Piłka nożna

Iba4nCS.jpg

Ciekawostka na dzis:
"Drugie w tabeli Monaco ma blizej do strefy spadkowej niz do lidera" o.O

Iba4nCS.jpg

Ciekawostka na dzis:
"Drugie w tabeli Monaco ma blizej do strefy spadkowej niz do lidera" o.O
Czy są w tej lidze mecze w których nie da się obstawiać zwycięstwa psg bo był nie daje takich zakładów czy są kursy 1.01 ?

Czy są w tej lidze mecze w których nie da się obstawiać zwycięstwa psg bo był nie daje takich zakładów czy są kursy 1.01 ?

Nie ma takich meczów, kurs na wygraną PSG oscyluje z reguły w okolicach 1.10-1.20 u siebie oraz 1.25-1.50 nawet, wszystko w zależności od rywala.

Zawsze jak widzę te wszystkie niekonwencjonalnie wykonane wolne, to mam wrażenie, że to i tak by wpadło bez tej całej otoczki zajebistego pomysłu na oszukanie rywala. Co z tego, że 10 ludzi brało udział w zmyłce, jak na koniec i tak strzelec musi pierdolnąć z całej siły w okienko. Powyżej mam w końcu dowód :)

Janota i Korzym wchodzą z ławki ratować wynik. :rofl::rofl::rofl:

PS. Z racji tej że kręcę z tego bekę to pewnie zaraz strzeli ktoryś bramkę.

A tak przy okazji, to warto się wybrać na mecze Ekstraklasy? Ktoś z Was chodzi? I mówię tu otwarcie o dotarciu na stadion, bezpieczeństwie itp? Do najbliższego takiego stadionu mam min. jakieś 100km, więc to musi być przemyślana decyzja. W grę właśnie wchodzą ekipy ze Śląska(Dolny i Górny).

A tak przy okazji, to warto się wybrać na mecze Ekstraklasy? Ktoś z Was chodzi? I mówię tu otwarcie o dotarciu na stadion, bezpieczeństwie itp? Do najbliższego takiego stadionu mam min. jakieś 100km, więc to musi być przemyślana decyzja. W grę właśnie wchodzą ekipy ze Śląska(Dolny i Górny).
To warto, ale tylko na Górnika.

tylko do wroclawia, teraz moze juz nie jest tak fajnie jak na oporowskiej, ale i tak nadal jest bardzo fajnie

Niebezpiecznie jest w tych czasach. Panowie policjanci tylko czekają na to by wlepić mandat tym co popijają browarka w drodze na stadion. A prócz tego to cisza i spokój.

Niebezpiecznie jest w tych czasach. Panowie policjanci tylko czekają na to by wlepić mandat tym co popijają browarka w drodze na stadion. A prócz tego to cisza i spokój.
dokladnie, to juz nie te czasy stadionowych chuliganow. pamietny mecz slaska z arka, gdzie cale ulice byly pozamykane ze wzgledu na zadymy. teraz na stadionie jest 90% piknikow, 9,9% ludzi przychodzacych na mlyn i 0,1% reszty

Szkoda troche tego Śląska, taki fajny stadion a ciągle pusty. Nie mam pojęcia dlaczego, przecież Najbliższa konkurencja to chyba Lech i Górnik, więc ludzi powinno być dużo.

Szkoda troche tego Śląska, taki fajny stadion a ciągle pusty. Nie mam pojęcia dlaczego, przecież Najbliższa konkurencja to chyba Lech i Górnik, więc ludzi powinno być dużo.
Bo jest za duży tak samo jak w Poznaniu. Pobudowali te kolosy na euro które zapełniają się maksymalnie 2 razy na sezon i tak to wygląda. Śląsk swego czasu przecież miał w planach by wrócić na Oporowską.

Bo ludzie chcą oglądać piłkę, a dostają kopanie się po czołach za 40 zł.

Back