Piłka nożna

Chile wygrywa z Argentyną po rzutach karnych. W pierwszej serii nie trafili Vidal i Messi :DC: Kto nie oglądał, niech żałuje. To co brazylijski sędzia odpierdalał to szok i niedowierzanie. Niekwestionowana gwiazda finału Copa America:mamed:

Co odpierdalał? Oglądałem skrót. Czerwona dla Rojo zasłużona (edit:jednak nie, sorry), druga żółta dla Diaza chyba też, pierwszej nie widziałem.

EDIT: Cofam moje słowa. Rojo trafił w piłkę, więc należy się tylko żółta za atak od tyłu.

Chile wygrywa z Argentyną po rzutach karnych. W pierwszej serii nie trafili Vidal i Messi :DC: Kto nie oglądał, niech żałuje. To co brazylijski sędzia odpierdalał to szok i niedowierzanie. Niekwestionowana gwiazda finału Copa America:mamed:
Nie ma czego żałować bo to był typowy finał , w którym prawie nic się nie działo choć fakt sędzia był chyba najjaśniejszą gwiazdą na boisku 2 czerwone z dupy rzucił .

Mój pies ma mocniejszą psychikę i jest bardziej ambitny. Przegrali 4 FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, z rzędu a on postanawia zakończyć karierę reprezentacyjną bo żadnego nie wygrali. :DC: Ronaldo jakoś nie zakończył kariery reprezentacyjnej po tym jak w 2014 na MŚ Portugalczycy zostali zaorani na tym turnieju a na niego w mediach spadł taki shitstorm że gdyby walczył w MMA to napisałby 20 oświadczeń. Messi, gdzie masz jaja ? Jak dziecko które grało w FIFĘ na amatorze, wszystko wygrywało, dała poziom wyżej, przegrało i rzuciło padem, nigdy nie zaakceptuję takiej postawy u żadnego sportowca.

Co odpierdalał? Oglądałem skrót. Czerwona dla Rojo zasłużona (edit:jednak nie, sorry), druga żółta dla Diaza chyba też, pierwszej nie widziałem.

EDIT: Cofam moje słowa. Rojo trafił w piłkę, więc należy się tylko żółta za atak od tyłu.

Co odpierdalał? Hm. Np. gestykulował jak pieprzony mim haha. Cudownie łysy poprowadził to spotkanie. Na plus warto też zaznaczyć słabe nerwy obydwu drużyn, przepychanki i bezmyślne, niebezpieczne faule. Bardzo fajnie mi się to oglądało:lol:

Mój pies ma mocniejszą psychikę i jest bardziej ambitny. Przegrali 4 FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, FINAŁ, z rzędu a on postanawia zakończyć karierę reprezentacyjną bo żadnego nie wygrali. :DC: Ronaldo jakoś nie zakończył kariery reprezentacyjnej po tym jak w 2014 na MŚ Portugalczycy zostali zaorani na tym turnieju a na niego w mediach spadł taki shitstorm że gdyby walczył w MMA to napisałby 20 oświadczeń. Messi, gdzie masz jaja ? Jak dziecko które grało w FIFĘ na amatorze, wszystko wygrywało, dała poziom wyżej, przegrało i rzuciło padem, nigdy nie zaakceptuję takiej postawy u żadnego sportowca.
ma tak zajebiscie slaba psychike, ze od 11 lat gra na najwyzszym swiatowym poziomie.

ma tak zajebiscie slaba psychike, ze od 11 lat gra na najwyzszym swiatowym poziomie.

Nie on jeden, inni nie płaczą jak coś przegrają i nie kończą kariery w sile wieku. Od dzisiaj całym sercem za Argentyną na mundialu w Rosji, oby wygrali MŚ i nasrali Messiemu na ryj za to że się poddał.

Nie on jeden, inni nie płaczą jak coś przegrają i nie kończą kariery w sile wieku.
nie on jeden? to pokaz mi innych takich, gdzie oni sa? 11 lat, a ma dopiero 29 lat. nie placza? jeden placze co chwile. i oczywistym jest to, ze nadal bedzie grac w reprze, a to ze se tam cos pierdoli jest chuj warte po takim meczu, tak jak niektorzy fajterzy zaraz po walce mowia o emeryturze, a i tak zaraz wracaja do klatki

Muszę się tutaj zgodzić. Messi dla tej drużyny jest zbyt ważny i potrzebny, żeby teraz po przegranym jednym meczu w karnych odejść i rzucić wszystko. Ale emocje po meczu wzięły górę i będzie tak jak z Conorem, wróci lada moment na 100%.

