Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy są w tej lidze mecze w których nie da się obstawiać zwycięstwa psg bo był nie daje takich zakładów czy są kursy 1.01 ?![]()
Ciekawostka na dzis:
"Drugie w tabeli Monaco ma blizej do strefy spadkowej niz do lidera" o.O
Czy są w tej lidze mecze w których nie da się obstawiać zwycięstwa psg bo był nie daje takich zakładów czy są kursy 1.01 ?
Ciekawe ile osób przyjdzie na następny mecz, jeszcze w środe.
To warto, ale tylko na Górnika.A tak przy okazji, to warto się wybrać na mecze Ekstraklasy? Ktoś z Was chodzi? I mówię tu otwarcie o dotarciu na stadion, bezpieczeństwie itp? Do najbliższego takiego stadionu mam min. jakieś 100km, więc to musi być przemyślana decyzja. W grę właśnie wchodzą ekipy ze Śląska(Dolny i Górny).
tylko do wroclawia, teraz moze juz nie jest tak fajnie jak na oporowskiej, ale i tak nadal jest bardzo fajnieA tak przy okazji, to warto się wybrać na mecze Ekstraklasy? Ktoś z Was chodzi? I mówię tu otwarcie o dotarciu na stadion, bezpieczeństwie itp? Do najbliższego takiego stadionu mam min. jakieś 100km, więc to musi być przemyślana decyzja. W grę właśnie wchodzą ekipy ze Śląska(Dolny i Górny).
Turcja to stan umysłu.
Niebezpiecznie jest w tych czasach. Panowie policjanci tylko czekają na to by wlepić mandat tym co popijają browarka w drodze na stadion. A prócz tego to cisza i spokój.A tak przy okazji, to warto się wybrać na mecze Ekstraklasy? Ktoś z Was chodzi? I mówię tu otwarcie o dotarciu na stadion, bezpieczeństwie itp? Do najbliższego takiego stadionu mam min. jakieś 100km, więc to musi być przemyślana decyzja. W grę właśnie wchodzą ekipy ze Śląska(Dolny i Górny).
dokladnie, to juz nie te czasy stadionowych chuliganow. pamietny mecz slaska z arka, gdzie cale ulice byly pozamykane ze wzgledu na zadymy. teraz na stadionie jest 90% piknikow, 9,9% ludzi przychodzacych na mlyn i 0,1% resztyNiebezpiecznie jest w tych czasach. Panowie policjanci tylko czekają na to by wlepić mandat tym co popijają browarka w drodze na stadion. A prócz tego to cisza i spokój.
Bo jest za duży tak samo jak w Poznaniu. Pobudowali te kolosy na euro które zapełniają się maksymalnie 2 razy na sezon i tak to wygląda. Śląsk swego czasu przecież miał w planach by wrócić na Oporowską.Szkoda troche tego Śląska, taki fajny stadion a ciągle pusty. Nie mam pojęcia dlaczego, przecież Najbliższa konkurencja to chyba Lech i Górnik, więc ludzi powinno być dużo.
Szkoda troche tego Śląska, taki fajny stadion a ciągle pusty. Nie mam pojęcia dlaczego, przecież Najbliższa konkurencja to chyba Lech i Górnik, więc ludzi powinno być dużo.