100 % ale gość kończy kariere reprezentacyjną bo mu nie wyszło w finale , to co jakby z Barcą przestał wygrywać to da sobie spokój ? Jest kapitanem reprezentacji i jaki on daje przykład wszystkim . Przecież nie odpadł w grupie tylko przegrał w FINALE no kurwa ręce opadająNiekoniecznie żenada, możesz zakończyć karierę reprezentacyjną z powodu problemów zdrowotnych czy jakiegokolwiek innego sensownego powodu. Ale takim na pewno nie jest kolejny przegrany FINAŁ na tym poziomie.