nie on jeden? to pokaz mi innych takich, gdzie oni sa? 11 lat, a ma dopiero 29 lat. nie placza? jeden placze co chwile. i oczywistym jest to, ze nadal bedzie grac w reprze, a to ze se tam cos pierdoli jest chuj warte po takim meczu, tak jak niektorzy fajterzy zaraz po walce mowia o emeryturze, a i tak zaraz wracaja do klatki

Ogólnie zgodziłbym się z faktem gdyby nie to że już drugi raz tak robi i jasno się wyraził że tym razem nie wróci, zakładam że wie co mówi. Proszę : Ramos, Ronaldo, Rooney, Schweinsteiger, Chiellini, wszyscy są mniej więcej w okolicach jego wieku i grają też kilkanaście lat na poziomie międzynardowomym. Nie dorabiaj sobie ideologii, gość wywiesił białą flagę bo nie potrafi pogodzić się z porażką.

Przytoczę koronny argument w porażce Messiego

"złe pokolenie ":DC:

Wiadomo, Argentyna z Aguero, Di Marią, Masche itd to jest złe pokolenie, a Portgualia z Helderem Postigą albo Ederem czy reprezetnacja Szwecji z Kalstromem i innym Olssonem to jest złote pokolenie.

Ogólnie zgodziłbym się z faktem gdyby nie to że już drugi raz tak robi i jasno się wyraził że tym razem nie wróci, zakładam że wie co mówi. Proszę : Ramos, Ronaldo, Rooney, Schweinsteiger, Chiellini, wszyscy są mniej więcej w okolicach jego wieku i grają też kilkanaście lat na poziomie międzynardowomym. Nie dorabiaj sobie ideologii, gość wywiesił białą flagę bo nie potrafi pogodzić się z porażką.
daj spokoj, oprocz ronaldo to poziomem nikt z nich sie nawet ni zblizyl do messiego

to sie nie wyklucza.

Nie wyklucza ale nie jest jednoznaczne. Najwyższy poziom europejski to jest własnie na Euro w meczach typu Włochy-Hiszpania. A poziom Messiego to zupełnie co innego.

Co dalej nie zmienia faktu że zakończył karierę reprezentacyjną bo nie umie pogodzić się z porażką i nie ma wystarczająco ambicji żeby próbować dalej. Na tym skończmy.

• Like
Reactions: mat
Zakończenie kariery reprezentacyjnej w wieku 29 lat to żenada . Gra w reprezentacji to powinna być dla każdego najwyższe odznaczenie jakie może być w sporcie . Nigdy nie rozumiem takich ludzi zero charakteru

Zakończenie kariery reprezentacyjnej w wieku 29 lat to żenada . Gra w reprezentacji to powinna być dla każdego najwyższe odznaczenie jakie może być w sporcie . Nigdy nie rozumiem takich ludzi zero charakteru

Niekoniecznie żenada, możesz zakończyć karierę reprezentacyjną z powodu problemów zdrowotnych czy jakiegokolwiek innego sensownego powodu. Ale takim na pewno nie jest kolejny przegrany FINAŁ na tym poziomie.

Niekoniecznie żenada, możesz zakończyć karierę reprezentacyjną z powodu problemów zdrowotnych czy jakiegokolwiek innego sensownego powodu. Ale takim na pewno nie jest kolejny przegrany FINAŁ na tym poziomie.
No tak zgadzam się z tobą w 100 % ale gość kończy kariere reprezentacyjną bo mu nie wyszło w finale , to co jakby z Barcą przestał wygrywać to da sobie spokój ? Jest kapitanem reprezentacji i jaki on daje przykład wszystkim . Przecież nie odpadł w grupie tylko przegrał w FINALE no kurwa ręce opadają

Warto dodać też że Mascherano, Di Maria i Aguero również zastanawiają się nad swoją przyszłością w reprezentacji i jeśli oni również zrezygnują dlatego że nie wygrali teraz Copa America to będę miał do nich takie samo podejście jak do Messiego.

Gość przejebał 5 finałów, KURWA 5. Może zaboleć. Może jeszcze zmieni zdanie, a jak nie to wydaj mi się, że zrobił wystarczająco dużo dla swojej drużyny narodowej, a gadanie o "braku ambicji" żal komentować.

Messi zakończył by karierę reprezentacyjną nawet jeśli Argentyna by wygrała. Wątpię aby podjął tą decyzje zaraz po nie strzelonym karnym.

Back